iyi gecler kıslar ..
dag gibi ütü arasından merhaba az ara virdimde . daha dogrusu kıslarımma devrettim azcık .

hazır ders için pc açmışken kıslar size yazyım dedim ...yarın yokum gözleme yapmaya gidicem bir kermes için . kötü oldu diyete adepde olmuşkken öyleyin mecbur yerim artık
hadi hayırlı olsun kajum bende başladım yavaşdan .
senin canın niye sıkınki yav ne oldu hepinize . aydanmı dır nedir .? benimde biraz sıkınlıgım vardı dünden

hayat acısı talısıylada bizimle işte saglık olsun .
ocdim senin durum pek normal deyil
zilim eger kansızsan yogurdu ögünlerinde çok kulanma arlarında ye . mon ti yapan kıslar eger kansızlıgınız varsa . yogurdu arlarda yiyin bazan . yada halsizliginiz varsa demirinizi ölçtürüp ilaç kulanın benim gibi. ben 2 aydır düzenli kulanıyorum baya fark etti . geçen gün tekrar tahililer yaptırdım normal düzeye gelmiş ama birazdaha kullan depolar dolsun didi dr.
bak sen koçişe
takyicim kahverengi pirinç yeniyor basmati pirinci olarak geçiyor ..özeliklede senin yaptıgın gibi yanında dengeleyerek. kendine dert etme . yemeseydin diyişim 1 gün önceden kaçamak yaptıgın için ertesi gün hafif beslenmeni önerdigim içindi. no problem

bu arda şu bilgiyide not et .
haftada 10 ögün karbonhidrat hakın var bunun 7 si genelde kahvaltıda yedigimiz ekmek . diger 3 de , 1 hafta boyunca akşamlara ekledigin baklagil yemekleri olsun

.
ana bu kocalar hepmi gıcık

afiyet olsun mönün güzel cuecam

canım somon çekti

cuecam zorlanıyorsan balıkdan sonra peynir ,yogurt yemek zorunda deyilsin .
ya kıslar bir kitap okuyorum efendimizin (as.)sünnetleriyle ilgili . açlık ve saglık konusundada bahsedilmiş ve oruçdan . zilim senin yazının üstüne buda geldi . gece mümkünse ara yapmayın 18 .20 den sonra bişi yemeyin biraz zor biliyorum ama deneyin bir süre .. uzun süreli açlıkların sanılanın aksine hipoyu düzenledigi bile yazıyor :44: efendimiz (as)hep aç yatarmış . biz nasıl bir ümmetiz .

ben akşam yemegini 19 yemiştim . hafifden canım bişiler istesede yemedim . evdekiler tulumba tatlısı yerken .

. gece yatarkende kan ilacımı içip yatıcam bol su içerek .bi süre böyle deniycem .az nefis terbiyesi yane.