slm hatunlar....
dünden beri sağlık sorunları yaşıyorum.akşam giidecek durumum olsaydı acile gidecektik ama eşim kucakla bile götüremedi.dün akşam saatlerinde derinden bir baş ağrısı ve hafif dönmeyle akşam 7 gibi tansiyonum 5-7 olunca fenalaştım.eşimle oğlum alt katta oynuyorlardı bende yukarda ütü yapıyordum.eşime seslendim duymadılar tv'den,inip tansiyon aletini alacaktım aşağıdan ama merdivenlerde başımın içinde depremler oldu ve 10 basamak aşağı yuvarlandım.eşimle oğlum sesi duyup koşmuşlar.bembeyazdım kendime geldiğimde.çok afedersiniz burnumdan kan gelene kadar istifra ettim.açıldım biraz ama tüm gece aptal gibi yattım.eşimin tüm ısrarlarına rağmen hastaneye gitmedim.gidemedim.yattığım yerden ayağa doğrulamadım çünki.oğlum yatağa dokunduğunda bile beynimin içi sarsıldı çünki..eşim kucaklayıp götüreyim dedi.yok bana hiç dokunmayın al çocuğuda aşağı inin siz dedim...sabah bile sersemlik halim devam ediyordu.şu andada çok hareket edemiyorum hemen afallıyorum.hafta içi fırsatını bulursam gidip tahlillerimi yaptırırrım bi ara.doktora gitmeyi hiç sevmiyorum

( eşime göre kuvvetli muhtemel kansız kaldım,kendimi çok yordum....

yediğime içtiğime dikkat etmiyorum

yada gebeyim

(olmasına bence imkan yok ama)

yada gıda zehirlenmesi(öğlen dışarda etsiz çiğ köfte yedik(et yok nasıl zehirlenicem bilmem)

şu koro çalışmalarımdan fırsat bulursam bir sabah kan vermeye giderim artık...bana kalsa yorgunluktan....:44:
ama baş dönmesi kadar feci bi şey yokmuş....5 dk'nın içinde yarım kilo ter attım sıkıntıdan.eşim merdivenlerden kaldırıp odaya götürürken oğlumun ayaklarıma bir sarılışı vardıki

anneeee nolur uyaaaan,annecim sana bişey olmasın

walla o an bi tek oğlumu düşündüm

babası dinleneyim diye oğlumu alıp aşağı inmeye çalıştıkça baba bırak annemle yatıcam ,ben öpünce iyileşir ooooo diye ağladı...yanıma gelse üstüme çıkıyor iyice dönüyor başım diye eşimde aldı götürdü aşağı.adamcağızda şaşırdı hangimize yetişeceğini...o kadar afallamışki garibim,ocağın üstünde 2 tencere yemek ve çorba varken akşam yemeği olarak kaymaklı ballı ekmek yemişler oğlumla ikisi.görmedim bile ben yemekleri diyor.sırf çocuk doysun diye bişeyler yedirdim dedi:44:
analı kuzu kınalı kuzu diye boşuna dememişler...
banum porsiyonluk köstebek 5 dakkada beşiktaş bi olay cnm...ve çok şık....
yapmak için gerekli malzemeler...

bir adet bim(en yakındaki her hangi bir bim)
bimden alınmış bir adet kakaolu pastaban...
bir adet pasta kreması yada krem şanti
bunları çırpmak için süt....
isteğe bağlı olarak bir adet muz
ağız kısmı çok büyük olmayan bir su bardağı ile pasta kekinden yuvarlaklar çıkartılır.kaç tane pastan olmasını istiyorsan o kadar yuvarlak çıkart.bir katından 6 tane çıkıyor(eğer 6 adet yeterliyse kalan bir kat pasta kekini koy poşete al dondurucuya başka sefer kullanırsın)
yuvarlakları bir kenara al kalan parçayı elinle ufala genişte bir kabın içine...
kremşanti yada pasta kremasını üstünde yazan süt oranından daha az oranda bir sütle çırp(mesela 1 bardak yazıyorsa bir bardaktan 2 parmak eksik sütle gibi)
yuvarlak çıkarttığın kekin üstüne bir dilim muz koy,yemek kaşığıyla bir kaşık krema koy ama kubbe gibi koymaya çalış.düzlettirme yani üstünü.sivri kalsın hafif ..bombeli yani...
kek kırıntılarının olduğu kaba alıp üstüne kumdan kule yapar gibi kek kırıntılarını yığdırıp elinle yapışması sağla.yani hafifçe bastırarak tamamen kırıntılarla örtülmesini sağla o kremalı kekin.
üff yapması gerçekten 5 dk.ama anlatması çok elengirli bişeymiş yaaaw..
dolapta bir gün mutlaka beklet.eğer bekletemiyceksende kekin krema süreceğin kısmını bir kaşık sütle ıslar cnm...
nette porsiyonluk köstebek diye aratırsan çok bilgiye ulaşırsın...çok basit ve çok şık bişey...çokta hafif ve maliyetsiz....