Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben buralardayım öznurummm da ne gelen var ne giden
aben abla yogun, zilimdee ders filan vericekti sanırımmm
bende buralardayımdaa kimse yok diye grimiyorum:(

Bende buralardayim hatta artik sadece monti icin girip bakiyorum.yaz geldi banum icim ferahladi.kucuk canavarimi alip yuruyuse ciktim.markete gittim.ohhhh mis hava :)))

Bende buralardayim hatta artik sadece monti icin girip bakiyorum.yaz geldi banum icim ferahladi.kucuk canavarimi alip yuruyuse ciktim.markete gittim.ohhhh mis hava :)))

aynenn valla ya bende yürüyüşe gidiyorum sabahları mis gibi havada
müzigimde kulagımdaaa süper oluyor
kilollarda giderse daha bi süper olcek:)

önceden ne kadar güzeldi bu topik ya sayfaları okumakla bitriemezdim yemeğe sıkıştığımda hemen diğer monticilerden fikir alırdım ziligurtide ablamda çok girmiyo artık:25:biran önce eski günlere döner işşallahh
motivasyonumu kaybetmiyorum aebenim kocama takılmıyorum artık onunlada onsuz da kilo veremiyorum zaten kullandığım ilaç yüzünden ama yine de bırakmıycam montiyi en azından kilo almamı engelliyo o yüzden şimdilik kilomu da yazmıycam okuyanlar montiyi yapmış yapmış bişi verememiş demesinler:9:

Cueca ay cok guldum ele gune karsi birakmiyorum yani :1: offf cok aciktim bea kocisde gelmek bilmediki oturalim sofrata

He bu arada kizlar dun oglum resmen duz duvara tirmanmaya calisti bi bu eksijti oglum dedim :) kucukken annemin bibakrabasiyla cok dalga geciyordum bu cocuk duz duvara tirmaniyor diye simdi o cocuk buyudu askerligini bile yapti ben dalga fectigim icin rabbim al sana du duvara tirmanan cocuk dedi :))))

iyi akşamlar kıslar...

Deyiverin bagayim nirdesiniz hatunlar
evde....... hasta ve yaşlı bir gariyem ben üstüme gelmeyin len .:9:
önceden ne kadar güzeldi bu topik ya sayfaları okumakla bitriemezdim yemeğe sıkıştığımda hemen diğer monticilerden fikir alırdım ziligurtide ablamda çok girmiyo artık:25:biran önce eski günlere döner işşallahh
motivasyonumu kaybetmiyorum aebenim kocama takılmıyorum artık onunlada onsuz da kilo veremiyorum zaten kullandığım ilaç yüzünden ama yine de bırakmıycam montiyi en azından kilo almamı engelliyo o yüzden şimdilik kilomu da yazmıycam okuyanlar montiyi yapmış yapmış bişi verememiş demesinler:9:
geçmiş olsun cuecam ne ilacı .? biraz proya agırlık ver.
He bu arada kizlar dun oglum resmen duz duvara tirmanmaya calisti bi bu eksijti oglum dedim :) kucukken annemin bibakrabasiyla cok dalga geciyordum bu cocuk duz duvara tirmaniyor diye simdi o cocuk buyudu askerligini bile yapti ben dalga fectigim icin rabbim al sana du duvara tirmanan cocuk dedi :))))

kınadıgın başına gelmeden ölmezmiş insan ocdim .:9:

banuşum 67 iyi canım lapa sonucumu bu ?

kıslar ben bir türlü diyet işine giremiyorum ama diyetsizde duramıyorum :37: sabah başlıyorum akşama bozuyorum iyiymi.:27: yürüyüşler iyi gelecek motiveme ama hala tam iyi olmadım . nasıl bir hastalıkmış bu . şu günüde atlatayımda havalardfa iyce ısınır başlarım artık bide kendime arkideş bulsam fena omayacak . kendimi hiç bengenmiyrum :36:

zilim kısa bir tatildenmi bahsetmişti aklımda öyle kamış .

bu arada bende 65 . okadar aç yattım kaçgün bişi yiyemedim gr gitmemiş .:1:

hadi ben kaçar yemek hazırlıycam .:3:
sabah gelin azcık laflıyak diycektimki cumartesi oldugu aklıma geldi.:37:

Hemen özetliyim ablacım 25 günde 3 kürtaj ve bir histeroskopi yaptırarak tıp tarihinde ufak çaplı bi tarih yazdım.sonrasında yani bunlar olalı bir buçuk ay falan oldu bir ay içinde 3 kere regli oldum aslında bunlardan bitanesi regliymiş ama ayırt edemedim ben hepsi tam gıcık regli kıvamındaydı.sonra bu kanamaları kesmek için doktor orgametril diye bi ilaç verdi 15 gün oldu bugün ve resmen karnımda en olgunundan bi basket topu var bazen sabah bi çıkıyorum tartıya bir buçuk kilo falan artmış benim için çok anormal şeyler bunlar ama sabrediyorum geçiçek inşallah ömür boyu bi topla yaşayamam heralde dimi ama:1:
Proya ağırlık derken aebenim proteinimi kastettin anlamadım ablacım ya.

Hemen özetliyim ablacım 25 günde 3 kürtaj ve bir histeroskopi yaptırarak tıp tarihinde ufak çaplı bi tarih yazdım.sonrasında yani bunlar olalı bir buçuk ay falan oldu bir ay içinde 3 kere regli oldum aslında bunlardan bitanesi regliymiş ama ayırt edemedim ben hepsi tam gıcık regli kıvamındaydı.sonra bu kanamaları kesmek için doktor orgametril diye bi ilaç verdi 15 gün oldu bugün ve resmen karnımda en olgunundan bi basket topu var bazen sabah bi çıkıyorum tartıya bir buçuk kilo falan artmış benim için çok anormal şeyler bunlar ama sabrediyorum geçiçek inşallah ömür boyu bi topla yaşayamam heralde dimi ama:1:
Proya ağırlık derken aebenim proteinimi kastettin anlamadım ablacım ya.

bu yönden kadınlık rezillik diyorum .:37: erkeklerin niye böyle bir derdi yok bi kere sünnet olup kurtuluyorlar:27:
çok geçmiş olsun cueca
evet proteini kastetmiştim ama bu durumda normal klonu göremessin bile . önce saglık tabi. çok bi kilon zaten yokdu biraz kendine gel kiloyuda atarsın .:34:

kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum ve lütfen bana yardımcı olun.
acılen fazla olan 10 kilo mu vermem gerek şuanda 65 kiloyum ve 55 olmam gerek vucuduma göre.
gecen sene diyetisyen yardımı ile 8 kilo verdim ama 1 senede 5 kilosunu geri aldım.
10 gundur tekrardan gecen sene diyetisyenın verdiği diyeti yapıyorum sporda yapıyorum yanında ama gram bile veremedim.ve gerçekten sinirlerim bozuldu diyet ve spor yapıyorum ama gram verememek sinir bozuyor.
sizlerle ilerlersem bana yardımcı olursanız daha iyi olacağını düşündüm.
sabah -öğle-akşam neler yemem gerek.aralarda neler atıştırmalıyım.kiyatbı okumadım ve internetten biraz araştrdım yasaklı olanları anladım ama neleri ne zaman yemem gerektiğini bilemiyorum.ve bende insülin direnci var bu yuzden kilo vermem daha zor oluyor .sürekli acıkıyorum ve tatlı ihtıyacım cok oluyor.
bilgilendiriseniz sevinirim.

slm kızlar naıslsınız diyet nasıl giidyorr şuan 60kılodayım çok şükür 61 kırdım :) aynı devam fırsat buldukca geçmişi okuyorum görüşmek üzere :)))

kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum ve lütfen bana yardımcı olun.
acılen fazla olan 10 kilo mu vermem gerek şuanda 65 kiloyum ve 55 olmam gerek vucuduma göre.
gecen sene diyetisyen yardımı ile 8 kilo verdim ama 1 senede 5 kilosunu geri aldım.
10 gundur tekrardan gecen sene diyetisyenın verdiği diyeti yapıyorum sporda yapıyorum yanında ama gram bile veremedim.ve gerçekten sinirlerim bozuldu diyet ve spor yapıyorum ama gram verememek sinir bozuyor.
sizlerle ilerlersem bana yardımcı olursanız daha iyi olacağını düşündüm.
sabah -öğle-akşam neler yemem gerek.aralarda neler atıştırmalıyım.kiyatbı okumadım ve internetten biraz araştrdım yasaklı olanları anladım ama neleri ne zaman yemem gerektiğini bilemiyorum.ve bende insülin direnci var bu yuzden kilo vermem daha zor oluyor .sürekli acıkıyorum ve tatlı ihtıyacım cok oluyor.
bilgilendiriseniz sevinirim.

Canim hosgeldin aebenim masum ziligurti hepucugu bilgi verir.bu diyet kan sekerini dengede tuttugu icin tatli krizlerinin onune gecrr o kesin.insulin direnci nedir?

selammmmmmmm pek bi mutluyum yeni eve gittikk baya şekillenmişş:)
kasım ayında taşınırmışız, umarım daha uzun sürmezzzz
küçük bi evden öle büyük bir eve geçecek olmak çok heycanlandırıyor beni
eviin kullanım alanı 116 m2 çok büyük degil belki amaa
bana büyük geldi
kileri var, çamaşır makinası yeri ve fort manto yeride var yaptırmak lazım
iki tane kocaman balkon var birii mutfakta, digeri yatak odasındaa
ilk başta yatak odasında istememiştim ama şimdi mantıklı geldi düşününcee:)

Gunaydinnnnn
Banum cok sevindim senin adina.hayirlisi ile agiz tadiyla oturmak nasip olsun insallah.

slm kıslar...eve geeli 2 saat oldu olmadı size yazayım hemen dedim...
tatildeydik oğluşla,okulun gezisine gittik geldik...babamız yokken evde sıkılmayalım diye düştük yollara..çıkacağım sabah çok telaşla çıktım yazmaya yetiştitemedim size ,haber verip çıkacaktım ama olmadı ....

banuş oğlum ne otelde ne yolda altına yapmadı hiç çok şükür...bu işi becerdik galiba:46: ama mevsim geçişine aldandık,bursadayken ateşlendi oğlum ,gece vakti bilmediğimiz bir şehirde 39,7 ateşle hastaneye gittik.panikledim biraz ama atlattık sayılır bu gün daha iyi...boğaz enfeksiyonu olmuş...:18:

çamaşırlar makinesi boşalsın,serip hemen uyuycam,eşimde bizden 1 saat evvel gelmiş,2 epet yıkattırdım son makinede çıksın zıbarıp yatıcam.çok yorgunum...
yarın sabah görüşürüz kıslar...:10:

Back
X