Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle tebrikler takyim . monti senin için biçilmiş kafdan .dünkü menümü yazmadım şimdi yazayım
kalkınca yarım litre ılık su
1 haşlanmış yumurta ( işe götürmeyim diye hemen yedim.)
arada:çook az beyaz leblebi,ceviz,kuru kayısı,badem
öğlen :1 büyük armut
ara. 1 kutu ayran
akşam: mantarlı kepekli spagetti, semiz otu,yoğurt 2 parça domates
yağmur çok yağdığı için yürüyemedim.
bir haftayı bitirdim.Yaklaşık 3 kilo verdim. Artık su mu yağ mı bilmiyorum.
bugün kahvaltıda menemen yaptım.
evet ucuzdu zilim 10 lt si 2 liraydı .... bana 101 uzak o yüzden takip edemiyorum . gazetede reklamını görüyorum onun fiyatlarıda cazip ....ama bim çok var yakınımda .herkese tünaydınlar efenim...ve iyi hafta sonları...
ben sabahın köründe özel öğrencimi çalıştırıp yolladım bile ev halkı uyurken![]()
oğlumda uyanınca daha önce bimden aldığımız arkası çivili harfler ve delikli tahtasıyla "annecim günaydın seni çok seviyorum hayatım" yazmışçok duygulandım walla...oğlum büyüyor,duygularını ifade etmeye başladı walla güzel bişeymi anne olmak,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
takyim çok gğzel kilo vermişsin walla cnm,durmak yok devam..sende monti çok etkili oluyor...sakın kaçamak yapıp kendine çelme takma cnm...
banum walla kaça aldık hatırlamıyorum cnm..fişlerine bakayım dedim aradım az evvel poşetlerinin içini falan ama oğlum ne bulursa yazmak için alıyor hemen.ortalıkta kağıt,fiş,ne bulursa topluyor..bulamadım fişini falan cnm..ama çok ucuz bişey değildi kapak..hatta alsakmı almasakmı falan dediğimi hatırlıyorum..bime klozet kapağı mı gelmişti geçen yıl?bu yılda gelir o zaman belki..çünki aynı ürünler her yıl geliyor...geçen yılda pazar arabası görmüüştüm,geçen gün yine gördüm..bime gelen kapakta üç katlı byük klozet kapağımıydı?çocuk klozet adaptörü diyorsan onların diyatları o civarda bizde almıştık.ama tekzenden aldığımız kapak 120 gbi kalmış aklımda..ama yalnış kalmışta olabilir cnm...o gün biz pencere kilidi,balkon kapıları için alarm,ve bir kaç bişey daha aldık..toplamda sanki 190 lira verdi gibime geliyor..gidebilirseniz bak bakalım bende merak ettim kaç lira vermişiz..
mekik zımbırtısınıda eşim almış getirmiş dün öğlen oğluşla dükkana gittiler almış akşam kurdu..kolayca çekiliyor.umarım kendi yaptığım zamanki kadar etkisi olur..göbişim yok cnm ama baklavalarım olsun istiyorum.yani yaptığım sporun vücudumda görünmesini istiyorum yazın badyler yada transparan şifon bluzlar giyince falan...
aebenim millet bimin A101'in hastası olmuş...sabah kuyruk oluyormuş kapısında...toprak çokmu ucuzduki hemen bitmiş...:44:ben çiçekçiden 3 kg'lık poşeti 2,5 liraya aldım.:44:
bende terasımı bu yıl iyice bi renklendireceğim..tek düşündüğüm şey yazın biz bi yerlere gidince ne yapacağım bitkiciklerimi?:44: ya arabaya yükleyip götüreceğiz yada birine bırakacağım,ama öğretmenlerin hepside yazın tatilde yada memkeletinde oluyor.eşimin arkadaşlarına bırakırız yada dükkanına herhalde...:44:
benim eve yakın hepsinden var ama ben okuldan gelene kadar talan edilmiş oluyor aplam..diasa-A101-bim hepsi var ama bişey kalmıyor.millet ucuzluk marketlerinin kompedanı olmuş wallaevet ucuzdu zilim 10 lt si 2 liraydı .... bana 101 uzak o yüzden takip edemiyorum . gazetede reklamını görüyorum onun fiyatlarıda cazip ....ama bim çok var yakınımda .
vay vay baklavalar oluçakmış göbüşdebizde löpür löpür yag
yrüyüşümü yaptım bu sabah yani bi nevi start virdim artık ... tam montiye geçemesemde kendimce bişiler yapıcam artık![]()
günnaydınnn nabersinizzz z bakiyimmm
yürüüyşler yapılmış aben ablaa oh miss bnde çıkıcma bugünhva bozmaz isee
200 gr begenmiorum çünkü daha fazla bekliyordum hafta içi daha az bir rakam görmüştüm
bende 1000-1100 cal almaya çalışıyorum ama çogu zamn onu bile dolduramıyorum
akşamları yemekten sonra bişiy yemiyorum
birde 5 i bir yerde çayına başladımm bakalımmm ne olcekk?
zilim
evett cnm 3 katlı idi çocuk ve büykler için vardıı bu yıld abekleyelim bakalım gelir dedigin gibi:)) inşş
her yl aynı ürünler geiyorr
zilim toprak kiloyla deyil canım lt hesabı kiloya 1.2. lt girer sanırım .
maşşallah banum..saçlarında çok sağlıklı görünüyor ,sende öyle tatlım...walla aertık sizi tanıyor gibiyim.ankaraya yolum düşerse aebenim ve seninle bulup görüşmek isterim bir gün kısmet olursa...banum hiç iki çocuk doğurmuş ve o kadar kiloyu almış vermiş değilsin valla cnm.ben gebeliğimde çok dikkat ettim yarı aç gezdim kilo almiim diye sonrasındada hemen gitti geri kalan 3-4 kilo ama senin önceki fotolarınıda bildiğim için bir kere daha maşallah diyeyim cnm..hiç kendini kasma tatlışım.gayet iyisin.sadece biraz spora ağırlık ver..ben dün koşu bandında koşarken aklıma aynı anda kollarımıda çaıştırayım zaman kazanmış olurum diye plates lastiğimi koşu bandının önündeki demire taktım hem yürüdüm hem pazulara yüklendim..bu günde 200 mekikle sonlandırdım koşumu...ama içim hep plates diyor..içimdeki kıpırtılar biraz daha canlanıp ateşe dönüşürse başlıycam bakalım platese...
benim eve yakın hepsinden var ama ben okuldan gelene kadar talan edilmiş oluyor aplam..diasa-A101-bim hepsi var ama bişey kalmıyor.millet ucuzluk marketlerinin kompedanı olmuş wallatoprak 10 kg 2 liraya çok ucuzmuş.ben fiyatına bakmamıştım.ben 3 kg toprağı bile daha fazla fiyata almışım baksanıza...yürüyüşe startı vermişsiniz aplam hadi hayırlsı....
bimi bekle banum acele bişey değilya... bimde kesin çok daha ucuza olur..ben bilmiyordum bime öle bişey geleceğini aldık gitti..birde oturağa oturmak istemediği için aldık hemen...büyük tuvaletini klozetten başka bi yere yapmadı çünki,neler yaptık neler ettik ama ııh..
banum kolriyi çokta kısma cnm..kaloriyi azalttıkça meto o aldığın seviyeye düşürüyor çalışmasını..yani az benzin az hız çok benzin çok hız gibi düşün...ve en ufak bir kaçamakta kıtlık modundan çıkıyor ve gelsin kilocuklar diyor...sen yiyeceğini güelce ye ama tatlı herşeyden kaç cnm..ve spora yüklen...
bende kendimde hipoglisemiden şüphe ediyorum,dün gece yemek yedikten sonra bir kesklik geldi vücuduma...zordan nefes aldım..başım döndü,ağrıdı falan...babamda şeker hastası ..genetik yatkınlıktan solayı tip2 diabette olabilir ama bana hipo gibi geldi...
gün içindede yemekten sonra kahve içmessem ayılamıyorum gibi geliyor...pazartsi fırsatını bulabilirsem gidip tahlil mahlil bişiyler yaptırıcam....tahlil içinde aç gitmek lazım şeker yüklemesi vs..yaparlar şimdi..iğğğ şekerli suyu nasıl içicem yaw...:18:
kajum tam kara veremedin benim gibi sanırım kajum . bende öyle başlıyorum arkası gelmiyor ama bugün iyiyim .diyete bı başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelecek eminım ama başlayamadım. dün çok güzel devam ettim bugun börek yedim başlıyor ertesi gün geri bozuyorum. kendime çok kızgınım![]()
günnaydınnn nabersinizzz z bakiyimmm
yürüüyşler yapılmış aben ablaa oh miss bnde çıkıcma bugünhva bozmaz isee
200 gr begenmiorum çünkü daha fazla bekliyordum hafta içi daha az bir rakam görmüştüm
bende 1000-1100 cal almaya çalışıyorum ama çogu zamn onu bile dolduramıyorum
akşamları yemekten sonra bişiy yemiyorum
birde 5 i bir yerde çayına başladımm bakalımmm ne olcekk?
Zilim
evett cnm 3 katlı idi çocuk ve büykler için vardıı bu yıld abekleyelim bakalım gelir dedigin gibi:)) inşş
her yl aynı ürünler geiyorr
[ı]yorumlar için tşk ederim herkesee saçlarım toplandı ama bi 8 hafta daha yapıcam bakım kürünü:)
zilim ben ne yapcam şaşırdıma rtık ama en azından faydasını görmek için kl hesabı yapıyorum 3 hafta devam edicem
az kl almak için ugramıyorum ama yediklerimi hesaplayınca az çıkıyor
kl hesabı yaprken tabi herşeyi yemiyorumm , meyve ve kh ölçsününe dikkat ediyorum
cnm çik filan isterse arada bir yiyorum ..
Aben ben kaç kl almam gerekli inanki bilmiyorum netten hesaplatıyorum ama 2000 küsürlerde çıkıyor almamm gereken kalori
buda bana fazlaa geliyor bende 1100-1200 arası tutmaya çalışıcam ama beceremiyorum hep altında kalıyorum aslında iyi degil
[/ı]
bazal meton 2000 olamaz banu çok fazla bizim kiloda biri için . 2000 kl de günlük yaptıgın hareketlerde dahildir ondan öyle çıkıyordur
1100 ve 1200 den az yememeye çalış. En son yediginden hesapladın diyelim eksik çıkarsa bişilerdaha ekle mönüne![]()