slm millet ,koro çalışmam vardı geç gelebildim ama herkes kaçışmış:))
neslişim hoşgeldin ewwelki gün bile yazacaktım neslihan nerelerde bilen varmı diye?sen montinin şefkatli kollarına bırak kendini cnm.boşver elma armut diyetini...suyunuda bol bol iç ödem mödem kalmaz walla...
ankara karlara teslim olmuş yine tv'de gördüm akşam...bu yıl ne kış oldu yaw...eski kışlar gibi olmuş yaşlılar öyle söylüyorlar..kendi kendime acaba ozon tobakasındaki delik küçüldüde mevsimler normale mi döndü diye düşünüyorum...?inşallah öyledir...
ama artık bahar gelsin yaaa....güneşi görmek istiyorum.....gerçi ha bire de şal örüyorum

her paltoma ve kıyafetime uygun olsun hem aksesuar hem ısıtıtıyor diye...üçgen kısmını ön tarafa getirip poşi bağlar gibi bağlayıp gidiyorum..arkadaşlar örmem için sipariş

verip duruyorlar ama vakitmi var....

örgüde örmesem hiç kendime vakit ayıramıycam valla terapi gibi geliyor....
banum saç uçlarındaki çitişmelere iyi gelen hiç bi şey yok malesef cnm.o kısımları ölmüş oluyor saçın..yalnız akşam uyumadan önce aklıma şu geldi ve hemen deniycem...
kk'da okudum yine yumurtalı bi kür var..turp suyu vs..ben onu turpla değilde yağlarla falan bi mix yaparak sürücem ama normal yumurta sürmektense diyorum...:44: bıldırcın yumurtası normal yumurtaya oranla 8 kat daha fazla protein ve 6 kat daha fazla selenyum içeriyormuş ya...saçın ihtiyacı olan proteini daha bi fazla verir saça diye düşündüm...o sebeple bıldırcın yumurtasıyla yapıcam akşama bakalım.eşim gelince markete gideceğim,alacaklarım var bıldırıcın yumurtasınıda unutmadan alayım hem oğlumm yer hem kafam

1 yemek kaşığı kadar lavantayı yarım çay bardağı veya azıcık daha fazla su ile kaynat cnm 4-5 dk.ılınınca veya soğuyunca doldur bir fıs fıs şişeye..duştak çıkınca fıslat saçlarına ..genellikle köklere tabii...hepsi bu ..sonra kurut gitsin...canın ne zaman istersede sık saçların diplerine bu karışımı..ben sadece duştan sonra sıkıyorum.soğukta ıslka saçla hasta olmiim diye normalde sıkmıyorum.gün aşırı duş aldığım içinde yeterli geliyor bu sıklıkta fıslatmak...biitince yenisi yapıyorum çok kolay bişey zaten cnm..