günaydın herkese....
banum ben beyaz ekmeği yiyemez oldum cnm...ne zaman beyaz ekmek yesem bağırsaklarım anında dumur oluyor durduk yere...birde okulda kantin kapalı zaten o sebeple yok yani tost falan.(willi sendromlu çocukların yemek dürtülerinin önüne geçmek için)okulun karşısında bi büfe var ordan söylüyor arkadaşlar tost sosisli sandviç vs...
birde bisküvi falan yiyince yarım saate kalmadan acıkıyorum

ne.şeker dengemi bozmamak içinde yemiyorum aslında..birde nasıl yerleşmişse alt belleğime bisküvi,çikolata ıvır zıvır türü şeyleri yiyince mideme ,bünyeme eziyet etmişim gibi geliyor.çöp muamelesi yaptım mideme düşüncesi oluşuyor.mecbur kalmadıkça da yemiyorum.
midem ve tüm bünyem doğal şey

ere fazlasıylamı alıştı yoksa iyicemi hassaslaştı bilmiyorum ama ben dışarda bişey yiyince midemde hemen bir acıma,yanma ,rahatsızlık hissi oluşuyor.dışarda yemek yediğimizde özellikle...içlerine konan yağlardan,katkılardan falan sanırım...:26:
yani ben zayıf kalayım diye yememezlik etmiyorum sabahları ama ya yetişmiyor.10 dakikalık tenefüste oğlumu doyurmaya çalışıyorum.çocuk bile o kadar alışmışki 10 dakikada tıkıştırılmaya.zil çalınca masanın başına geçip oturuyor,ben şimşek hızıyla odaya girip yedirip çıkıyorum,çocukta neye uğradığını şaşırıyor.hadi oğlum zil çalıcak çabuk ye ,çabuk ye diye 10 dk.geçiyor zaten.diğer teneffüstede çocuklara yarın için ödev yazdırıyorum.(şarkı ezberliyorlar şu sıralar)son dersten sonra oyalanmamak için ara tenefüste yazıdırıyorum..çıkıştada apar topar eve...yolda fındık badem vs..atıştırıyorum işte...ama sağlıklı değil tabi dengesiz oluyor...
içim elverse eve bir yardımcı alacağım ama ben evimde benden başka birisinin temizlik yapmasına tahammül edemem gibi geliyor...hiç bişeyin yeri değişmiycek vs...eşimde çok harap ediyorsun kendini ev büyük ,oğlan artık eskisi gibi bi yerde sabit durmuyor her yeri dağıtıyor yetişemiyorsun al bi kadın diyor ama bakalım...:26:
bu yıl özel öğrenci bile alamadım yetişemiycem diye...eski okulumdan şu an son sınıfta olan ğrencilerim yıl sonuna kadar ders almak istiyor nasıl vakit bulup alıcam bilmiyorum.acil bir B planı bulmam şart....:44: