Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zilim bak ne güzel aşinda yardımcı oluyor . tabi olmak zorundada sende çalışıyorsun .buralardayım aplam...
geldim baktım akşam banumdan haber varmıdır diye ama yok
bende endişeleniyorum,cumartesi günü gelir diye ümit ediyordum ama gelmedi
umarım herşey yolundadır...
benim her şey hep aynı işte aplacım bildiğin gibi...okul-ev-çocuk-özel öğrenciden ibaret olan koşturmacama devam ediyorum....
aslında benimde tadım tuzum hiç yok...depresyona giresim var ama o bile olmuyor çocuk olunca..:44: her işe at gibi koşmak istemiyorum.alemi görüyorum sinr oluyorum.valla ne kadınlar var bende mi bi problem var anlamadım gitti...
millet çalışmadığı halde eşleri işten çıkıp birde pazara markete gidiyor..bizde her işe ben yetişiyorum.eşime kızamıyorumda adam hastaneden çıkıyor (çoğu zaman hep geç çıkıyor heyet toplantıları sebebiyle)ordan dükkana gidiyor eve gelene kadar 7'yi geçiyor.çocuğu parka götürüp eve gelmeleri 8 oluyor neredeyse..yemek ye topla vs..derken bi bakmışsın gece oluyor.çocuğu uyut,ütü vs..ertesi gün herkesin ne giyeceğini hazırla derken gece bitiyor..ne bir tv izleyebiliyorum ne bişiy...eşimde aynı aslında kızacak şey bulamıyorum yani..oda geliyorölmüş bitmiş bi halde ve çocuk eğlendirmeye gidiyor eve gelincede mutfağı toplamaya bulaşığa vs..yardımcıda oluyor.yada ben ütü yapacaksam oğlumu uyutuyor vs..ama eskisi gibi(çocuksuz günlerdeki gbi yani)hiç bir birbimize vakit ayıramaz olduk.ne bi film izleyebiliyoruz birlikte ne sinemamız kaldı...ne gezmeler tozmalar ....hayat telaşesiz hepsini engelliyor ..ve ben robotlaşmaktan çok sıkıldım...öle işte...
çok şükür başka büyük sıkıntımız yok allahtan....rahatmı dürtüyor ne ...:18:
öznur sen nerelerdesin cnm yaw...
bende pazara gideyim,dönüştede eczaneye uğrayıp omega3 ve üzüm çekirdeği extresi ve keten tohumu şeysi alayım...kafamı toparlamaya yardımcı olur bari...:44:
merhavba poli,.Merhaba,
25 yaşında 1.70 boyunda tahmini 75 kiloyum 5-6 senedir kilolarimdan rahatsizdim hep 5-6 kilo verip geri aldim bundan 3-4 sene once diyetisyen yardimi ile 15 kilo kadar verip 59.6 kg yi gormustum, sonra arata ozel sorunlar girince koruma yapmadan birakmak zorunda kaldim, 2 ay oncede hipoglisemim cikti, internette arastirdim, bu yontem bana yakin geldi, kendimce bir liste olusturdum değerlendirirseniz sevinirim, ayrica hipoglisemi icin tavsiyeleriniz varsa benimle de paylasmanizi rica ederim.
Sabah 06.00
1 sb süt
(uyanınca hemen kahvalti yapma imkanım yok isyerinde yapabiliyorum o kadar saat metoyu uykuda tutmak istemedigimden)
Kahvaltı 07.00
2 dilim tam bugday ekmegi 1 dilim peynir 1 yumurta 4-5 zeytin sögüs yeşilçay
Ara 09.30
1 porsiyon meyve + 2-3 ceviz veya 5-6 badem tarcın cayı
Ogle 12.00
1 porsiyon ızgara et 1 kase salata yada 4 yk sebze yemeği 1 kase yogurt/ayran yeşilçay
Ara 14.30
1 porsiyon meyve + 2-3 ceviz veya 5-6 badem tarcın cayı
Ara 17.00
1 porsiyon meyve + 1 kase yogurt tarcın cayı
Aksam 19.30
1 porsiyon sebze/kurubaklagil yemeği(6-8 yk) 1 kase yogurt/ayran yeşilçay
Hergun 40-45 dk fiziksel aktivite
Hipoglisemim oldugu icin meyveleri tek basına yememem gerekiyor ya süt urunu ya girisini gibi birsey yada kuruyemisle yemeliyim, bende ogunlerde sut urunu oldugundan kuruyemisi tercih ettim hem cay keyfi yapıyormusum gibi geliyor bana :)
Sanırım bir kahvaltıda ekmek olunca yumurta olmuyor ama et fazla sevmedigimden ve hergun tuketmedigimden yumurta ve kurubaklagili duzenli tuketmeye çalışıyorum.Listem montiye uygun mu?Ozellik aebencim sen liste hakkinda neler dusunuyorsun?
selam ben geldimm
durumlar biraz düzeldi sayılır ama henüz kesileşmedi
kilom 68.3 olmuş ayran detoksu yapıyorum
yarında devam etsem mi bilmiyorum
acaba 2. günün etkisi çok oluyormu?
Budayimmmm okuma modundayim bi kac gundur :)
ay gelmişin banum .
iyi bari güzel haberlerinde devamı gelir inşallah .
banum bizin kilo verememe sorunuzmuz uzun suluklu diyet yapmıyoruz artık 3.5 günlük 2 haftalık sonra bırakıp yan yolara dalıyoruz .
bende ayran ve lapa ilk gün etkili olur 2 .gün çok az .
iyi olda ocdim . gelmeyince merak salıyoruz biliyorsun :)Aebenim persembe seker yuklemesi.canim bisey coktugu yok oglanla cok vakit geciriorum.hic bisi yapmasam bile yaninda oturuyorum bol bol yemek yiyip koklasip uyuyoruz beraber.nasil bi azman ailesiyiz dun surrkli alisveris yaptigimizkuru yemisci bile yenge abide istahli masallah diyor oglandan bahsedince.mutluyum masallah takiliyoruz bebemle.diyet persembeyekadar yok.hic dikkat etmiyorum zaten etme dediler bol karbonhidrat tuket vs bende keyfini suruyorum.
çok geçmiş olsun takyim .kızlar merhaba,hastayım,işe bile gidemedim. 2 gündür akşam bile yiyemedimama kilo falan verememişim.
bugün ilaç içebilmek için sabah sadece haşlanmış yumurta ,küçük parça salatalık yedim. öğlen çilek,akşam et kavurma ,patlıcan közleme,yoğurt,3 litre su.
Takviye olarak aldığınız bir vitamin var mı? solgar ıtavsiye eder misiniz?kendimi çok yorgun hissediyorum, okulda da çok yoruluyoruz,bir de bahar yorgunluğu eklenince tam oluyor.bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
merhaba kızlar ben geldim . aeben ablacığım nasılsın ben kürkçü dükkanına geri döndüm . dünden itibaren tam anlamıyla karar verip montiye başladım . akşamları yürümeyede başlayacağım halkoyunları çalışmalarımızda başladı akşamları ben 2 ekipte eşimde 5 ekipte oynuyor ( artık canı çıkacak adamın) bende benim çalışmalarımın olmadığı günler eşimin çalışmalarını izlemek için yürüyerek gideceğim yanlarına nerdeyse 45 dk lık yürüme yolu var benim için süper olacak . ve gelelim dünki menüme
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
kk kadar beyaz peynir
öğlen
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase cacık
ara
1 adet salatalık
akşam
1 tabak pırasa yemeği
yoğurt
2 fincan yeşil çay ve 2 litre su içtim![]()
hoşgeldin nazlım ...
mönün herzmanki gibi güzel nazlım ....
seni görmek çok güzel ..
spor içinde buldugun bahaneler harika . halk oyunları çok efor sarfetitiyor dimi?
kilon nedir umarım kilo almadın hala 58 lerdesindir .
bu aradada eşine kolaygelsin :)
akşamına birde meyve eklesen daha güzel olur nazlım .bugünki menümüde yazayım sonra değiştirmemiş olurum ..
sabah
1,5 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
6 adet yeşil zeytin
öğlen
menemen
kk kadar beyaz peynir
ara
1 adet salatalık
akşam
1 avuç fındık
1 kutu light süt
akşam zeybek çalışması var onun için bu akşamı bu şekilde geçiştireceğim
akşamına birde meyve eklesen daha güzel olur nazlım .yokmu kuru kayın vs yada taze meyven yanında