Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese tünaydın montinin güzel hatunları....
banuşumu gerçekten çok merak etmeye başladım ben yaaa...walla sanki sizi tanıyormuşum gibi durup durup aklıma geliyorsunuz...
bu sabah okula gitmek için giyinirken bile aklıma geldi banum...inşallah herşey yolundadır kuzumun....:44:

benim heyheylerim aydı biraz:37: eşim iki araç bulmuş netten.galeriden almak istemiyoruz daha evvel galeri kazığı yemiş birileri olaraktan..beni okul çıkışı aldı birini gösterdi öğleden sonrada doktora sonuçları almaya gidicez ordanda diğerine bakmaya artık hangisi nasipse...km'si az olsun modeli yüksek,darbesiz,fiyatı uygun ,içinde sigara içilmemiş olsun deyince bulununan 10 aracın 7-8 tanesini hemen elemek durumunda kalıyor insan..

kujum chevrolet'te çok hoş araba cnm ama ben fiestanın fuşyasını ilk çıktığından beri gözüme kesitiriyorum.sıfırını istiycektim ama eşim medikal dükkanı açtı kredi çekti vs..şimdi benim 2004 meganımı sattık üstünüde eşim ekliycek fiestayı alıcaz...büyük araç istemiyorum eşimde var uzun yıollara giderken onun aracıyla gidiyoruz zaten bana okula gidip gelicek kadar olsun yetecek...

ocd'im oğluşu kreşe verirsen yine çalışırsın cnm...az sabret...önümüzdeki yıl wc işinide çözerseniz (hatta bu yaz bile deneme yapabilirsin belki kendini hazır hiisedip yapar hemen) sonra kreşe verirsin sende çalışırsın cnm..

kilo bildirimine gelince evet evet yapalım..bende kilo almaya çalışayım bende bildireyim...disipline olur insan bildirim yapıcam diye...

ya kızlaar ya bugün koca bir bisküvi yedim ya ay Allah ım ya hemde ne için..:27:
sabah 7 de güzel güzel yaptım kahvaltımı gitiim okula saat 11 de deliler gibi acıkmaya başladım sık dişini şurda bi buçuk saat kaldı dedim ama ölüyorum kuruyemiş meyva falan da almamışım 12 oldu oh dedim gidip evde yiycem ıspanağı müdür yazı göndermiş toplantı var gitmesinler diye 2 saat de öyle dayandım ama artık başım falan dönmeye başladı gittim kantine en masumu yulaflı bisküvi geldi onu aldım ama o kutuyu nası yedim insanlıktan çıktım artık ay sonra ne vicdan ne azabı sormayın bide toplantıda konuşulanları duysanız 19 gündür tek lokma yanlış yememiştim ya ayyyyy inanamıyorum inanamıyorum ya:30:

cnm kantinde tost most bşiyler yokmuydu ?şekerli bişey yiyip düşmüş olan şekerini hızlıca tırmandırıp tekrar hızlıca düşürmezdin hiç değilse..4-4-4 muhabbetinden dolayı okullarda toplantılar bitmiyor...ne öğretmenlerin bir bilgisi var ne öğrencinin ne velinin...her iş bitti bi eğitim yememişti devletten darbeyi oda aldı nasibini....ilkokul 4 yıl olacak ya o dört yılda ana sınıfı düzeyince gidecekmiş sözde...sınıf öğretmeni muhabbeti kalkacakmışsınıf öğretmenlerini 2 kademeye ayırıp bi anaokul giriş birde ileri seviyesi gibi saçma salak bişeyler dedi geçen müdür ama benim okulum özel eğitim kurumu olduğu için bizi etkilemiycek pek.seneye ünv.geçersem hepten kurtulacağım şu keşmekeşlikten.ama oğlumun eğitim hayatı ne olacak o endişelendiriyor beni...hiç bi alt yapı hazırlamadan yapıyorum yaptım olduda bitti maşallah olayına getirdiler sağolsun devlet büyüklerimiz...vatana millete hzyırlısı olsun bakalım...

ocd'im before-after foto koyayım cnm iyi hoş emme albüm eklemeyi bilmiyorum..kaçtır söylüyorum banada öğretin şu zımbırtıyı diye ama öğretmesseniz nasıl kayoayım fotocuklarımı...o eski kocaman araba tekeri modundaki totişimi görmek şerefine nail olamassınız walla göstermesseniz albüm yapma işini...:27::27::27::27:
sen daha burda yokken şu köşedeki avatar resmi kısmına koymuştum bi kere ikisini yanyana...ama pul kadar yerden ne görünecekki...
banuşum nerelerde yaaaa:43:çok ösledim onu:43: banum gel bi artık cnm walla billa ösledim beee:43:dadı duzu idin sen bu toipiciğin guzuuuum:48:

iyi akşamlarrrrr
zilim canımsınn , iyi olmaya çalışıyorum ben..

Herkese iyi akşamlar,
dün
sabah :yarım litre ılık su,küçük bir çavdar ekemli,peynirli sandviç
öğlen: kereviz yemeği,yoğurt
ara: elma
akşam kırmızı mercimek çorbası,kabak yemeği,brokoli( yemeği akşam 5 te yemiştim.)
saat 9:biraz fındık,badem
3litreye yakın su

bugün
sabah: dünkü ile aynı
ara 1 ceviz
öğlen. kabak y. yoğurt
ara; kuru kayısı, badem,
akşam:mercimek çorbası,kabaky, brokoli,yoğurt
5 km yürüyüş,3 litre su

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar,
dün
sabah :yarım litre ılık su,küçük bir çavdar ekmekli,peynirli sandviç
akşam dün de aynıydı kırmızı mercimek çorbası,kabak yemeği,brokoli( yemeği akşam 5 te yemiştim.)
3litreye yakın su

bugün
ara 1 ceviz
öğlen. kabak y. yoğurt
ara; kuru kayısı, badem,
5 km yürüyüş,3 litre su

cnm kantinde tost most bşiyler yokmuydu ?şekerli bişey yiyip düşmüş olan şekerini hızlıca tırmandırıp tekrar hızlıca düşürmezdin hiç değilse..4-4-4 muhabbetinden dolayı okullarda toplantılar bitmiyor...ne öğretmenlerin bir bilgisi var ne öğrencinin ne velinin...her iş bitti bi eğitim yememişti devletten darbeyi oda aldı nasibini....ilkokul 4 yıl olacak ya o dört yılda ana sınıfı düzeyince gidecekmiş sözde...sınıf öğretmeni muhabbeti kalkacakmışsınıf öğretmenlerini 2 kademeye ayırıp bi anaokul giriş birde ileri seviyesi gibi saçma salak bişeyler dedi geçen müdür ama benim okulum özel eğitim kurumu olduğu için bizi etkilemiycek pek.seneye ünv.geçersem hepten kurtulacağım şu keşmekeşlikten.ama oğlumun eğitim hayatı ne olacak o endişelendiriyor beni...hiç bi alt yapı hazırlamadan yapıyorum yaptım olduda bitti maşallah olayına getirdiler sağolsun devlet büyüklerimiz...vatana millete hzyırlısı olsun bakalım...

ocd'im before-after foto koyayım cnm iyi hoş emme albüm eklemeyi bilmiyorum..kaçtır söylüyorum banada öğretin şu zımbırtıyı diye ama öğretmesseniz nasıl kayoayım fotocuklarımı...o eski kocaman araba tekeri modundaki totişimi görmek şerefine nail olamassınız walla göstermesseniz albüm yapma işini...:27::27::27::27:
sen daha burda yokken şu köşedeki avatar resmi kısmına koymuştum bi kere ikisini yanyana...ama pul kadar yerden ne görünecekki...
banuşum nerelerde yaaaa:43:çok ösledim onu:43: banum gel bi artık cnm walla billa ösledim beee:43:dadı duzu idin sen bu toipiciğin guzuuuum:48:
Tost vardı var olmasına da hijyen açısından içim kabul etmedi bide beyaz ekmek ya yulaf daha iyi bi seçimmiş gibi göründü o an ay nebiliyim artık çantamda yığınla kuruyemiş meyve götürücem okula.Kimsenin bişey bildiği yok 4+4+4 le ilgili bilinen 51bin sınıf öğretmeni norma düşecek seçmeli olarak da kimse müzik resim ve beden derslerini seçmeyecek sonrasında da yaratıcılığı tükenmiş güzel yurdumun tek tip insanlarını yetiştiricez vallahi zilim hiç tadı tuzu kalmadı eğitimin eğitim diye bişey kaldı mı onu da bilmiyorum gerçi Allah sonumuzu hayır etsin .

Monumu yaziyorum
Sabah yimurtalickahvalti
Ogle yok
İkindi elma bir saat sonra corn flakes
Aksam iki kasik semizotu pirincsiz ve dort kasik yogurt
Yarim saat once elma

selammmmm ben de çok isitiyorum eski ve yeni halini görmeyi canım.çok kolay resim yüklemek albüme.profilinden albümlere gir.yeni albüm ekleye tıkla.albüm ismini yaz kaydet sonra resimleri yükleme başla bu kadar canım.

banucum sıkıntılısın galiba inş. herşey düzelir canım

tünaydın herkese....

banum iyi ol cnm iyi ol....sen bize lazımsın:48::48:

öznurum dur bakalım deniycem akşama şu resim ekleme işini...pek umutlu değilim ben teknoloji özürlüsüyüm cnm..teknolojik olarak tüm işlerimi eşime yaptırdığımdan ve hiç heveslisi olmadığımdan öğrenmedim gitti walla...

boyum 180 cm cnm benim..bu sabah itibariyle 56 olmuşum bir kg aldım hemen.öğlen içinde pastırmalı:25: kurufasulye ve tereyağlı şehriye güveç yaptım.ama kendime boool salata ve pastırmaları çıkarılmış fasulye kayup yiycem..yemeye yemeye pilavı falan artık hiç yiyesim gelmiyor eskiden böyle değildim canım çekerdi.şimdi akşama kadar aç gezsem ne canım istiyor ne karnımın açlığını farketmiyorum..elim ayağım titreyince farkediyorum..

sen cornflex yazmısın şekerli olanlardanmı yiyyorsun?senin şeker dengeni bozmuyormu cnm?

aebenim sen nereledesin aplacım:48:
benim tahliil sonuçlarım çokiyi çıktı.biri hariç...:44: şekerim yüksek çıktı ama bir gün öncesinde arkadaşın annesi umreden gelmiş ona hoşgeldin demeye gttk okuldan çıkışta 5 dk.kadar..bir avuç hurayı yedim valla..kadın evede koydu hepimize ondanda yedim..çok getirmişler (60 kg) ve acaip lezzetli bi cinsiydi hurmanın..utanmasam tabağı silp süpürecektim.oğluma çikolata kaplı olanından da koymuş sağolsun ondada yedim bi tane..hurma olunca gözüm dönüyor benim..dr büyük ithmal ondan böyle çıkmıştır senin kadar spor yapan bi insan şeker hastası olamaz.şeker hastaları bile senden daha fazla şeker yiyiyordur dedi..gerçekten öyle çayıma kahveme(türk kahvesi dahil)şeker atmayalı 8-9 yıl oldu.ne pasta börek,ne pilav makarna ekmek yerim..nerden yüksek çıkacakki şekerim:genetik yatkınlık için yinede bir şeker yüklemesi yapalım dedi dr.1-2 hafta sonra gel yaparız bi ara dedi..önemli bişeyim çıkmadı şükür..ama kolay yoruluyor olma sebebim kendimi çok hırpalayıp yediğime içtiğime dikkat etmememmiş...
edicem artık ..başka yolu yok...:50:

ben şincik kaçar :10::10::10: tonla ütüm var birde makinede unutmuştum onları nasıl buruşmuşlar çarşafla nevresimler ..nasıl açıcam bakalım onları:44:

Zilim nezzzzfit sade yiyorum seker varmi hic bakmadim cnm
Genelde canim yemek istemediginde sekerim oynamasin diyr yiyorum

Zilim nezzzzfit sade yiyorum seker varmi hic bakmadim cnm
Genelde canim yemek istemediginde sekerim oynamasin diyr yiyorum
cnm maalesef evet, var şeker nesfit sadede...
ben de yiyordmum bi ara ordan biliyorum bi de içini okurum ne alırsam yani ordan biliyorum:34:

kızlar ya ben ne zamandır kendi topiğimi bile boşlamıştım buraya hiç bakamadım uzun zamandır, akşamları ehliyet kursu vardı, tüm beslenme düzenim alt üst oldu
neyse kurs bitti şükür... bugun de bnm topikte kızlar k.hidrat dukan diyetleri ile ilgili yapsak mı dediler, dukana başladılar dedim ben de montime döneyim bari...
ay bi aklıma yatan bu diyet oldu nedense:44:
kitabı da okumadım henüz neyse başlıcam ama okumaya olmuyor böyle mehter gibi 2 ileri bi geri...
aeben ablam sağolsun beni ziyaret ediyor ben astım, valla utanıyorum:17:
kızlar inşallah dönüşüm muhteşem olcak:1:

hımm aeben aplam gelmemiş
neyse menümü yazıyım
sabah 7:00 4 dilim ekmek kızarmış tabi,peynir yeşillik
ara 12:00 2 kuru kayısı
öğlen 14:00 pırasa havuçsuz pirinçsiz,yoğurt,yeşillik
akşam 18:00 3yumurta bol yeşillik yoğurt
sonrasında dayanalamıyıp yenen iki tane hurma yemekten 20 dk falan sonra yedim ama anlamsızdı biliyorum

iyi geceler hatunlar .
çok yoruldum bu gün pilim bitmiş durumda . yine kermesdeydim :37: yetmedi eve gelince birde bolkan vs tamizledim :27:
yarında ev toplantım var . evde yokum yane . biri bana evinde dur desin .:33:

zilim
iyi omana sevindim canım . demir ölçümün yapıldımı ? şekere gelincede kaç çıktı ? ihmal etme malum babacında var. ihmale gelmez . şeker ilada çok şeker tüketmekden kaynaklanmıyor .:34:
hep diyoruz kendini ihmal ediyorsun diye ama duymuyorsun :4:

banum nerlerdesin nasıl oldun ????????????

ocdim bazan o sırma şaçlarından tutup çekesim geliyo yav :37: kıs yulaf ezmasi hariç nesfit tarlarının hepsi şekerli hemde baya şekerli sende şekerini gengelisin diyemi yiyyyon . ay bayılazamm içindekiler bölümünü okumuyormusun hiç.:20:

cuecam mönün gözel canım yalnız ekmek 4 dl biraz fazla gibi. arada bu kadar yiyebilirsin ama hergün bu miktarda yiyorsan biraz çok .

lilişim hoşgeldin .

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar,
dün
sabah :yarım litre ılık su,küçük bir çavdar ekmekli,peynirli sandviç
akşam dün de aynıydı kırmızı mercimek çorbası,kabak yemeği,brokoli( yemeği akşam 5 te yemiştim.)
3litreye yakın su

bugün
ara 1 ceviz
öğlen. kabak y. yoğurt
ara; kuru kayısı, badem,
5 km yürüyüş,3 litre su
mönülerim güzel takyim afiyet olsun .:46:
Monumu yaziyorum
Sabah yimurtalickahvalti
Ogle yok
İkindi elma bir saat sonra corn flakes
Aksam iki kasik semizotu pirincsiz ve dort kasik yogurt
Yarim saat once elma

yani ocdim öylen niyen yok . bide şekerim düşüyo diyon şekerim .:38:

ya kızlaar ya bugün koca bir bisküvi yedim ya ay Allah ım ya hemde ne için..:27:
sabah 7 de güzel güzel yaptım kahvaltımı gitiim okula saat 11 de deliler gibi acıkmaya başladım sık dişini şurda bi buçuk saat kaldı dedim ama ölüyorum kuruyemiş meyva falan da almamışım 12 oldu oh dedim gidip evde yiycem ıspanağı müdür yazı göndermiş toplantı var gitmesinler diye 2 saat de öyle dayandım ama artık başım falan dönmeye başladı gittim kantine en masumu yulaflı bisküvi geldi onu aldım ama o kutuyu nası yedim insanlıktan çıktım artık ay sonra ne vicdan ne azabı sormayın bide toplantıda konuşulanları duysanız 19 gündür tek lokma yanlış yememiştim ya ayyyyy inanamıyorum inanamıyorum ya:30:

örtmenim olur bazan böyle durumlar fazla takılma .:34: afiyet olsun

Back
X