Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

artık kimse monti yapmıyor sanırım hiç yazmıyorsunuz :50:

öğle yemeğim:
kabak yemeği
yoğurt

iyi akşamlar....:16:
evde yokdum yeni geldim . şimdide mutfakda işlerim bvar börek yapıcam dolaba koyup bebelerin beslenmesine :6:

ecrincim 60 lı kiloların hayırlı olsun . darısı 50 lili kilolara ..

sanada hayırlı günler ocdim .
blakcım monti yapan az canım ocdim yapıyor mönü yazmasada:4:
ecrincim yapıyor .
çamlıcam yapıyor .
sen yapmaya çalışıyorsun :16:
nazlım yapıyordu bugünlerde dagıldı sanırım montiye yazmadıgına göre .
kajumda yakında burlarda başlıycak montiye .
neslihyanım yapıyor hergün giremesede.
ben ve banum yapmıyoruz monti artık bişi pek etkilemiyor çok yapıp bırakdıgımız için .:19:
birde bugünlerde çok yogunum giremiyorum nete ondan bu cadılarda fazla gelmiyorlar.
zilimidede biliyorsun zaten ihtiyacı yok diyete .ama biliyorumki bi normal beslebmesi 1.aşama monti olmuş artık :nazar:

Son düzenleme:
iyi akşamlar....:16:
evde yokdum yeni geldim . şimdide mutfakda işlerim bvar börek yapıcam dolaba koyup bebelerin beslenmesine :6:

ecrincim 60 lı kiloların hayırlı olsun . darısı 50 lili kilolara ..

sanada hayırlı günler ocdim .
blakcım monti yapan az canım ocdim yapıyor mönü yazmasada:4:
ecrincim yapıyor .
çamlıcam yapıyor .
sen yapmaya çalışıyorsun :16:
nazlım yapıyordu bugünlerde dagıldı sanırım montiye yazmadıgına göre .
kajumda yakında burlarda başlıycak montiye .
neslihyanım yapıyor hergün giremesede.
ben ve banum yapmıyoruz monti artık bişi pek etkilemiyor çok yapıp bırakdıgımız için .:19:
birde bugünlerde çok yogunum giremiyorum nete ondan bu cadılarda fazla gelmiyorlar.
zilimidede biliyorsun zaten ihtiyacı yok diyete .ama biliyorumki bi normal beslebmesi 1.aşama monti olmuş artık :nazar:

aeben ablacım yok ben bu sefer kesin başladım dünden beri yapıyorum hiç aksatmadan yapıyorum bu yaz 50 li kilolarda olmak plajların tozunu attırmak istiyorum :52::52::52::52:

bu arada akşam yemeğim:
kabak yemeği
yoğurt

ara: meyve veya tarçınlı süt

selam iyi gecelerrr
bugün giremedimmm ablaaa misafirim vardı sabahtan bu saate kadarr
dün demiştim yaa.... yeni gittilerrrrrr

kilom :67.2 1800 gr artıdayımmm
-annemde un helvası vee gecenin 1 de aşure yedim ki yıllardır agzıma vurmadım
amaa görünce dayanamdım...

-ertesi gün pide filan yedimmm lapa yapmama ragmen çok artıdayımm
çünkü kaçamaklı bir lapa günü oldu.

-wc ye çıkmadım ,3 gün sonra regli olucammm

hafta sonu iki gün pro takılıpp kovacam artıları:)
aycangül demiş ya bu iki hafta diyetlerden güzel sonuçlar alabiliriz:)

Gunaydinnnnnn
Herkes uyuyor bende yarim saattur hem okuyup hem kahvaltimi ediyorum.oglus bogazima tikmayinca yada beni beslemeye calismayinca kahvalti etmek daha sakin biseymis yahu :))))
Umarim bu gununz diger gunlerinizden daha daha iyi gecer insallah.golusuluz :)

gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum:16:
dun kilomu yazmayi unuttumm 55,500 olmusum yani gecen haftaya nazaran 500 gr. gitmis:34: biraz sislik falan vardi ama dun regl oldum insallah oda gider....

bu arada internette gezinirken bi italyan sitesinde agave surubu yani akcaagac surubundan bahsedilliyodu ilgimi cekti ve okudum inanilmaz faydalari var kizlar vucudu temizleyip metobalizmayi hizlandiriyormus ,selulitlere faydasi cokmus ,diyetle beraber tuketildiginde karin bolgesindeki yaglari eritiyormus ...kullanan ve zayiflayan bircok insanin yazilarida vardi..arastirmaya devam ettikce bu surup uzerina acilmis bir topik de var burda okumanizi tavsiye ederim,bugun alip denemeye basliycam ..gelismeleri bildiririm

bu arada italyan sitesindeki tuketim seklini yazayim eger uygulamak isterseniz diye....yarim limon suyu,1 bardak ilik su,1 tatli kasigi akcaagac surubu ve toz tarcin butun bunlari cok iyi karistirip gunde 2 defa olmak uzere iciyosunuz ilk bardagi kahvalti ve oglen yemegi arasi 2. bardagi da oglen ve aksam yemegi arasi tuketiyosunuz:56:

Merhaba Montinin Gülleri..(size böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor)

Ben çok yoğun olduğum için giremedimmm maalesefff...

Menülerimi hiç sormayın yazmaya vaktim bile yokkk..
Sadece bir gün ofisçek detoks yaptık sadece meyva ve meyva suyu içtik..
Oda kızlara ark. olim diye..Ama iyi oldu..Miğdem küçüldü yiyemiyorum artık..

Bu arada kiloma gelince..Hafta başında 84,1 idim Bu sabah tartıldım ve 82,5 geldim..

Öyle böyle gidecek yavaş yavaş bu kilolarr...

Zaten haftaya kısmet ise Bursaya gideceğiz eşim ile beraber..Tedavi için..
tüp bebek den önce birde bunu deneyelim dedik..
Çok yakın bir arkadaşım bile çok inanmadan gitti ve kürü kullandığı ay hamile kaldı.
O yüzden bende çok umutlandım..Sonuçta doğal Ve Rabbim belki bizede bunu vesile kılar..Belki böyle kavuşacağız
bebeğimize..

Aeben ablamm çok sağol desteğin için... Seninde sizinde geçmiş bayanlar gününüz kutlu olsun..

Banucum saçlarını çok merak ettim..

Bu arada kedi ve köpek ile ilgil bildiğim birşey var paylaşmadan edemeyeceğim..bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum ki hayvanları bende çok severim..
Hatta sok. kedi köpeklerine kalan yemekleri bile veririm..

Okuduğum şey şuydu; Köpekler herşeyin sahibinden yani bakan kişi tarafından geldiği için onlara çok minnet eder ve çok sahiplenirlermiş ama kedi herşeyin Allahtan geldiğini bildiği için sahibini pek sahiplenmez yeri geldiğinde çeker gidermiş..Yani aslında kediler o yüzden bu kadar korkarlarmış sahiplerinden ve okadar bağlanmazlarmış..Ne kadar doğru bilmiyorum ama bakınca bir yönden çok mantıklı geliyor..

Camlicam agave ile akcaagac surubu birbiribnden farkli.akca agac bi agac agave ise bi bitki kaktusgillerden.bende pazarresi alacagim agave.caya kahveye katmak icin.agave icin yazilacak cok sey var internetden tekrar bi arat cnm mucize degil inanki.benim gibu cayi sekersiz icemeyenler icin iyi ama :)

haklisin canim acero surubu yerine agave yazmisim:53:bu arada mucize olmadigini biliyorum:34: zaten diyet destekli kullaniliyormus metobalizmayi hizlandirdigi ve vucutta icerden bir temizlik yaptigi ispatlanmis ...benim gibi 3,4 kiloyla bogusanlara yardim eder diye dusundum ben bir limonatasini yapip deniycem bakarsinda meto biraz daha hizlanir:21:

ne varmışşşşşş ne varmışşş kilo mu verdiryormuşşş nedir bu agaveee:52::52::52::52:

merhabalar .:16:

neslişim hoşgeldin .
kilo vermiş olmana çokkkkkk sevindim . tedavide inşallah iyi gelir :emir_bebek:

blackcım devam canım yaza çıtır bir kıs olrak salın gez.:16:

banuşum ne yaptın yahu tekrar başa dönmüşsün . geçen hafta ayça kayanın diyeti işe yaramıştı niye devamını getirmiyorsun :34: diyene bak abla sen niye devam edemiyorsun desene .:37:
bende bu ev gezmeleri ve toplantılar oldukça kıslar kilo veremiycem galiba . bir kaç gün çok iyi gidiyorm hemen kilo gidiyor ama gerisini getiremiyorum . hep bi durumlar çıkıyor yememzlik olmuyor toplumda .:19:

çamlıcam kilo vermene sevindim canım . bahsttiginiz şey tam olrak nedir anlamdım buralarda bulmak mümkünmü.?

zilim sen nerelardesin yoksun birkaç gündür .?

nazlım kilo almışsın takımında gördüm sanırım toparlayamdın hala o yüzdende yazmıyorsun buraya . ama kuzun çogtumuzda senin durmundayız neden yazmıyorsun her halukarda destegiz birbirimize.

ocdim kargalar kahvaltı etmeden açıkdınmı sabahın körü:9: afiyet olsun . sanada hayırlı bir gün olsun tatlım .:16:

kizlar adi akcaagac surubu ben cok pozitif seyler okudum sadece zayiflama degil saglik acisindanda ama sizde bir arastirip fikirlerinizi soylerseniz sevinirim..ingilizce ve turkce sitelerde karisimin icinde kirmizi biberde var ama italyan sitelerinde tarcin ilave ediyolar bilmemki hangisini uygulasam:44:

kızlar ben 63 çıktım yıne dün akşam reglim başladı şükürler olsun patlayacaktım hem karnım şişmişti iyice 38.gün regli oldum bu sefer hayıta devam edemedım korkudan onu içince regli oluyorum ama dr içme dedi. ben haftaya başlarım montiye tam gaz devam ederim havalarda ısınmaya başladı sporada başlarım

masum bende lapa yapsammı sence vucuttan su atmak içindi demi lapa hem regli dönemim oldugu için çok su toplamışımdır. nasıl yapıyosun lapayı akşama kadar hep lapamı yemek lazım?

bugun yediklerimide yazayım
1 dilim beyaz ekmek tb evde yoktu
melemen
2 siyah zeytın
marol 10 dal

öğlen
kabak ve yogurt

ara: meyva

akşam :D istavrit salata akşamı iple çekıyorum balık çok sevıyorum

Camlicam onu bilmiom bacim ben agaveden sandimdi zayiflama olayini meto hizlanmasini
Aebenim ezandan sonra yatmayayim didim e haliyle aciktim erkenden :)

Camlicam onu bilmiom bacim ben agaveden sandimdi zayiflama olayini meto hizlanmasini
Aebenim ezandan sonra yatmayayim didim e haliyle aciktim erkenden :)

allah kabul etsin ocdim :16: aslında yatmamak lazım gün dogumu görmek ne huzur veriri insana

kajum regl de omuşsun inerdin tekrar 62 ye :34:

kıslar bi site buldum çok hoşuma gitti . adresini kopyalayın biryere ...sizde bir göz atın ne marifetli hatunlar :nazar: http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...89TsDQ&usg=AFQjCNEypX3jYkyzHF5CN0bohkuOG1LfXw

merhaba hanımlar bugünkü menüm:

sabah:
2 haşlanmıs yumurta
2 dilim çavdar ekmeği (yemek zorunda kaldım midem almadı ekmeksiz :50: )
1 salatalık
yeşil çay

öğlen :
1 kase sebze corbası : kabak ıspanak soğan domates cok az zeytinyağı cok az tuz bol limonlu
salata
yoğurt

ara:
kuru incir
badem ceviz

akşam:
tavuk
salata
ayran

Back
X