Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn
geçen hafta:67.5
bu hafta:65.4 inmişim 2.100 gr gittii
tabi yeni kilollar oldgundann uçup gittiiiii
amanın 50 kırbacım oldu şindiden ...tünaydın herkese diycektim ama kimsecikler gelmemiş...ben okula gittim geldim siz hala uyuyormusunuz ey ahaliiii......
uyuyanlar tez toplatılıp getirile...kelleleri vurdurulaaa....
her kimkiiii....bu topiğe bir gün bile girmez ise 50 kırbaç cezası verileee....![]()
allah allah hipo olunca simitmi yenmesi gerekiyormuş yokmuydu çantanda fındıgın fıstıgın .. iyiki sebebimiz var .Napionus :)
Zilimmmm anacim gormuyorsun sanirsam kosu bandi dyorum nasil memnunmusun dogumgun hediyesi olarak esimden talep etmeyi dusunuyorum.birde sacina siktigin lavanta ciceginin suyumu?
Montiye basladim dun devam ediyorum bugun pazardayken aciktim simit yedim.nabimmm ya hipoglisemim var bnim :)))
hoş geldin . zilimde yazdıgı gibi. dukandan sonra monti bollukdurslmmm iki ayım var ve maalesef verilecek 8-10 kilom.. tecrübeli arkadaslar bu diyetten memnunmusunuz ben dukan denemiştim ama vucüdüm o beslenme türünü bi kaç gün bile kaldırmadı. örnek menüyü yapsam sporumu ihmal etmesem??? nası olur acaba?
tebrikler banuşum . lapa yaradı sana keşke dünde tartılsaydın :26: diger diyetin faydası ne anlardık gııgünaydınnnn
geçen hafta:67.5
bu hafta:65.4 inmişim 2.100 gr gittii
tabi yeni kilollar oldgundann uçup gittiiiii
küçük küçük dogra ocdim . içine acı biberde kat ben kırmızı biberde katıyorum renkli renkli güzel oluyor . sarımsak. birazda sirke .vede kaya tuzu . kaya tuzunu unutma turşunun erimesini engeller .Gunaydinnnn,
Kizlar lahana aldim tursu kurayim diye ama daha once yapmisligim yok tabi.deneyimli olanlar tarif v:26:erebilir mi?
ecrincim benim banum gibi çokkk uzun süre monti yapmış ve 5.10 kere yapıp motni yapmış bayda kilo vermiş bünyelere artık eskisi kadar etki etmiyor monti bu bir gerçek . hangi diyet olursa olsun bir süre sonra bünye alışıp gardını alıyor ve sonuç alamıyorsun . bazanda beklecek sabrımız kamıyor uzun süre . o yüzden farklı bişiler deniyoruz bazan . banumda dün lapa denemiş yeni aldıgı kilolar için. birde 3.4. günür ayça kayanın listesini yapıyordu oda iyyii geldi sanırım . devamı gelir inşallah. banuşumun kırmak isyedigi kilo 65 li kilolar haftaya inşalah onlarda kırılır .günaydın canım niye monti yapmıyorsun negüzel kıloda veriyorsun ben hala 61 takıldım kalım ama olsun yavaş yavaş gidiyor kılolar :)
amanınnnnn aben abla bend eçocukalrı dışarı çıkardım bugün
karda oynadılar ama varya eve geldigimde ayakları filan su içindeydi umarım hasta olmazlar:18::18::18::18::18:
tırstım şimdi valla kalkınc abitki çayı filan vereyim bari
abla perşembe tartılcaktım ama wc ye çıkamadıgım için tartılsamda etkisini göremiycektik
bende sinirlenip lapayı bırakıcaktımmmo sebepten tartılmadım amaa her hafta yapıcma perşembeleir lapayı en azından
motivasyon yüksek oluyor ne kadar geri gelir bilmiyorum tabi![]()
hadi bakalım banuşum bu hafta motiven tam ..tam motive devam diyete bide spor eklesen süper olcak .![]()
eğimin otomatik olması ne demek ki zilim ?:26:
merhaba hanımlar ben ipin ucunu kaçırıyorum ya oda arkadaşlarım yüzündenhaftaya kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum günde 3 kere 20şer dakika binicem.ama öğrenci olduğum için ve yurtta kaldığım için acaba portatif olanlarından mı alsam diyorum ama faydalı olur mu ki o
hiç kullananınız var mı?
kızlar 2. aşamanın açıklaması varmı geçmiş sayfalarda?