Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamalr nasılsınız efemmmm
bugün çok mutluyum bi arkadaşımla görü,ştümm dışardaaa
çok iyi geldi banada bıraktım çocukları kv

ablam sana kolay gelsin , inşş istedigin sonucu görürsün ama ben kendimi sıkamıyorum eskisi gibide iradeli degilim sanırım
böle gitsem eter bir süre günlük 1100 kalori alıyorum ortalama birde spor

okiş banum yeterki bir yolda yürü yılmadan malum bizim sorunumuz artık istikrar.:34:

degişik ortamlar her zaman iyi gelir can sıkıntısına

kızlar ben başladım yıne diyete ve spora gümbür gümbür geliyorum :)) sabahları 1saat yürüyorum akşamda 1 saat yürüyorum eger sabah step varsa sabahkı yürüyüşümü yapmıyorum. montignac diyetini unutmuş olabılırım mönümden yanlışları düzeltin lütfen
bugun sabah
1 saat ayrobic step
melemen şekersiz çay t.m ekmegi salatalık

öğlen 3 tane engınar (garnitürsüz)kızlar ben engınarı alışveriş merkezlerinden kavanozlu biçimde alıyorum konserve şeklınde onun yararı daha mı azalmış olur? yoksa aynımıdır tazesiyle

kızlar arada y.fasulye yedim bu fazlaydı bılıyorum ama çok acıktım

sonra gidip 1 saat yürüdüm
2saat sonra
mısır ve pirinç patlagı eti formun yedim şimdide hayıt tohumu içecegım

kajum seni,görmek güzel canım niye özletiyorsunuz kendinizi anlamıyommmm:4:

diyete dönmüşsün:46:

canım montiyi biraz unutmuşsun :26:

montinin baş yasaklarından mısır ve pirinç layt olsada :34:

sporun içinde ayrıca tebriklerrr:46:
mönüne gelince eksik çok öyleden sonra acıkm ışsın çünki öylen bişi yememişsin . nerde salata nerde yogurt ? ögünlerde karnını doyur . nerde akşam yimee:9:

hadi bakalım ilk günler için iyi ,oturur mönülerin

elifim nasılsın balım . doguma ne kadar kaldı ?

iyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın? Allah izin verirse 3 ayımız kaldı :nazar: eksiklerimizi tamamlıyoruz yavaş yavaş ,cicişlerimizi aldık birçoğunu. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah

sen nasılsın? senin bebeler nasıl?

iyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın? Allah izin verirse 3 ayımız kaldı :nazar: eksiklerimizi tamamlıyoruz yavaş yavaş ,cicişlerimizi aldık birçoğunu. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah

sen nasılsın? senin bebeler nasıl?

her şeyin güzel olmasına sevindim elifim .. saglıcakla dogsun yegenim ..:emir_bebek:

bende çok şükür elifim iyiyim .. şu kilolarda olmasa ,bazan diyorum ya hayat boyu böyle kiloyamı takacaz.:27:

çoçuklarda iyi ablası . büyük kızmın seney ün. sınavı var . dersnelerde günü geçiyor . küçükleride kursa verdim , kafa dinliyom yane :9:

kütahyanın selami vardı elifim .. doguya tayinleri çıkmış oraya gidince net baglatıcaz daha çok girerim diyordu . epey oldu düşük yapmış . sonrasındada eşi istememiş vs .ona biraz takıyordu sanırım . rabbım onun eşinede kalp yumşaklıgı versin .:16:
bu arada nazlım bu sıralar yeni evine taşınıyor . :8:

Son düzenleme:
günaydın abla,

yılmadan yürüycezde tatil var önümüzde 1 hafta açık büfe onu net etcez bilimiyorum

sabah erken kalkıp spora devam etmeyi düşünüyorum oradada

günaydın herkese...

insan misafirin ardından kendini salarya,hiç bi iş yapmak istemez o moddayım..dün hiç bişey yapamadım temizlik olarak,ancak pazara gittik geldik sıcakta zaten yetti..

bu gün biraz süpürge,silme vs..bişeyler yapabildim..eşim akşam geldi,bu sabah ankaraya uçtu yine..hafta sonu düğün var izmirde oraya gidicez,annemler biz ablanlarla direk izmire geliriz sende çok yoruldun dinlen biraz cumaya kadar dedi.gelmiycekler sanırım:(

evini özledi gibi geliyor bana,büyük ihtimal düğünden sonrada gelmez.mecburen yardımcı olmak için br süre ben kalırım yanında..15 gün sonrada kuzen düğünü var yine..belki 20 gün kadar kalırım belki döner tekrar giderim duruma göre bakacağım artık..

aebenim çok ince fikirli olmak insanın kendine eziyetten başka bişey değil aplam..uyku uyuyamıyorum düşüncelerden bazen...

sesimde galiba stresten gidiyor,annemin doktor meselelerinin ilk başladığı zamanlardada sesim komple gitmişti bir ara..
dündenberi zencefiller, ballar,çaylar vs..ama nafile.....
öğretmen hastalığıda diyorlar ses kısıklığına,okuldada sürekli bağırarak konuşmak zorunda kaldığım için de arada bi kısılır benim...perşembe günü randevu aldım dr.'a gidicem bakalım.guatr vs..olmasında...bişey yoksa zamanla düzelir durur diycem..birde kendimle uğraşmiim bari bu sıcaklarda....

günaydın abla,

yılmadan yürüycezde tatil var önümüzde 1 hafta açık büfe onu net etcez bilimiyorum

sabah erken kalkıp spora devam etmeyi düşünüyorum oradada

aynı şeyi bende düşünüyorum banum . tatilerde aslında kolay pro ve salata istedigim kadar ye . ama gelgelelim tatlıara dayanmak zor :27:
birde senede bir kere diyip ye ama geri vermesi kaç ayımızı alıyor bunda göz öüğnde bulundurmak lazım . ben dayana bilirsem et ve salata düşünüyorum arada bir tatlıda olabilir ama tadımlık:37:

günaydın herkese...

insan misafirin ardından kendini salarya,hiç bi iş yapmak istemez o moddayım..dün hiç bişey yapamadım temizlik olarak,ancak pazara gittik geldik sıcakta zaten yetti..

bu gün biraz süpürge,silme vs..bişeyler yapabildim..eşim akşam geldi,bu sabah ankaraya uçtu yine..hafta sonu düğün var izmirde oraya gidicez,annemler biz ablanlarla direk izmire geliriz sende çok yoruldun dinlen biraz cumaya kadar dedi.gelmiycekler sanırım:(

evini özledi gibi geliyor bana,büyük ihtimal düğünden sonrada gelmez.mecburen yardımcı olmak için br süre ben kalırım yanında..15 gün sonrada kuzen düğünü var yine..belki 20 gün kadar kalırım belki döner tekrar giderim duruma göre bakacağım artık..

aebenim çok ince fikirli olmak insanın kendine eziyetten başka bişey değil aplam..uyku uyuyamıyorum düşüncelerden bazen...

sesimde galiba stresten gidiyor,annemin doktor meselelerinin ilk başladığı zamanlardada sesim komple gitmişti bir ara..
dündenberi zencefiller, ballar,çaylar vs..ama nafile.....
öğretmen hastalığıda diyorlar ses kısıklığına,okuldada sürekli bağırarak konuşmak zorunda kaldığım için de arada bi kısılır benim...perşembe günü randevu aldım dr.'a gidicem bakalım.guatr vs..olmasında...bişey yoksa zamanla düzelir durur diycem..birde kendimle uğraşmiim bari bu sıcaklarda....
zilim bendece dügüne kadar sende dinlen biraz.
sesin içinde ihmal etme git. dr.' a
okul yok eşinde sık seyahatlerde zilim bencede annecinle kal birkaç hafta .:34:

Selam kizkar
Aebenim oglus durmuyor teeefonu elime aaayim anne bida anne bida.bu arada bida su oyun varya kuslar tavuklar domuzlsri kovaliyyr irada cikardiklari ses tavuk sesi yani :)) oyun oynayacakmis beyefendi.
Hipoglisemim cigrindan cikinca mecburi istikamet monti yaptim :) oruc nasil tutacagim nasip olacakmi bilmiyyrim.birde 9 lu cay karisimi varya zatiflamak icin onu aldim umarim ise yarar.
Zilim cok hirpaliyorsun kendini canim.Allaha sukur annecigin ameliyati saglicakla atlatti.yyrma kendini hasta ddsersin annensaaa uuukur sonra.

Selam kizkar
Aebenim oglus durmuyor teeefonu elime aaayim anne bida anne bida.bu arada bida su oyun varya kuslar tavuklar domuzlsri kovaliyyr irada cikardiklari ses tavuk sesi yani :)) oyun oynayacakmis beyefendi.
Hipoglisemim cigrindan cikinca mecburi istikamet monti yaptim :) oruc nasil tutacagim nasip olacakmi bilmiyyrim.birde 9 lu cay karisimi varya zatiflamak icin onu aldim umarim ise yarar.
Zilim cok hirpaliyorsun kendini canim.Allaha sukur annecigin ameliyati saglicakla atlatti.yyrma kendini hasta ddsersin annensaaa uuukur sonra.

ocdim pc ne oldiii da telden giryorsun yav ?
geçmiş sayflarda yazdım ama sen olıyamadım o 9 çayı bende kulanıyoırum sanırım etkisi olucak . baya terletiyor .daha evvel pek terlemiyordum .
ocdim inan oruçda hiç bişi olmuyor biliyorsun bende hipoyum ama geçenlerde baya oruç tuttum rabbım kabul ederse hiç zorlanmadım .:31:

zilimmm cnm sen baya yogunsun desene ya..
bencede aben ablanınd edigi gibi annenle kal bi süre dügüne kadarda evinde dinlen
sıcakta hiç çekilmiyor yolculuklar vs yazın insan ne kadar yoruluyor aslında yaaaa

aben abla
biizm otel herşey dahil ve dedigin gibi tatlıya dayansan , haburgeri pizzası
patates kızartması ama dediign gibi göz önünd ebulundurmak lazım ben sabah 6 da kalkıp otelin spor salonun
spor yapmayı düşünüyorum.

kajum seni,görmek güzel canım niye özletiyorsunuz kendinizi anlamıyommmm:4:

diyete dönmüşsün:46:

canım montiyi biraz unutmuşsun :26:

montinin baş yasaklarından mısır ve pirinç layt olsada :34:

sporun içinde ayrıca tebriklerrr:46:
mönüne gelince eksik çok öyleden sonra acıkm ışsın çünki öylen bişi yememişsin . nerde salata nerde yogurt ? ögünlerde karnını doyur . nerde akşam yimee:9:

hadi bakalım ilk günler için iyi ,oturur mönülerin

dün akşam yemek yemeden yattım çok geç olmuştu bır de öğünü fazla kaçıırdım
bugun
8 tane kiraz
1 saat yürüyüş

kahvaltı mantar kavurdum domates salatalık bool yeşillik :)) şekersiz ıhlamur

akşamda 1 saat yürüyecegım öğlen ne yıyecegımı bılemıyorum. aeben abla öğünler arasında kaç saat bırakıyorduk bu arada kilom 65:54:

zilimmm cnm sen baya yogunsun desene ya..
bencede aben ablanınd edigi gibi annenle kal bi süre dügüne kadarda evinde dinlen
sıcakta hiç çekilmiyor yolculuklar vs yazın insan ne kadar yoruluyor aslında yaaaa

aben abla
biizm otel herşey dahil ve dedigin gibi tatlıya dayansan , haburgeri pizzası
patates kızartması ama dediign gibi göz önünd ebulundurmak lazım ben sabah 6 da kalkıp otelin spor salonun
spor yapmayı düşünüyorum.
banuşum sen azimlisin sabah kalkar yaparsın sporunu .. birde spor salonu vardır mutlaka orayıda boş bırakma diycem ama tatilemi dittim abla spor yapmaya mı dersin dediye vazgeçtim .:9:

dün akşam yemek yemeden yattım çok geç olmuştu bır de öğünü fazla kaçıırdım
bugun
8 tane kiraz
1 saat yürüyüş

kahvaltı mantar kavurdum domates salatalık bool yeşillik :)) şekersiz ıhlamur

akşamda 1 saat yürüyecegım öğlen ne yıyecegımı bılemıyorum. aeben abla öğünler arasında kaç saat bırakıyorduk bu arada kilom 65:54:
4.5. saat iyidir kajum ama erken acıkırsan 3 sat sonra ara yapabilirsin .
kajum canım sabah mantarla ekmek yiyebilirsin neden yemedin . ?
sabah ekmek yersen gün boyu daha tok olursun .

Son düzenleme:
banuşum sen azimlisin sabah kalkar yaparsın sporunu .. birde spor salonu vardır mutlaka orayıda boş bırakma diycem ama tatilemi dittim abla spor yapmaya mı dersin dediye vazgeçtim .:9:

ayy aşk olsun abla dermiyim hiç yaaa öle bişiy
bizzz böyleyiz malesef rahat rahat yemek istiyorsak emek vericezzz
sabah spor salnuna gderim gün içindede yüzerim diye düşünüyorum ama abartmadanda yeme planlarım var

sanırım tatlı krizideyim yemegi yeni yedim ama
başka bişiyler yemek istiyorum:26::26::26::26::45::45:

Aebenim uzun zamandir pc den girmiyorum subatdan beri galiba.ntelefon note dan giriyorum minik canavarim acayip merakli az once aldim elinden :)

yedimde yazmayı unutmuşum :)) 11de yaptım kahvaltıyı saat 16.30da acıktım öğle yegenını yedim 16.30da y.fasulye ayran salatalık yne ekmek yedim ama fasulye ekmeksiz gitmiyo

Back
X