Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abla ben ayseceylin:1:

çok zor gerçekten moralim çok bozuk şuan takımı,kaptanlığı terk ettim paylaşım alanına da yazdım.artık ne kaptan olmak nede 8.takımda bulunmak istemiyorum

sen benden önce yazmışsın paylaşım alanında 8. takımı duyunca jeton düştü ayşem .:9:
kaptanlık zor hemde baya bir sorumluluk . hayırlısı ayşecim .
:16:

sen benden önce yazmışsın paylaşım alanında 8. takımı duyunca jeton düştü ayşem .:9:
kaptanlık zor hemde baya bir sorumluluk . hayırlısı ayşecim .
:16:

öyle ablam ya o kadar emek verdim ,vakit ayırdım ,herkesle tek tek ilgilendim hele cuma günleri tüm işlerimin önüne koydum takımı ama inan hak etmiyor kimse

içtim kahveyi uyku tutmadı ,yatmadan evvel girip bakayım size dedim...
ayşeceylin hoşgeldn cnm...:34:
walla aebenim bendede bahardanmıdır nedir hiç iştah kalmadı 55 kg'ye düştüm hepten:18: pantolonlarım belimden düşüyor..ne yiyesim ne de iştahım var..:20: evdeki herkese dikkat ediyorumda bir tek kendme acımıyorum:44:

noldu bizim topiğimize yaw benimde hiç keyfim yok bu aralar.durup durup eşime sataşıyorum.adamı izne çıktığına pişman ettim valla..:44:garibim sesini çıkarmıyor çıkarmadığı içinde çemkiriyorum,sonrada onu üzdüm diye üzülüyorum.araba araba diye adamın canını yedim kendi arabamı saatırdım şimdide niye almıyorsun diye vır vır vır kafasının etini yedim.bulduklarını beğenmiyorum,benim beğendiğim gibide hemen bulunmuyor...ve galiba insanın vücudu ile birlikte bağışıklı -sinir sistemi her şeyi zayıf düşüyor.durup durup ağlayasımm var..oğlum bile okuldan gelir gelmez sarılıyor anne bu gün iyimisin okulda çok yoruldunmu annecim diyor(babası bu huysuzluklarım için anne okulda biraz fazla yorulmuş diye avutuyor yawrumu:43:

akşam üstü öğrencim var diye parka gttiler babasıyla, parktan gelirken yol kenarından sarı küçük çiçekler toplamış sarıldı verdi öptü öpüştük..annecim iyi geldimi diye soruyor.oturup onada ağladım..ne sulu sırtlak oldum yaw..allahım kısa zamanda toparlamak istiyorum kendimi...:18:

bu akşam yemekte yemedim,öğlen yediğim 3-4 çatal piyazla duruyorum...sabahta bir yumurta yiyip gitmiştim işe.hepsi o yani...

başım nasıl ağrıyor yatayımda geçsin bari yarın sabah dr'a gitçem daha....:10:

kajum senden ne haber.. toplayamadınmı kendini sende benim gibi...

çamlıcam sen nirelerdesin .....

banuşum senin nasıl gidiyor kl hesabı . ?
soruyum diyom hep unutuyorum kl nasıl hesaplıyorsunuz . ben çok karışık beslendigimden ve hiç kl saymadıgımdan zor görünüyor bana .. mesela içinde yeşil mercümek vede başka bir çok çeşit olan bir mercimek salatasının kl nasıl hesaplanır ...?:44:

gunaydinnnnnn:16::16:
umarim hepiniz iyisinizdir,bol keyifli bir gun diliyorum hepinize:34:

aebencim burdayim canim,camlica gozozunun pek keyfi yerinde degildi diyeti de salladim 1 haftadir tekrar adapte olmaya calisiyorum ama birturlu olmuyo dunden beri yeniden spor yapiyorum belki bi faydasini gorurum de tekrar cana gelirim .....

tekrar menulerimi yazip diyete baslamak istiyorum hemde cooook istiyorum:17:

herkes nerelerde yahu? ölü toprağı serpilmiş gibi topiğimiz maşallah:44:
çamlıca gazozumdan başka gelen olmamış onunda pek keyfi yokmuş... ben bu gün düne göre daha iyiyim,hey heylerim tepemde değil:1:ben arada bi cozutur normale dönerim..dün tavan yaptığı bir gündü bu gün düşüşe geçtiler:1:

bu saate kadar 23 nisan koro çalışmalarındaydık oğlumuda getirdi eşim öğlen okulda trampet davul zil ne bulursa çaldı...

az sonrada özel öğrencim gelecek yemek haızrlayayımda yiyelim o gelene kadar....

banuşum nerelerdesin,nasılsın kuzum?iyisindir inşallah..

haydin ben kaçar,hepiciniğinizi öptüm.....:10:

zilim geçmiş olsun.
misafirlerim yeni gitti bugün kaçamak günümdü yarın tam gaz devam.kaçamak diyorum ama eskisi gibi yiyemiyorum hepsinden az az

iyi akşamlar .
gözlemeleri yaptık kapış kapış gitti ..tabi kendimde yidim :27:
ama iyi haber yavaşdan kilo vermeye başlamışım .:23:

içtim kahveyi uyku tutmadı ,yatmadan evvel girip bakayım size dedim...
ayşeceylin hoşgeldn cnm...:34:
walla aebenim bendede bahardanmıdır nedir hiç iştah kalmadı 55 kg'ye düştüm hepten:18: pantolonlarım belimden düşüyor..ne yiyesim ne de iştahım var..:20: evdeki herkese dikkat ediyorumda bir tek kendme acımıyorum:44:

noldu bizim topiğimize yaw benimde hiç keyfim yok bu aralar.durup durup eşime sataşıyorum.adamı izne çıktığına pişman ettim valla..:44:garibim sesini çıkarmıyor çıkarmadığı içinde çemkiriyorum,sonrada onu üzdüm diye üzülüyorum.araba araba diye adamın canını yedim kendi arabamı saatırdım şimdide niye almıyorsun diye vır vır vır kafasının etini yedim.bulduklarını beğenmiyorum,benim beğendiğim gibide hemen bulunmuyor...ve galiba insanın vücudu ile birlikte bağışıklı -sinir sistemi her şeyi zayıf düşüyor.durup durup ağlayasımm var..oğlum bile okuldan gelir gelmez sarılıyor anne bu gün iyimisin okulda çok yoruldunmu annecim diyor(babası bu huysuzluklarım için anne okulda biraz fazla yorulmuş diye avutuyor yawrumu:43:

akşam üstü öğrencim var diye parka gttiler babasıyla, parktan gelirken yol kenarından sarı küçük çiçekler toplamış sarıldı verdi öptü öpüştük..annecim iyi geldimi diye soruyor.oturup onada ağladım..ne sulu sırtlak oldum yaw..allahım kısa zamanda toparlamak istiyorum kendimi...:18:

bu akşam yemekte yemedim,öğlen yediğim 3-4 çatal piyazla duruyorum...sabahta bir yumurta yiyip gitmiştim işe.hepsi o yani...

başım nasıl ağrıyor yatayımda geçsin bari yarın sabah dr'a gitçem daha....:10:
zilim ,zilim ,zilim acilen kilo almaya ihtiyacın var.!!!!!!!!!!!!
bunun çareside eşine ogluşuna yaptıklarından yemen
gunaydinnnnnn:16::16:
umarim hepiniz iyisinizdir,bol keyifli bir gun diliyorum hepinize:34:

aebencim burdayim canim,camlica gozozunun pek keyfi yerinde degildi diyeti de salladim 1 haftadir tekrar adapte olmaya calisiyorum ama birturlu olmuyo dunden beri yeniden spor yapiyorum belki bi faydasini gorurum de tekrar cana gelirim .....

tekrar menulerimi yazip diyete baslamak istiyorum hemde cooook istiyorum:17:
gel katıl çamlıcam daha sık yaz sopamıda salarım yeterki siz gelin başlayın ..:9:
bugünlerde herkesde bir sıkıntı var rabbım daha zorunu vermesin inşallah . saglık olsunda gerisi atlatılır inşallah .
Kosu bandi istiyorum :(

bizdenmi.?:9::9::9::9::9:
yav ocdim bahar geldi çık dışarda misler gibim yürüyafff.:4: adamları ne sıkıyonuz bu kadar yahuuu.... biriniz araba biriniz koşu bandı .:9:

Son düzenleme:
iyi gecler kıslar ..
dag gibi ütü arasından merhaba az ara virdimde . daha dogrusu kıslarımma devrettim azcık .:9:
hazır ders için pc açmışken kıslar size yazyım dedim ...yarın yokum gözleme yapmaya gidicem bir kermes için . kötü oldu diyete adepde olmuşkken öyleyin mecbur yerim artık:19:

hadi hayırlı olsun kajum bende başladım yavaşdan .

senin canın niye sıkınki yav ne oldu hepinize . aydanmı dır nedir .? benimde biraz sıkınlıgım vardı dünden :24::24:
hayat acısı talısıylada bizimle işte saglık olsun .:34:

ocdim senin durum pek normal deyil

zilim eger kansızsan yogurdu ögünlerinde çok kulanma arlarında ye . mon ti yapan kıslar eger kansızlıgınız varsa . yogurdu arlarda yiyin bazan . yada halsizliginiz varsa demirinizi ölçtürüp ilaç kulanın benim gibi. ben 2 aydır düzenli kulanıyorum baya fark etti . geçen gün tekrar tahililer yaptırdım normal düzeye gelmiş ama birazdaha kullan depolar dolsun didi dr.

bak sen koçişe :9:

takyicim kahverengi pirinç yeniyor basmati pirinci olarak geçiyor ..özeliklede senin yaptıgın gibi yanında dengeleyerek. kendine dert etme . yemeseydin diyişim 1 gün önceden kaçamak yaptıgın için ertesi gün hafif beslenmeni önerdigim içindi. no problem :34:
bu arda şu bilgiyide not et .
haftada 10 ögün karbonhidrat hakın var bunun 7 si genelde kahvaltıda yedigimiz ekmek . diger 3 de , 1 hafta boyunca akşamlara ekledigin baklagil yemekleri olsun :34:.

ana bu kocalar hepmi gıcık :37::9:
afiyet olsun mönün güzel cuecam :46:
canım somon çekti :56: cuecam zorlanıyorsan balıkdan sonra peynir ,yogurt yemek zorunda deyilsin . :34:

ya kıslar bir kitap okuyorum efendimizin (as.)sünnetleriyle ilgili . açlık ve saglık konusundada bahsedilmiş ve oruçdan . zilim senin yazının üstüne buda geldi . gece mümkünse ara yapmayın 18 .20 den sonra bişi yemeyin biraz zor biliyorum ama deneyin bir süre .. uzun süreli açlıkların sanılanın aksine hipoyu düzenledigi bile yazıyor :44: efendimiz (as)hep aç yatarmış . biz nasıl bir ümmetiz .:14:
ben akşam yemegini 19 yemiştim . hafifden canım bişiler istesede yemedim . evdekiler tulumba tatlısı yerken .:37:. gece yatarkende kan ilacımı içip yatıcam bol su içerek .bi süre böyle deniycem .az nefis terbiyesi yane.

evet abla başladım bende. dün sabah kedim diger kedimin gözünü derin bi şekilde çizdi dogru veterınerlık fakültesine gittik 3 hafta öncede çizmişti gözünü ilaçlar yazdı veterıner başlık falan şimdi tedavıyı uyguluyoruz. çok canım sıkıldı kör olacak sandım kesin bişeyde demedi veterıner olur olmaz dıye. 1 haftadırda kalbım agrıyo sol tarafım nefes aldıkça iyice şiddetlenıyo agrı yarın dr. götürecek eşim çok kötü bi hafta geçiriyorum.

bugun
sabah koca kase salata mantarlı omlet bıraz peynır şekersiz çay

öğlen :2 tane enginar

akşam: kocaman kase salata 5 tane kısır

suyu pek içemiyorum bu aralar 1lt su

aebenim aplaaaammm:48:
walla ben araba istemekten vazgeçicem kendim arayıp bulucam,eşim çok gevşek bi tip...şurda 3-4 gün daha evde sonra yine işe başlıycak aldı aldı alınmadı kalacak biliyorum ondan sıkıştırıyorum...artık rengine km'sine baktırmıycam alsın ..tüm kriterlerimi iptal ediyorum bıktım taksiyle gidip gelmekten...her sabah tonla çanta ve kemanla okula gitmekten usandım:37: ben fuşya rengi fiesta için neredeyse bir yıldır bekiyorum,dükkan açıcam dedi açtı,onu yapçam bunu yapçam vs..vs...:36::36::36::36::36:hepsini yaptı sıra bana gelince buluruz hayatım olur hayatım:36::36::36::36:olursa oldur o zaman diye bastım yaygarayı akşam valla:37:öyle bir alışmışki her işimi kendim görmeme neredeyse pazar günü araba pazarına git diycek yani...biz bu oturduğumuz evi alırkende ben aradım buldum pazarlığını yaptım..totosunu bana bu kadar dayamasın:37:sıkıyı görünce bu gün fellik fellik araba aramış bulmuş yarın dr'dan çıkışta gidip görüücez..kullanabilsem onun arabasıyla gidicem ama hiç alışık değilim büyük araç kullanmaya..

ben onlara yaptıklarımdan yesem 100 kg olurum aplam..birde tereyağlı vs..yiyiyorlar mideme hiç iyi gelmyor ağır geliyor tereyağıyla kavrulan şeyler...

bakalım yarın dr.ne diycek..vitamin vs..verir belki...

ocd'im çocukla yürümek çok zor oluyor biliyorum cnm..ama mecbur çıkıp yürüyeceksin ,oğlunu yedir içir koy arabasına hem temzi havada uyur hemde sen yürümüş olursun.ben öyle yapıyordum.birde bizim evden yukarı doğru bayağı bir bayır vardı 3,5 km bayır tırmanıyordum bebek arabasıyla..tepeye varınca beş dakika soluklanıp bu seferde hızlı hızlı aşağı salınıyorduk:))veya evde oğlun uyurken pilatesini yap gün aşırı,bir gün yürü bir gün pilates yap ohh mis..

ayşeceylinim insanın bünye az yemeğe alışıyor mide küçülüyor zaten bi süreden sonra cnm...seninde küçülmiş miden azla doymuşsun ne güzel...

Zilim ok bi gum pilates bi gun yuruyus ama kontrol edin beni ya lutfen.
Aebenim benimko araba alsa kosu bandi istemem :52: saka bi yana cok talepkar bi esim ben

walla ben araba istemekten vazgeçicem kendim arayıp bulucam,eşim çok gevşek bi tip...şurda 3-4 gün daha evde sonra yine işe başlıycak aldı aldı alınmadı kalacak biliyorum ondan sıkıştırıyorum...artık rengine km'sine baktırmıycam alsın ..tüm kriterlerimi iptal ediyorum bıktım taksiyle gidip gelmekten...her sabah tonla çanta ve kemanla okula gitmekten usandım:37: ben fuşya rengi fiesta için neredeyse bir yıldır bekiyorum,dükkan açıcam dedi açtı,onu yapçam bunu yapçam vs..vs...:36::36::36::36::36:hepsini yaptı sıra bana gelince buluruz hayatım olur hayatım:36::36::36::36:olursa oldur o zaman diye bastım yaygarayı akşam valla:37:öyle bir alışmışki her işimi kendim görmeme neredeyse pazar günü araba pazarına git diycek yani...biz bu oturduğumuz evi alırkende ben aradım buldum pazarlığını yaptım..totosunu bana bu kadar dayamasın:37:sıkıyı görünce bu gün fellik fellik araba aramış bulmuş yarın dr'dan çıkışta gidip görüücez..kullanabilsem onun arabasıyla gidicem ama hiç alışık değilim büyük araç kullanmaya..

ben onlara yaptıklarımdan yesem 100 kg olurum aplam..birde tereyağlı vs..yiyiyorlar mideme hiç iyi gelmyor ağır geliyor tereyağıyla kavrulan şeyler...

ocd'im çocukla yürümek çok zor oluyor biliyorum cnm..ama mecbur çıkıp yürüyeceksin ,oğlunu yedir içir koy arabasına hem temzi havada uyur hemde sen yürümüş olursun.ben öyle yapıyordum.birde bizim evden yukarı doğru bayağı bir bayır vardı 3,5 km bayır tırmanıyordum bebek arabasıyla..tepeye varınca beş dakika soluklanıp bu seferde hızlı hızlı aşağı salınıyorduk:))veya evde oğlun uyurken pilatesini yap gün aşırı,bir gün yürü bir gün pilates yap ohh mis..

ayşeceylinim insanın bünye az yemeğe alışıyor mide küçülüyor zaten bi süreden sonra cnm...seninde küçülmiş miden azla doymuşsun ne güzel...

istediğin arabayı eşim araştırıyodu ondan gördüm gerçekten çok güzel bi araba çok hoşuma gitti fakat önce ev alacagız dıyınce eşimin pilanları suya düştü :) ev alalım dıye çabalarken araba fikri attı ama o zamanda ev pilanlarını dahada ertelemek gerekıyo o yüzden almadık. baya bı araştırdı fiesta ile chevrolet aveo arasında kaldı

kızlar ilk kaçak şimdi geldi koca kase patlamış mısır yedim. pişmanım :17: bugun aç karnına giyisisiz tartıldım 63.500 geldim.sporsuz düşmez bılıyorum bazı nedenlerden dolayı başlayamadım onada başlayacagm kısa süre sonra

GÜĞNAYDIN, GÜNAYDIN:16::16:
dışardaki güneş kadar gününüz aydın olsun inaşşalah.. rabım tüm sıkıntılarınızı alsın götürsün saglık sihat ve huzur getirsin . amin .:16::16::16:

kızlar ilk kaçak şimdi geldi koca kase patlamış mısır yedim. pişmanım :17: bugun aç karnına giyisisiz tartıldım 63.500 geldim.sporsuz düşmez bılıyorum bazı nedenlerden dolayı başlayamadım onada başlayacagm kısa süre sonra

kajum yaza 55 kilo olcak kajum NEREDE????:4:
aa topla ertık kendini bak vahada güzel artık :8:
tam kilolarınızı bilmiyorum o yüzden kilomu aldın verdinmi anlaymadım ..

monti yapan yada yapmayan kıslar cumaları yine kilo bildirimi yapalım ne dersiniz. hem kontrol altında olmuş oluruz . buraya hesap verilince dahabir tutarsınız kendinizi ...

banum nerdesin nasıl oldun ????????????????

Zilim ok bi gum pilates bi gun yuruyus ama kontrol edin beni ya lutfen.
Aebenim benimko araba alsa kosu bandi istemem :52: saka bi yana cok talepkar bi esim ben
ana ne çok şey istiyonuz len adanlardan . bakın benimde ihtiyacım var düdüte çok şükür alacak durumuzda var . eşimin arabsını ben kulanamam hoş adamı evde zor görüyom arabasını nede kulanam zati o arabaya binmeye cesaretimde yok mazallah çizdirirneyin ederim :9: aslında başka arabalarda var ama bana faydası yok .. ben kendime aid otomatik vides istiyorum . bu sene alayım diyordu ama hala tık yok . bende kenid alsın ben demeden istiyorum . pekmi umursamazım ne :9:

zilim sana araba ŞART.
ah ah biz kadınlar herşeyi yüklendikmi eşler herşeyden el ayak çekiyorlar . seni çok iyi anlıyorum evin çoçukların tüm sorumlulugu bende :27: birazda sorumlusu biziz bu durumun adamlara güvenemiyor herşeyi 4.4 lük olsun diye kendiniz yapıyoruz, onlarında canına minnet arada bir diş göstermek gerekiyor haklısın .:23:

kilo meselasına gelince seni rahatsız etmeyecek yiyceklerde ye ve biraz kilo al zilim en azından tekrar 58 ol bünyenin buna acil ihtiyacı var . abla nasihati dinle . mutlaka vardır sevdigin yiyecekler mesela simit .:56:

evet abla başladım bende. dün sabah kedim diger kedimin gözünü derin bi şekilde çizdi dogru veterınerlık fakültesine gittik 3 hafta öncede çizmişti gözünü ilaçlar yazdı veterıner başlık falan şimdi tedavıyı uyguluyoruz. çok canım sıkıldı kör olacak sandım kesin bişeyde demedi veterıner olur olmaz dıye. 1 haftadırda kalbım agrıyo sol tarafım nefes aldıkça iyice şiddetlenıyo agrı yarın dr. götürecek eşim çok kötü bi hafta geçiriyorum.
çok geçmişler olsun kajum önce sana sonra kedicigine .

kajum canım kalbinin orda nefas aldıkçamı agrın . benimki gibi olmuş olmasın kalp çevren su toplayıp da .:44:

kajum bu kedileri ayır birinden vazgeç başkasına ver geçinemeyecek ikisi bir evde .
dr. gidince bizde haberdar et .

bugun
sabah koca kase salata mantarlı omlet bıraz peynır şekersiz çay

öğlen :2 tane enginar

akşam: kocaman kase salata 5 tane kısır

suyu pek içemiyorum bu aralar 1lt su
afiyet olsun

Ya ama aebenim oyle deme yillarca calis kendi parani kazwn istdigini istedigin an yap sonra evlen evde otur cok zor hayatim cidden cok zor.daha yeni yeni adapte oluyorum sahsen.
Evet cuma gunu bildirim yapalim.oooonayliyorum.
Zilim before after fotograf isterim merak ediyorum

Ya ama aebenim oyle deme yillarca calis kendi parani kazwn istdigini istedigin an yap sonra evlen evde otur cok zor hayatim cidden cok zor.daha yeni yeni adapte oluyorum sahsen.
Evet cuma gunu bildirim yapalim.oooonayliyorum.
Zilim before after fotograf isterim merak ediyorum

çalışan ve kendi paralarını kazanan hatunların evde oturması zor ,haklısın ocdim .

Back
X