Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın:)))

nasılsınız bakalım,
aben ablam bende anladım başa döndüm yendien ama baya bi kaçamak yaptım hafta sonu pro besleneyim dedim
ama olmadı düna rkadaşlara gittik bugünde dışarda buluşucaz benim pro hafta içine kaldı:(
yürüyüşlerede başlıycam artık soguk olsada napayım,... ayça kayanın listesini uygulayan 1 arkadaşım kilo aldı
ben a.k listesi degild ekafama göre takılıyrodum iyide gidiyordum ama iki gün annemlere gidince düzen bozuldu:(
bu hafta içi 4 gün pro yapıcam bakalımm kısmet olursa...

zilimmm nasılsın cnm görüşemiyoruzz:16::16::16::16::16:
ya şu tek ikşilik köstebek pastanın tarifni isterim bendeeee:23::23::23:

kujummm
sen sormuşsanırım lapa diyeti çok iyi gidiyorrr cnm yapabilirsinn
ben bu hafata kaçamaklı yaptıgım için pek faydası olmadıı
amaaaa dogru düzgün yapılınca etki ediyor emin olabilirsinn..

şimdilik kaçtımmm bebeler babasıyla dışarı çıktı bend etemizlik yapayım azcık:34::34::34:

arkadaşlar,montignac'ın yedikçe zayıfla diye kitabını bulamadım,onun yerine sağlıklı menüler ve yemek tarifleri kitabını sipariş verdim..ancak bende diğerinin de olmasını istiyorum..kitabı okuyup satmak isteyen olursa özelime mesaj atabilir mi?

slm hatunlar....
dünden beri sağlık sorunları yaşıyorum.akşam giidecek durumum olsaydı acile gidecektik ama eşim kucakla bile götüremedi.dün akşam saatlerinde derinden bir baş ağrısı ve hafif dönmeyle akşam 7 gibi tansiyonum 5-7 olunca fenalaştım.eşimle oğlum alt katta oynuyorlardı bende yukarda ütü yapıyordum.eşime seslendim duymadılar tv'den,inip tansiyon aletini alacaktım aşağıdan ama merdivenlerde başımın içinde depremler oldu ve 10 basamak aşağı yuvarlandım.eşimle oğlum sesi duyup koşmuşlar.bembeyazdım kendime geldiğimde.çok afedersiniz burnumdan kan gelene kadar istifra ettim.açıldım biraz ama tüm gece aptal gibi yattım.eşimin tüm ısrarlarına rağmen hastaneye gitmedim.gidemedim.yattığım yerden ayağa doğrulamadım çünki.oğlum yatağa dokunduğunda bile beynimin içi sarsıldı çünki..eşim kucaklayıp götüreyim dedi.yok bana hiç dokunmayın al çocuğuda aşağı inin siz dedim...sabah bile sersemlik halim devam ediyordu.şu andada çok hareket edemiyorum hemen afallıyorum.hafta içi fırsatını bulursam gidip tahlillerimi yaptırırrım bi ara.doktora gitmeyi hiç sevmiyorum:(( eşime göre kuvvetli muhtemel kansız kaldım,kendimi çok yordum....:36:yediğime içtiğime dikkat etmiyorum:36:yada gebeyim:36: (olmasına bence imkan yok ama):17:yada gıda zehirlenmesi(öğlen dışarda etsiz çiğ köfte yedik(et yok nasıl zehirlenicem bilmem):19:
şu koro çalışmalarımdan fırsat bulursam bir sabah kan vermeye giderim artık...bana kalsa yorgunluktan....:44:
ama baş dönmesi kadar feci bi şey yokmuş....5 dk'nın içinde yarım kilo ter attım sıkıntıdan.eşim merdivenlerden kaldırıp odaya götürürken oğlumun ayaklarıma bir sarılışı vardıki :43:anneeee nolur uyaaaan,annecim sana bişey olmasın:43: walla o an bi tek oğlumu düşündüm:14:
babası dinleneyim diye oğlumu alıp aşağı inmeye çalıştıkça baba bırak annemle yatıcam ,ben öpünce iyileşir ooooo diye ağladı...yanıma gelse üstüme çıkıyor iyice dönüyor başım diye eşimde aldı götürdü aşağı.adamcağızda şaşırdı hangimize yetişeceğini...o kadar afallamışki garibim,ocağın üstünde 2 tencere yemek ve çorba varken akşam yemeği olarak kaymaklı ballı ekmek yemişler oğlumla ikisi.görmedim bile ben yemekleri diyor.sırf çocuk doysun diye bişeyler yedirdim dedi:44:
analı kuzu kınalı kuzu diye boşuna dememişler...:emir_bebek:

banum porsiyonluk köstebek 5 dakkada beşiktaş bi olay cnm...ve çok şık....
yapmak için gerekli malzemeler...:1:bir adet bim(en yakındaki her hangi bir bim)
bimden alınmış bir adet kakaolu pastaban...
bir adet pasta kreması yada krem şanti
bunları çırpmak için süt....
isteğe bağlı olarak bir adet muz

ağız kısmı çok büyük olmayan bir su bardağı ile pasta kekinden yuvarlaklar çıkartılır.kaç tane pastan olmasını istiyorsan o kadar yuvarlak çıkart.bir katından 6 tane çıkıyor(eğer 6 adet yeterliyse kalan bir kat pasta kekini koy poşete al dondurucuya başka sefer kullanırsın)
yuvarlakları bir kenara al kalan parçayı elinle ufala genişte bir kabın içine...
kremşanti yada pasta kremasını üstünde yazan süt oranından daha az oranda bir sütle çırp(mesela 1 bardak yazıyorsa bir bardaktan 2 parmak eksik sütle gibi)
yuvarlak çıkarttığın kekin üstüne bir dilim muz koy,yemek kaşığıyla bir kaşık krema koy ama kubbe gibi koymaya çalış.düzlettirme yani üstünü.sivri kalsın hafif ..bombeli yani...
kek kırıntılarının olduğu kaba alıp üstüne kumdan kule yapar gibi kek kırıntılarını yığdırıp elinle yapışması sağla.yani hafifçe bastırarak tamamen kırıntılarla örtülmesini sağla o kremalı kekin.

üff yapması gerçekten 5 dk.ama anlatması çok elengirli bişeymiş yaaaw..
dolapta bir gün mutlaka beklet.eğer bekletemiyceksende kekin krema süreceğin kısmını bir kaşık sütle ıslar cnm...
nette porsiyonluk köstebek diye aratırsan çok bilgiye ulaşırsın...çok basit ve çok şık bişey...çokta hafif ve maliyetsiz....:34:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ziligurti arkadaşım çok geçmiş olsun sana, sağlık ihmale gelmiyor maalesef umarım ciddi bir sıkıntın yoktur.. Devamında ise diyet bölümünde o şık leziz pasta tariflerini paylaşmanızı çok şiddetle kınıyorum bilesiniz :27: Gözümün önünde uçuşuyorlar :56: Şaka bir yana tabi ki :34:

Ben kendime bir yuva arıyorum, şöyle paylaşımı, motivesi bol, bana da uyabilecek bir topiğe kendimi atmayı planlıyorum ki, birazcık kilo verebileyim.. Bunu yaparken şeker krizlerinin de önüne geçmek istiyorum.. Bu anlamda Karatay ya da bu beslenme modeli uygun ama Karatay biraz daha farklı aşamalarda olduğundan, monti şeklini deneyebilirim diyorum.. İlk fırsatımda kitabını alacağım ama şu ana kadar okuduklarımdan anladıklarım ve sorularım;
1- Güne meyva ile başlıyoruz.. ( Ben şekersiz kahve ile başlarım güne ama kahveden sonra meyva yiyebilirim- uygun olur mu)
2- Kahvaltıda ekmek tam tahıllı (zaten öyle yerim ve sadece kahvaltıda yerim ekmeği genellikle) peynir, zeytin ezmesi uygun ama yumurta olursa ekmek yok ( ekmeksiz yumurta yiyemem :26:)
3- Karbonhidrat-protein ayırmak gibi birşey var mı yok mu farklı yazılar var bu konuda ama sanırım yok..
4- Protein ağırlıklı yemekleri öğlen, sebze ağırlıklı yemekleri akşam yemeyi uygun görüyor..
5- Ara öğünler yapılmalı (acıkmadan da mı mutlaka yapılmalı- biraz meyva ya da badem fındık vb. olabilir sanırım)
6- Beyaz un ve beyaz şeker olan herşey yasak, makarna sadece spagettie şeklinde ve max. 10 dakika pişerek serbest..
7-Bitter çikolata ve bakliyatlar 1. mi yoksa 2. mi aşamada serbest.. Farklı bilgiler var..(Bir de bulgurun durumunu sormak isterim)..
8- Her öğüne ilave süt ürünleri ayranı da kapsar değil mi?

Bana katlanır ve sorularıma da ışık olursanız şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..:54: :nazar: :17:

iyi pazarlar .:16::16::16:

arkadaşlar,montignac'ın yedikçe zayıfla diye kitabını bulamadım,onun yerine sağlıklı menüler ve yemek tarifleri kitabını sipariş verdim..ancak bende diğerinin de olmasını istiyorum..kitabı okuyup satmak isteyen olursa özelime mesaj atabilir mi?

balböcüü yedikçe yazyıfla kitabı piyasada yok .ama ''kadına özel montignac'' kitabi var onu bulabilirsin . ayni bilgiler hatta daha fazlası bu kitapda var .:16:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ziligurti arkadaşım çok geçmiş olsun sana, sağlık ihmale gelmiyor maalesef umarım ciddi bir sıkıntın yoktur.. Devamında ise diyet bölümünde o şık leziz pasta tariflerini paylaşmanızı çok şiddetle kınıyorum bilesiniz :27: Gözümün önünde uçuşuyorlar :56: Şaka bir yana tabi ki :34:

Ben kendime bir yuva arıyorum, şöyle paylaşımı, motivesi bol, bana da uyabilecek bir topiğe kendimi atmayı planlıyorum ki, birazcık kilo verebileyim.. Bunu yaparken şeker krizlerinin de önüne geçmek istiyorum.. Bu anlamda Karatay ya da bu beslenme modeli uygun ama Karatay biraz daha farklı aşamalarda olduğundan, monti şeklini deneyebilirim diyorum.. İlk fırsatımda kitabını alacağım ama şu ana kadar okuduklarımdan anladıklarım ve sorularım;
1- Güne meyva ile başlıyoruz.. ( Ben şekersiz kahve ile başlarım güne ama kahveden sonra meyva yiyebilirim- uygun olur mu)
sabah aç karna kahvemi.:26: canım migdeni ne hala gitiryorsun öyle . kahve montide çok nadir içilebir olan bişi .bu alışkanlıgını en azından saglıgın için vazgeçsen .:26:
sabah aç karna meyve yemek zorunda deyilsin . fakat meyve açkarna yenmeli yani yemeklerden sonra 4 saat geçmeli

2- Kahvaltıda ekmek tam tahıllı (zaten öyle yerim ve sadece kahvaltıda yerim ekmeği genellikle) peynir, zeytin ezmesi uygun ama yumurta olursa ekmek yok ( ekmeksiz yumurta yiyemem :26:)
ekmek tam bugday çanım karışık ekmeklerin sindirimi çok zor . o yüzden karışık un ekmekleri yerine ya tam buğday yada sade çavdar ekmegi ye .
3- Karbonhidrat-protein ayırmak gibi birşey var mı yok mu farklı yazılar var bu konuda ama sanırım yok..
karbon ve pro ayrımı sadece etle ekmekde var birde yumurta ve ekmekde başka ayırım yok . zatten bu ayrımda olmaz her yicecekde hem pro hemde karbon var zaten .
4- Protein ağırlıklı yemekleri öğlen, sebze ağırlıklı yemekleri akşam yemeyi uygun görüyor..
evet bu dogru tespit .
5- Ara öğünler yapılmalı (acıkmadan da mı mutlaka yapılmalı- biraz meyva ya da badem fındık vb. olabilir sanırım)
tam tersi arlar aslında olmamalı açıklırsa ve mecbur kalırsa arlar yapılmaliki oda bir önceki ögünde yenileni hazmettikden sonra . karatayı okumuşundur, aslında öyle iki ögün arası en az 4.5. saat olmalı . vucuda yedigini hazmatmesi için süre tanımak lazım . bu saglık açısındanda çok önemli aslında . arları şeker düşüklügü olan arkadaşlar için öneriyoruz .yoksa ögünde karın doydukdan sonra gerek yok aralara . eger mecbur kalırsam meyve yiyebilirsin .
6- Beyaz un ve beyaz şeker olan herşey yasak, makarna sadece spagettie şeklinde ve max. 10 dakika pişerek serbest..
yok güzelim makarna aldente olacak yani baya az pişmiş 10 dk çok . ama ilk başlarda spagetiyide önermiyorum eger çabuk kurtulmak istiyorsan fazlalıklardan .:34:
7-Bitter çikolata ve bakliyatlar 1. mi yoksa 2. mi aşamada serbest.. Farklı bilgiler var..(Bir de bulgurun durumunu sormak isterim)..
bulgur yasak listesinde canım . gl endeksi 55 . montide mümkün oldugunca gl endeks 35 altı besleniliyor ..
baklagil 1. aşamda yeniyor ama haftada 3 ögün fazla deyil . ve mümkün oldugunca az yaglı ..
bitterde eger çok zorladıgın ve havlu atmak üzere olursan 1.2. kara yiyebilirsin 1. aşamadada ama kakoo oranı en az % 70 olsun .

8- Her öğüne ilave süt ürünleri ayranı da kapsar değil mi?
bilakis yogurt (ayran ) tavsiye ederim sütün hazmı zordur . peynridede bol karbon vardır her nekadar pro olsada .. yani en iyyi seçenek yogurt ve ayran .

Bana katlanır ve sorularıma da ışık olursanız şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..:54: :nazar: :17:
ne demek biz ne sorular cevapladık bikmadan usanmadan yeterki bi faydamız dokunsun .:16:

tam yerine gelmişsin akasya ... burda 3 senelik dostluklarımız var birgün gelmesek 2. gün merak ediliriz .:16: ayrıca seninde yazdıgın gibi sadece diyet paylaşmıyoruz burda her konu var.:9:

kitabı edinmende şart deyil aslında monti yapmak için .
sorulanına kendi mesajında yanıt verdim canım umarım faydalı olur .:16:

slm hatunlar....
dünden beri sağlık sorunları yaşıyorum.akşam giidecek durumum olsaydı acile gidecektik ama eşim kucakla bile götüremedi.dün akşam saatlerinde derinden bir baş ağrısı ve hafif dönmeyle akşam 7 gibi tansiyonum 5-7 olunca fenalaştım.eşimle oğlum alt katta oynuyorlardı bende yukarda ütü yapıyordum.eşime seslendim duymadılar tv'den,inip tansiyon aletini alacaktım aşağıdan ama merdivenlerde başımın içinde depremler oldu ve 10 basamak aşağı yuvarlandım.eşimle oğlum sesi duyup koşmuşlar.bembeyazdım kendime geldiğimde.çok afedersiniz burnumdan kan gelene kadar istifra ettim.açıldım biraz ama tüm gece aptal gibi yattım.eşimin tüm ısrarlarına rağmen hastaneye gitmedim.gidemedim.yattığım yerden ayağa doğrulamadım çünki.oğlum yatağa dokunduğunda bile beynimin içi sarsıldı çünki..eşim kucaklayıp götüreyim dedi.yok bana hiç dokunmayın al çocuğuda aşağı inin siz dedim...sabah bile sersemlik halim devam ediyordu.şu andada çok hareket edemiyorum hemen afallıyorum.hafta içi fırsatını bulursam gidip tahlillerimi yaptırırrım bi ara.doktora gitmeyi hiç sevmiyorum:(( eşime göre kuvvetli muhtemel kansız kaldım,kendimi çok yordum....:36:yediğime içtiğime dikkat etmiyorum:36:yada gebeyim:36: (olmasına bence imkan yok ama):17:yada gıda zehirlenmesi(öğlen dışarda etsiz çiğ köfte yedik(et yok nasıl zehirlenicem bilmem):19:
şu koro çalışmalarımdan fırsat bulursam bir sabah kan vermeye giderim artık...bana kalsa yorgunluktan....:44:
ama baş dönmesi kadar feci bi şey yokmuş....5 dk'nın içinde yarım kilo ter attım sıkıntıdan.eşim merdivenlerden kaldırıp odaya götürürken oğlumun ayaklarıma bir sarılışı vardıki :43:anneeee nolur uyaaaan,annecim sana bişey olmasın:43: walla o an bi tek oğlumu düşündüm:14:
babası dinleneyim diye oğlumu alıp aşağı inmeye çalıştıkça baba bırak annemle yatıcam ,ben öpünce iyileşir ooooo diye ağladı...yanıma gelse üstüme çıkıyor iyice dönüyor başım diye eşimde aldı götürdü aşağı.adamcağızda şaşırdı hangimize yetişeceğini...o kadar afallamışki garibim,ocağın üstünde 2 tencere yemek ve çorba varken akşam yemeği olarak kaymaklı ballı ekmek yemişler oğlumla ikisi.görmedim bile ben yemekleri diyor.sırf çocuk doysun diye bişeyler yedirdim dedi:44:
analı kuzu kınalı kuzu diye boşuna dememişler...:emir_bebek:

banum porsiyonluk köstebek 5 dakkada beşiktaş bi olay cnm...ve çok şık....
yapmak için gerekli malzemeler...:1:bir adet bim(en yakındaki her hangi bir bim)
bimden alınmış bir adet kakaolu pastaban...
bir adet pasta kreması yada krem şanti
bunları çırpmak için süt....
isteğe bağlı olarak bir adet muz

ağız kısmı çok büyük olmayan bir su bardağı ile pasta kekinden yuvarlaklar çıkartılır.kaç tane pastan olmasını istiyorsan o kadar yuvarlak çıkart.bir katından 6 tane çıkıyor(eğer 6 adet yeterliyse kalan bir kat pasta kekini koy poşete al dondurucuya başka sefer kullanırsın)
yuvarlakları bir kenara al kalan parçayı elinle ufala genişte bir kabın içine...
kremşanti yada pasta kremasını üstünde yazan süt oranından daha az oranda bir sütle çırp(mesela 1 bardak yazıyorsa bir bardaktan 2 parmak eksik sütle gibi)
yuvarlak çıkarttığın kekin üstüne bir dilim muz koy,yemek kaşığıyla bir kaşık krema koy ama kubbe gibi koymaya çalış.düzlettirme yani üstünü.sivri kalsın hafif ..bombeli yani...
kek kırıntılarının olduğu kaba alıp üstüne kumdan kule yapar gibi kek kırıntılarını yığdırıp elinle yapışması sağla.yani hafifçe bastırarak tamamen kırıntılarla örtülmesini sağla o kremalı kekin.

üff yapması gerçekten 5 dk.ama anlatması çok elengirli bişeymiş yaaaw..
dolapta bir gün mutlaka beklet.eğer bekletemiyceksende kekin krema süreceğin kısmını bir kaşık sütle ıslar cnm...
nette porsiyonluk köstebek diye aratırsan çok bilgiye ulaşırsın...çok basit ve çok şık bişey...çokta hafif ve maliyetsiz....:34:

:52::52:ne yaptın zilim çokk geçmiş olsun niye hastaneye gitmedinki o halda evde durulurmu :20:
kansız olam ihtimalin var bişi yiyormusunki sanki kilolu olan biz deyilde sensizn sen bizden çok dikkat ediyorsun yediklerine .:4: ama dikkat ediyim derken bazı gıdlardan eksik kalıyorsun dimedi aplam dime .
inşaşşah önemli, bişi deyildir .. bide :emir_bebek: oluyormu :52::52::52: rabbım hayırlısını versin .:34:

yav benim porsiyonluk köstebek öyle deyil sen hazırına kaçmışsın .:9: kekini bol kakaolu kendi yapıyor kıs kardeşim .
tarifini tam alayım yazarım banum .

günaydın:)))

nasılsınız bakalım,
aben ablam bende anladım başa döndüm yendien ama baya bi kaçamak yaptım hafta sonu pro besleneyim dedim
ama olmadı düna rkadaşlara gittik bugünde dışarda buluşucaz benim pro hafta içine kaldı:(
yürüyüşlerede başlıycam artık soguk olsada napayım,... ayça kayanın listesini uygulayan 1 arkadaşım kilo aldı
ben a.k listesi degild ekafama göre takılıyrodum iyide gidiyordum ama iki gün annemlere gidince düzen bozuldu:(
bu hafta içi 4 gün pro yapıcam bakalımm kısmet olursa...

zilimmm nasılsın cnm görüşemiyoruzz:16::16::16::16::16:
ya şu tek ikşilik köstebek pastanın tarifni isterim bendeeee:23::23::23:

kujummm
sen sormuşsanırım lapa diyeti çok iyi gidiyorrr cnm yapabilirsinn
ben bu hafata kaçamaklı yaptıgım için pek faydası olmadıı
amaaaa dogru düzgün yapılınca etki ediyor emin olabilirsinn..

şimdilik kaçtımmm bebeler babasıyla dışarı çıktı bend etemizlik yapayım azcık:34::34::34:
bzi ne ara diyet yapacaz banu .:27: haftada en az 3 gün bir yerledeyim hafta sonuda malum ee geriye 2 günmü kalıyor diyete .:27::27::27:
ne çok bahanemiz varrrrr

Son düzenleme:
Bu süper hızlı yanıtlar ve destek için çok teşekkür ederim.. Gayet mantıklı ve yapılabilir gözüküyor. En azından denemekten zarar gelmez, fazlalıklar gider değil mi:52:
Çoğunlukla bu şekilde kilo verenler hem direnç kilolarından kurtulmuş hem de uzun sürede geri almamışlar şeklinde okudum, doğru mu? Bir de tartı günü vs. bilgiler var mı, kayıt yaptırıyor muyuz girerken :37:

boşuna kitabı almayın hanımlar bende bilgisayarda kopyası var. mesaj atın mail adreslerinizi msn den yollarım.

bugünkü menümü yazayım :49:

sabah:
lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık ,domates
yeşil çay

öğlen:
domatesli makarna
salata

ara:
2 ceviz
2 incir kurusu

iyi akşamalrrrr

zilim çok geçmiş olsun yavrumiii valla bend eaben ablamla aynı şeyleri düşündüm hiç bişiy yemiyorsunn
çok dikkat eidyorsun dogrumu bu? bana göre yanlış bak biz bile kilo vermek isterkenn yerlerdeyiz yani
yiyoruz içiyoruz kendinii çok sıkıyorsun , gebe olsannn regli durumun ne ? bu kadar çabuke tkisini gösteriri mi bilemiyorum
kansızlıkta yapablir dedigim gibii bizimki siyet se seninki xxxxxdiyett yanii diyetinde hası:31::31::31::31:

aben abla valla bende şaşırdım kaldm ne zamn diyet yapcaz kendimii begenmiyorum hala iri duruyorum
bir an önce yürüyüş yapmam lazım:(

Zilim cok gecmis olsun en kisa zamanda tahlillerini ihmal etme canim
Aeben banu hadi diyete hadi:21:
Blackys hangi kitab cnm?

Bu süper hızlı yanıtlar ve destek için çok teşekkür ederim.. Gayet mantıklı ve yapılabilir gözüküyor. En azından denemekten zarar gelmez, fazlalıklar gider değil mi:52:
Çoğunlukla bu şekilde kilo verenler hem direnç kilolarından kurtulmuş hem de uzun sürede geri almamışlar şeklinde okudum, doğru mu? Bir de tartı günü vs. bilgiler var mı, kayıt yaptırıyor muyuz girerken :37:

montide yemen kısıtlanmadıgından geri almakda zor ama tabişki 2.aşamayı uygularsan .. diyetden önceki gibi bırakınca herşeye saldırıp bol bol cıs yersen tabiki geri gelir . hangi diyet olursa olsun bu böyle .sizlerinde bildigi gibi.
kayıtmı . evet bir boy bir mayolu fota istiyoruz . birde nufus cüdanı fotokopisi .:9: şaka bir yana .yok güzelim burası hür bir topik . cumaları tartılırsın haftada bir yazarsın .
önceden monti yapan çokken liste tutuyordum . ama şu an az yapan ... kendimde monti yapmadıgım için liste tutmuyorum ..

Zilim cok gecmis olsun en kisa zamanda tahlillerini ihmal etme canim
Aeben banu hadi diyete hadi:21:
Blackys hangi kitab cnm?

benimi çagırdın diyete ocdim .:24::24::24::37:
valla şöyle havalar ısınıp yürüyüşlere başlayıp . sen ve banumla kişisel yarışa giricem sanırım başka motive bulamadım kendime .:ssz: yoksa günleren toplantılardan ve ev gezmelerinden diyet yapamıyorum . yani gezme arası diyet oluyor benimki oda ne sonuç veriyor nede sabır bırakıyor ocdim .:24:

iyi akşamalrrrr

zilim çok geçmiş olsun yavrumiii valla bend eaben ablamla aynı şeyleri düşündüm hiç bişiy yemiyorsunn
çok dikkat eidyorsun dogrumu bu? bana göre yanlış bak biz bile kilo vermek isterkenn yerlerdeyiz yani
yiyoruz içiyoruz kendinii çok sıkıyorsun , gebe olsannn regli durumun ne ? bu kadar çabuke tkisini gösteriri mi bilemiyorum
kansızlıkta yapablir dedigim gibii bizimki siyet se seninki xxxxxdiyett yanii diyetinde hası:31::31::31::31:

aben abla valla bende şaşırdım kaldm ne zamn diyet yapcaz kendimii begenmiyorum hala iri duruyorum
bir an önce yürüyüş yapmam lazım:(
al bende okader banum .
varmısın 1.2. hafta sonrasında yarışa banum(havalar biraz ısınsın yürüyüşede başlayalım diye ) . en azından mecbur kalırız .bana böyle bir DUR işareti lazım bize :9:

bugünkü menümü yazayım :49:

sabah:
lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık ,domates
yeşil çay

öğlen:
domatesli makarna
salata

ara:
2 ceviz
2 incir kurusu
blackım kahvaltın süper . öylenin biraz vasat olmuş . ilk haftalarda makarnayı unut derim . akşamın hafifi olmuş
genel anlamda iyi fıstıgım afiyet olsun .:16:

günaydınnnnn
valla bugün yürüyüşe başlıycaktım amaaa" hava malum kar geri geliyormuşşş
yarışa varım tabisi ablammm:8::8::8::8:

ben salı-çarş annemlerde son 3 günde arkadaşlarda içine ettim valla diyetin
diyorumki abla 3 gün pro beslensem perşembede lapa yapsamm çok mu yüklenmiş oluru?

bu arada ddünn gece aklımaa ketum abla geldi nerelerde acep?

günaydınnnnn
valla bugün yürüyüşe başlıycaktım amaaa" hava malum kar geri geliyormuşşş
yarışa varım tabisi ablammm:8::8::8::8:

ben salı-çarş annemlerde son 3 günde arkadaşlarda içine ettim valla diyetin
diyorumki abla 3 gün pro beslensem perşembede lapa yapsamm çok mu yüklenmiş oluru?

bu arada ddünn gece aklımaa ketum abla geldi nerelerde acep?
banuşum nasıl istiyorsdan yap canım dayana bilirsen ...
havalar kötü ya sabah eşimede diyorum hava kapalı insanın içide kapalı çşöyle bir güneş açsa artık :10:
arada bir bakıyorum ama k.k.girişi yok sanırım ..

Son düzenleme:
Back
X