günaydın herkese...
insan misafirin ardından kendini salarya,hiç bi iş yapmak istemez o moddayım..dün hiç bişey yapamadım temizlik olarak,ancak pazara gittik geldik sıcakta zaten yetti..
bu gün biraz süpürge,silme vs..bişeyler yapabildim..eşim akşam geldi,bu sabah ankaraya uçtu yine..hafta sonu düğün var izmirde oraya gidicez,annemler biz ablanlarla direk izmire geliriz sende çok yoruldun dinlen biraz cumaya kadar dedi.gelmiycekler sanırım
evini özledi gibi geliyor bana,büyük ihtimal düğünden sonrada gelmez.mecburen yardımcı olmak için br süre ben kalırım yanında..15 gün sonrada kuzen düğünü var yine..belki 20 gün kadar kalırım belki döner tekrar giderim duruma göre bakacağım artık..
aebenim çok ince fikirli olmak insanın kendine eziyetten başka bişey değil aplam..uyku uyuyamıyorum düşüncelerden bazen...
sesimde galiba stresten gidiyor,annemin doktor meselelerinin ilk başladığı zamanlardada sesim komple gitmişti bir ara..
dündenberi zencefiller, ballar,çaylar vs..ama nafile.....
öğretmen hastalığıda diyorlar ses kısıklığına,okuldada sürekli bağırarak konuşmak zorunda kaldığım için de arada bi kısılır benim...perşembe günü randevu aldım dr.'a gidicem bakalım.guatr vs..olmasında...bişey yoksa zamanla düzelir durur diycem..birde kendimle uğraşmiim bari bu sıcaklarda....