Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tv deki doktorlardan duymuştum bende sabak akşam aç karınına dereotu iştahı kapatıyormuş bende bi öğün denedim ama sonra unuttum devam ettiremedim işe yarıyor mu?

dere otunun iştah kesici özeligi varmış birde greyfurdun . hatta greyfurd yagında yemeklerden önce koklanmasının iştahı kestigini okumuştum . sanırım mehmet özün kitabındaydı .:44:

diyarım kendini çok aşırı kasma diyeti uzun soluklu yapmak için arada bir çok abartmamak ve dengeleyerek küçük ödülüller ver bencede .:34: ve bunlardan sonra kendini suçlu hisetme :34:

selam kajum aşagıda gördün seni . nasıl gidiyor ?

banum iyce boşladın buraları .:26:

bende kaçayım işlerim var .:16:

eddoras ablam senide gördün sobeee. hoşgeldin ? neden ugramıyorsunuz eski dostlar.:(

Son düzenleme:
selam kajum aşagıda gördün seni . nasıl gidiyor ?

banum iyce boşladın buraları .:26:

bende kaçayım işlerim var .:16:

:)) aeben abla 3 yıldır bu formu kullanıyorum ama daha ögrenemedim nereden gördün formu okudugumu? foto koymayıda bı ögrenemedim. bu arada gümbür gümbür geliyorum:10: dün spora gittim akşamda 1.30 dk yürüdüm. sabahta kalkar kalmaz spora gıttım. suyu içemıyorum ama onuda zorlayacagım artık.
dun mönü
sabah yumurtalı madımak şekersız çay yufka
öğlende aynı mönü ama içecek ayran.(kızlar benım yemekten bıkmayacagım tek yıyecek madımak yerken doydugumu anlamıyorum pekmez kazanıyla olsa dahi hepsını bı oturuşta yer çatlatırım kendımı. bu mevsımlerde çıkıyo madımak gidip doplayıp atacagım derın dondurucuma.
ara:1 elma

akşam kremıtte köfte ayran

bugun:
halanmış yumurta beyazı yanında bol yeşillık(kıvırcık ve gazeyagıotu) şekersiz çay

öğlen: bılemıyorum :))

akşam kremıtte köfte var yıne

evet ablam sıkmıyorum işte yedim dünde bugünde öğlen yanıma birşey almamıştım anne yokya unuttum almayı yemekhanede çorba,dolma,su böreği birde sütlü tatlı vardı. bende dolma salata yoğurt yedim pirinçle aram yoktur hiç ama mecbur yedim şekerim çıktı şimdi hemen mayıştım bol su içicem akşamda plates atarım vücudumdan umarım

Ene bacilar ben o kuru hipotiroidim ucin yapiyorum.sabah ilavimi aliyorum ogle ve aksamda dereotu yiiorum.saracoglu bu konuda iddiali.denemekde fayda var die dusundum.istahimda bi drgisiklik yok ama.verseler dunyayi yerim o kesun.ama 2 gunde verdigim kilo beni hayretlerr dusurdu odrm olsa bu kadar olur mu yae

Ayrica kizlar brnim bunye kesinlikle sabah kahvaltida karbonhidrati kaldirmiyor.ekmekli kahvalti dan 3 saat sonra sekerim dustu yine.artik sadece yumurtali kahvalti ederim

slm bacılar...neler yapıyorsunuz?

banum gelmemiş yine sanırım,annesine gitti galiba..:26:
diyarım o kadar kasma aebenimin dediği gibi,kalori olarak bile hesaplasan yine aşmamış olursun günlük limiti yani..zaten sporlada telafi edersin sen onu cnm...
kujum sabah yufkalar mufkalar yenmiş:)) afiyet olsun...madımağı bende çok severim...ben her türlü otu severim aslında...tamamen bir otculum..eti ömrümce görmesem aramam o derece.. hep hayalimde bahçeli müstakil bir evde oturup bahçesini ekip dikmek..şu an terasımda bile taze soğanlarım,maydonozlarım sarmısaklarım var..biberiyem birde.... çocuk gibi oynuyorum onlarla .gün aşırı suluyorum.yetişenleri biçiyorum yiyiyoruz.acaip haz veriyor...

yemeği yedim rehavet çöktü,ama yürümem lazım..ben kaçar...:10:

anladım canım bende dereotuna yükleneyim o zaman birlikte deniyelim :) akşama alırım marketten varsa bu akşamdan başlarım uygulamaya

iyi akşamlar kızlar,
sabah yarımlitre su,tam buğdaylı,peynirli,yeşillikli sandviç
öğlen yarım armut,çilek,erik
akşam kabak,kırmızı biber kızartma(yağı çok az),yoğurt,ıspanaky.,salata
3 litre su,5.5 km yürüyüş

merhabalarrrr

bugünkü menümüz

sabah:bir tost,salata
öğlen: dolma,cacık,salata
ara:bir yeşil elma
akşam: 3 salatalık,koca bir kase yoğurt

spor:bir saat yürüyüş,bir saat plates

akşamda dereotumu yedim

hayırlı cumalar olsun kıslar ....:16:..
vede günaydın daha kimse gelmemiş .:4:

yürüyüş yapılmıştır efem sıra pilatesde mesajlarınıza sonra vevap yazayım olurmu :17:

bu arada kilo bildirimide yapayım ..

geçen hafta.. ..64 3.
....bu hafta ...... 63 9

diyarım sayfanın en altında yazar canım linkde bulununan üyelerin nicleri.. şu kadar üye linki okuyor diye .:9:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar olsun kıslar ....:16:..
vede günaydın daha kimse gelmemiş .:4:

yürüyüş yapılmıştır efem sıra pilatesde mesajlarınıza sonra vevap yazayım olurmu :17:

bu arada kilo bildirimide yapayım ..

geçen hafta.. ..64 3.
....bu hafta ...... 63 9

diyarım sayfanın en altında yazar canım linkde bulununan üyelerin nicleri.. şu kadar üye linki okuyor diye .:9:

günaydın ablacığım nasılsın . ben bu aralar fazla uğrayamıyorum işlerden dolayı ama diyeti bozmuş değilim sabah tartılamadım çünkü dün akşam arkadaşlarda kaldık artık yarın sabah tartılırım bu aralar regli olucam onun fena şişliği var .

slm herkese,ve cumanız mübarek olsun...

gelen giden çok olmamış hele bildirim yapan bir aebenim var...haydin kıslar bildirim yapmak daha bi motive eder insanı...

biz bu hafta sonu anneannemize gezmeye gidicez..şimdiiden herkese iyi hafta sonları ...görüşürüz gelince...:10::54:

iyi akşamlar kızlar,
sabah yarım litre ılıksu,t,b,ekmekli sandviç
öğlen sanırım 5 mercimekli köfte ,:50:marul
ara çilek
akşam kızartma(ızgara kabak,kırmızı biber),yoğurt,ıspanak,3 köfte
3 litre su, 3200m yürüyüş(yağmur nedeniyle yarım kaldı):43:

iyi haftasonları dilerim .

topige hafta sonu rehaveti çökmüş

selam kızlar bugun sabah 1 saat yürüdüm. akşamda yürüyecektım fakat iğneli epilasyon yaptırdım su degmemesi lazım cildime yoksa leke olur o yüzde 1 2 gün yürümeyecegım fakat diyete devam.

bugun: peynırlı omlet şekersiz çay bol yeşillik biber salatalık

öğlen:z.yaglı engınar

ara: dışlardaydım çok acıktım 1 simit yedim

akşam: bol yeşillik 1 köfte buyuk boy ayran

kızlar ben akşam arasında leplebı yıyecegım su içemıyorum leplebı yerken 1.5 2lt yakın su içiyorum

iyi akşamlar,
sabah 1/2litre sugeç kahvaltı menemen,çay,salatalık,2 tane hindi salam,peynir
ara şekersiz türk kahvesi
öğlen yemedim
ara 2 kuru kayısı
akşam, mercimek çorbası,kabak y.,ıspanaky.,salatalık
3litre su,5.5 km yürüyüş:34:

iyi pazarlar.:16:

zilim iyi tatiller ...kısada olsa:9:

selam kızlar bugun sabah 1 saat yürüdüm. akşamda yürüyecektım fakat iğneli epilasyon yaptırdım su degmemesi lazım cildime yoksa leke olur o yüzde 1 2 gün yürümeyecegım fakat diyete devam.

bugun: peynırlı omlet şekersiz çay bol yeşillik biber salatalık

öğlen:z.yaglı engınar

ara: dışlardaydım çok acıktım 1 simit yedim

akşam: bol yeşillik 1 köfte buyuk boy ayran

kızlar ben akşam arasında leplebı yıyecegım su içemıyorum leplebı yerken 1.5 2lt yakın su içiyorum
kajum simit olmamışşşşşş. ama en azından gün boyu başka karbon almamışsın ..:34:
leblebi yerken diger ögünlere fazla yaklaşmamasına dikkat kajum öcelikle et ögünlerine .

iyi akşamlar,
sabah 1/2litre sugeç kahvaltı menemen,çay,salatalık,2 tane hindi salam,peynir
ara şekersiz türk kahvesi
öğlen yemedim
ara 2 kuru kayısı
akşam, mercimek çorbası,kabak y.,ıspanaky.,salatalık
3litre su,5.5 km yürüyüş:34:

afiyet olsun taktim. yine mönün çok güzel . bugünlerde süper gidiyorsun ..sanırım artık kaçamakda yok .:32::46::nazar:

hayırlı haftalar diliyorum herkese... hernerdeyseniz.:4::9:

Back
X