- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
günaydın ...

bende bekliyorum havanın ısınmasını .
nazlım 1. takımdaya bende ordan bakıyorum ona . geçen hafta 5. gün diyeti vardıya onu yapmıştı . tekrar montiye döndügünü okudum dün . burya yazmıyor cadı
ehliyetinde hayırlı olsun vın vınnn
sende kl sayıyormuşun okudum işe yarasında ne yaparsan yap banum artık bizim bünyeler tık .
hafta sonundan sonra toplayamadınmı ocdim .

afiyet olsun takyim güzel mönü.teşekkür ederim ben de sizinle buluştuğumuza sevindim.Menümü yazayım
sabah kalkınca.yarım litre ılık su 1 saat sonra küçük çavdar ekmekli sandviç( bol tereli,rokalı,az light peynirli)
öğlen: kereviz yemeği, yoğurt
yarım saat sonra çok az badem,ceviz,1 kuru kayısı
arada 1 elma
akşam: karnıbahar fırın, çok az kabak y.( 2 yemek kaşığı),tavuk göğüs tavada ,brokoli haşlama( erken yedim)
ara. 1 kuru kayısı, az badem![]()

günaydın banuşum ... havalar çok ilginç sanki sabah kar atıştırıyordu burdagünaydınn herkeseee
zilimm
nasılsın cnm yine yogunsunnn , özledimmm seni vallahi yaa
evet cnm ben kilo aldımmm yani bildigin gibi 64 ün altına inemedigm gibi
yukarısınaa çıktım 67-68 kiloya kadarr işte sıkıp sıkıp bırakmanın kötü sonuçları oluyor budaa
çiş olayını ne yaptınızz?:26::26::26:
abennn ablaaa
senidee özleidm artık gelmiyorsunuzz hiççç, gün de bitmişş gözün aydın
bende iyi diyelim iyi olsunn anneme gidicme bu akşam ehliyetimi almak için emniyete gidicem ordanda
kalori hesabı yapıyorum çok sıkmadan kendi çapımd abişiyler yapıyorum iştee
yürüyüşe başlamıştım ama hava bozdu birden gidemedim iki ç gündür evde mekik çekiyorum ama :))
sen nasılın ablam
naz nerelerde göremiyorum oda mı kilo aldı?

nazlım 1. takımdaya bende ordan bakıyorum ona . geçen hafta 5. gün diyeti vardıya onu yapmıştı . tekrar montiye döndügünü okudum dün . burya yazmıyor cadı

ehliyetinde hayırlı olsun vın vınnn

Banummm bize spor sart diyorum ve bu esnasa oglumun elimr tutusurduu ipi alip atliyorum :) bakti anasi saldi cayira destek olayim dedi kendince