banum ve diyarım ve diğer tüm diyet yapan kıslar...
yemek yeme işinizi akşam en geç 7'de bitirin..sonra bir daha şekersiz çayın dışında bi şey içmeyin ve yemeyin tabisi...yatana kadar mideniz iyice boşalsın...
dolu mideyle yatınca tüm organlar uyku modunda bile dinlenemiyormuş...eve her ay düzenli gelen bir sağlık dergisi var eşimin onda okudum bir kaç gün evvel...
ve diyarım kuruyemişi kesinlikle işlenmiş alma cnm..yani kavrulmamış olarak al..A101'de var.bademde fındıkta cevizde...ben cevizi ya bimden ya A101'den kabuklu olarak alıp kırıyorum.fındığıda bademide A101'den kavrulmamış olarak alıp tüketiyorum(z)
oğlum için bunların hepsini robotta çekiyorum ve birazda susam kavuruyorum hepsini balın içine katıp padişah macunu hazırlıyorum.kaymaklı yada tereyağlı ekmeğinin üstüne sürüp yediriyorum paşama..
kendimde çantama çantama atıyorum bunlardan bir küçük kutuya doldurup.bir kaçta günkurusu kayısı ve incir atıyorum .okulda sade kahvemi içerken günkurularının arasına 2'şer tane fındık sıkıştırıp lokum niyetine yiyyorum süper oluyor şiddetle tavsiye ederim..brde gerekmedikçe ara öğün yapmayın kıslar....
bende son zamanlarda kendimi bahar rehavetimidir nedir diye önemsemiyordum çok halsizlik vardı üstümde..omega 3 almaya başladım çok iyi geldi gibi görünüyor şimdilik memnunum yani...böyle şikayetleriniz varsa tavsiye ederim aebenimde kullanıyor.birde üzüm çekirdeği ekstresi(tozu)aldım ondan kullanıyorum azıcık yoğurda keten tohumuyla karıştırıp yiyiyorum akşam yada sabah..üzüm çekirdeği dünyanın en güçlü antioksidanıymış...gitsin toksinler...cildiimiz ruhumuz bedenimiz saçlarımız tırnaklarımız tüm vücudumuz yenilensin baharla birlikte...sizde deneyin pişman olmassınız valla..
birde bişey sorucam size kıslar..okulda sordum çok fazla dediler..temizlikçi kadın almak istiyorum eve camı kapıyı bi elden geçirsin.hiç vaktim kalmıyor ve pestil gibi geliyorum zaten eve yemekti ütüydü derken 2 kat evi kotaracak ne hal ne vakit kalmıyor..bir kadın buldum 2 kata 200 tl dedi..çok geldi açıkçası bu bana.üst katın yarısı teras zaten neredeyse..bi camları var o kadar.ve evim pis değil her gün süpürülüp siliyor hafta sonu daha yatakların bazalarının atına kadar sildim.bir camlarım birde kapılarım var 1 aydır silinmeyen..halılarımı yıkamaya vereceğim ,onlar yokken gelp temizliycek halı bile olmıycak evde yani süpürülecek..ne için 200 tl istedi anlamadım...bunları anlattımda üstelik..evine kadın alan varsa ne kadar veriyorsunuz arkadaşlar..:26: