Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

süperim banum seni sormalı :38:
sabah yürüyüşümü yaptım geldim bide pilates yapayım. reglimin 2 günü hala şişim .ama ölçülerim iyi . pro agırlıklı devam ediyorum bugün tümden tavık salataya döndüm .. w.w. linkini okudunmu ?

oo maşallah abla bende yürüdüm 1 saat 300 twest yaptım 300 de mekik
ama platesten gerisi yalan bunu bilir bunu söleirm eylülde ebru ile başlıycma platese kesin

bende 2 gün kaçırıdm bugün pro beslenicem sabah peynir ve yeşil zeytin yeidm sadece öglen yogurt tavuk yiycem
ben w.w linkine girmiyorum abla biliyorsun:19::19::19::19::19::19:

bu arada aben abla ben gardolap yaptırcam ama sen lazoni mobilyaya bak dmeiştin sanki geniş mi oluyordu o markanın dolapları?
özel mi yaptırayım hazırmı alayım bilemedim 3.5-4 mt yaptırcam

oo maşallah abla bende yürüdüm 1 saat 300 twest yaptım 300 de mekik
ama platesten gerisi yalan bunu bilir bunu söleirm eylülde ebru ile başlıycma platese kesin

bende 2 gün kaçırıdm bugün pro beslenicem sabah peynir ve yeşil zeytin yeidm sadece öglen yogurt tavuk yiycem
ben w.w linkine girmiyorum abla biliyorsun:19::19::19::19::19::19:

bu arada aben abla ben gardolap yaptırcam ama sen lazoni mobilyaya bak dmeiştin sanki geniş mi oluyordu o markanın dolapları?
özel mi yaptırayım hazırmı alayım bilemedim 3.5-4 mt yaptırcam

sanada maşallah banum sporun güzel .. ebrunun link her zaman takılmıyor arada bir plates yap derim . :31:
sende proya takıl bakalım atarsın kaçamakları .. ben genede tavuk salat yap derim birkaç gün sonucu görünce eminim sende bırakmassın :34:
w.w. linkine yazmadıgını bi,liyorum banum oku demiştim sanırım okuyorsun :34:

gardurup içinde banum ben okadar yer dolaştım sitelerde içinde ama 3.5 ,4. mt dolap sadece lozzonide buldum . şimdilerde başka markada varsa onu bilemem.ama lazzonide uzunluk model vs hepsi sana kalmış istersen 5 mt. yaptır . fakat sipariş usulu magzadan algel yok . çünki orda teşhirdeki modelerde senin istegin üzerine yapılıyor ölçü model renk vs. yatak odasını bir takımda alabiliyorsun diger takımlardan kombinde yapabiliyorsun yani mobilya seçiminde çok kolaylık . dolap içlerinide bazı bölümlerini kendi istegine göre degştirebiliyorsun mesela . 2 sene olcak herhangi bir sorun yaşamadım çokda kaliteli şidetle tavsiye ederim . sonuçda 1 kere alacaksın biraz tuzlu ama deger.:34:
ben duvardan duvara dolaba pek sıcak bakmıyorum banum yatak odasını kasıyor . benim dolap 3.5. sanırım ama yanlarında yerler var .. benim oda müdsaid olsaydı köşe dolaplarıda var metrelerce eşim ondan yaptıracakdı ama yer müsaid deyil işte . öyle dolaplar için giyinme odası şart.

Tunaydin :))
Aaaa ben eksik kalirmiyim oglani parca goturdum pesinden kosarren bi guzel spor yaptim sonra eve geldik supurgeyi actim oo misler gibi ter attim birazdanda utu yapacagim bugunku spor istihkakimi doldurdum artik :)):52:

aaben abla okumak için bile girmiyorum ben w.w topigine...

benim şusn kullandıgım dolap 2 mt ve acaipp sıkış sıkış duruyor kıyafetler canıma yetti koc abi dolap yaptırmak istiyorum 2.500-3000 bini bulacak eminim ama deger bencedee siyah beyaz şık bişiy yaptırmak istiyorum bazamıda beyaz deri kaplattırcam sanırım
modası hiç geçmiyor dün gidip örnek dairye baktık umarım bu kış yeni evd eolurum yoksa çok sıkıntı yaşıycaz:(

slm kıslar...:3:

ben geldim..bu sabah erkenden geldik,eşim işe yetişti..annemide aldım geldim..bakalım ne kadar durabilecek bu sefer..kendi evine alışmış,duramıyor:19: burda ne tanıdığı var,ne komşusu...:19: artık ne kadar tutabilirsem kardır..

sizde ne haberler var?iyisinizdir umarım...:54:

günaydınlar:16:
sabah sabah bolkondaki biberleri ilaçladım . ıgg hala ilaç kokuyorum :37: ne sirkeli su nede nede arapsabunu ihya etti bizim küçük böcekleri .ana biberlerim tam döl düküyordum :19: bende bastım ilacı :9:

Tunaydin :))
Aaaa ben eksik kalirmiyim oglani parca goturdum pesinden kosarren bi guzel spor yaptim sonra eve geldik supurgeyi actim oo misler gibi ter attim birazdanda utu yapacagim bugunku spor istihkakimi doldurdum artik :)):52:
oh oh ev sporun güzelmiş öznur:9::8:

aaben abla okumak için bile girmiyorum ben w.w topigine...

benim şusn kullandıgım dolap 2 mt ve acaipp sıkış sıkış duruyor kıyafetler canıma yetti koc abi dolap yaptırmak istiyorum 2.500-3000 bini bulacak eminim ama deger bencedee siyah beyaz şık bişiy yaptırmak istiyorum bazamıda beyaz deri kaplattırcam sanırım
modası hiç geçmiyor dün gidip örnek dairye baktık umarım bu kış yeni evd eolurum yoksa çok sıkıntı yaşıycaz:(

banum insanlar kırılabilir erden afetmekdedir .yaşın daha biraz toy .ilerde anlarsın nededigimi .hayat ne kırmaya nede kırılmaya degmez.:34: ben bu hayatta hatasız kul görmedim başda ben kendim hatayla doluyum . hatasız dost arayan dostsuz kalır denmiş :)

...ben yaptırma dolaplardan hoşlaşmıyorum banum pek istedigim sonuç ortaya çıkmıyor . evet lazzonide ölçüye göre yapıyor ama modelleri sabit ve görüyorsun evine ne gelecek . benim takımda füme ve siyah camlı dedigin gibi asla modası geçmiyor halıyıda beayaz aldınmı oh hatta ben bi,de aksesuarlara kırmızı kattım :23: şimdi perdeye bakıyorum içinde kırmızı yaprak bulunan bir fon buldum .onu düşünüyorum ..
rabbım gönlüne göre versin banum . dolabin büyüklügünden çok içinin kulanımı dahda önemli banum . pantolan askılarının yerine ben gümlek askısı yaptırdım . yoksa adamın gömleklerini biryere sıgdıramazdım hoş şimdide pek sıgmıyorya :9:
ben biraz ev dekoruna düşkünüm . adam bıraksa daha neler edecemde eve .:27:

Son düzenleme:
slm kıslar...:3:

ben geldim..bu sabah erkenden geldik,eşim işe yetişti..annemide aldım geldim..bakalım ne kadar durabilecek bu sefer..kendi evine alışmış,duramıyor:19: burda ne tanıdığı var,ne komşusu...:19: artık ne kadar tutabilirsem kardır..

sizde ne haberler var?iyisinizdir umarım...:54:

hoşgeldin zilim .. topik sensiz sessiz bu cadılar fazla yazmıyi.:4:
ANNECİN İYİDİR İNŞALLAH ... zilim kendinden paybiç baba evi bizim ata evimiz olsada artık ne kadar kalabiliyoruz dimi:34: anenede öyle canım kendi evi olmayınca rahat edemiyor . yagada batırsan balada batırsan rahat etitiremessin . ne kalırsa kar diyceksin artık ...
sen nasıl oldun saglık ve ruhsal açıdan ?

günaydınnlar efemm.....

bugün gidicez aben abla eve begenmedigim bir kaç yer var onları degiştircem birde şunu sorayım
ıslak zeminlerin rengi beyaz ama çok süt beyaz degil tabi ama yinede bana açık geldi rengi
senin tavsiye edecegin bri renk varmı ıslak zemin için?
dolabın içi kullanışlı olsun istiyorum bende pant. gömlek yeri yaptırcam kısmet olurssa.....

diger konuya gelince affetmek allaha mahsus tabiki ama
sen o dönemlerde yoktun yani benim w.w ye yazdıgım dönemlerde ne bielyim ya sürekli bi aşagılama,sert tavırlar vs
sonuçta biz çok tanışmıyoruz ki desem ki samimiyetten yani ne bileyim igrenti geldi bana tavırları pek hoşlanmadım açıkcası
kimsenin kimseden bi üstlügü yok hepimiz aynı stadüdeyiz burada reel hayat farklı sanal hayat farklı
neyse boşver ablam üstünden hayli zman geçti..

banum şimdilerde ıslak zenimlerde su geçirmeyen laminantmı nedir işde ondan yapılıyor eger öyle bir şeçenegim varsa antre ve mutfagını su geçirmez laminant yaptır derim .:34:
yer rengitammmen evin genel rengiyle alakalı olmalı banum . her istedigin rengi yapamassınki. eger tümden yaptırma şansın varsa siyaha yakın fümeyi tavsiye ederim .onların karıştırma kombinleri var. ama onlarda tüm duvarlarla birlikde yapılmalı yerler yani. hepsi bir bütün . tamamen senin zevkine ve imkana bakar .:16:

slm millet....
hoşgeldin zilimmmm nasılsın cnmm
banuşum iyiyim cnm,sen nasılsın?tatlı bir telaş içindesin ne güzel..iki yıl evvelde aynı telaş bizdeydi.ama bizim ev bitmişti biz aldığımızda..kendimiz yaptırdık üstüne ilaveten.senin kendi zevkine göre daha başında yapılıyor ne güzel cnm...yerleri nasıl yaptırırsan yaptır ama koyu renk yaptırma derim.annem bile dünden beri ;sana acıdım kızım elinden çekpas düşmüyor en üst katta olduğun halde diyor..dün bir posta öğleden önce bir posta öğleden sonra sildim oturma odasını.yerler koyu renk bıktım usandım valla.evin önüde açıklık cadde.toz camlar açıkken nasıl giriyor içeri...camları anneme gitmeden evvel silmiştim bu sabah yine sildim bezler kapkara oldu tozdan..önceki evimin yerleri ahşap reng parkeydi.15 gün silmesen görünmezdi..mobilyan koyu renk olursa olsun ama yerleri koyu renk yaptırırsan yandığın gündür cnm..

Zilim hosgeldin.annen nasil oldu?
hoşbulduk cnm,iyi çok şükür annemde..insan büyüdükçe annesini çocuğu gibi görmeye başlıyor.benim çok yaşlıda değil(54 yaşında) ama onu ilk defa kendine yetemez görünce çok acizmiş gibi hissettim.içim cız cız eridi..canıda çok tez bıraksak evde kimbilir neler yapacaktı.aldım getirdim.şimdi içim rahat.ama oda bana üzülüyor,bi çıkmadık canınla 2 katı in çık temizle pakla,birde çocukla diye....
annelik çok zor hakikatten ....:18:

hoşgeldin zilim .. topik sensiz sessiz bu cadılar fazla yazmıyi.:4:
ANNECİN İYİDİR İNŞALLAH ... zilim kendinden paybiç baba evi bizim ata evimiz olsada artık ne kadar kalabiliyoruz dimi:34: anenede öyle canım kendi evi olmayınca rahat edemiyor . yagada batırsan balada batırsan rahat etitiremessin . ne kalırsa kar diyceksin artık ...
sen nasıl oldun saglık ve ruhsal açıdan ?

aplammmm....topiğin en geveze hatunu benim valla.sesimin gitmesinden belli :27:
aynen dediğin aplam,bir yerden sonra insan misafir oluyor her ne kadar o kapıdan çıksanda..anneler içinde aynı durum sanırım.bir tek annem birde benim evin içinde halbuki...eşim 2'şer günlük 4 defa arka arkaya iş seyahatine çıkıyor şu sıralar.bu gün akşam gelecek yarın sabahtan yine gidecek.ve annemin etrafında pervane oluyor eşimde ama o yine evim güzel evim diyor içinden..hissediyorum yani...
benim sağlık durum kör topal idare ediyorum işte aplam..sesim komple gitti..düğünden önce mevlüt vardı ayranlar soğuktu.bişiy olmaz diye içiverdim.sesim yok gibi şu an.oğlum durmadan bişeyler soruyor.o kadar zorlanıyorumki...midemden dolayı ilaçta içemiyorum sesimle ilgili..özel öğrencim gelmek istiyor ama çalışabilecek ses yok bende..midemde eskisi kadar kötü değil şükür.ilaçlarım fayda etmeye başladı...annem iyi olsunda benimkiler nasılsa düzelir aplam...

valla bende 2 elim kanda olsa gelip yazmak,okumak istiyorum burayı...3 yıl oldu burdayım...az değil..:54:
seviyorum sizi uleyyyyynnnnnn....:54:

kızlar ben yazmıyorum ama spora devam yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum dün sporda iyice hamlamışım otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum çok kötü durumdayım :52: temızlık yemek falan hiç bişey yapamadım o kadar kötüyüm yattım akşama kadar yarında böyle olursam gidemem spora

havalar çok güzel yürüyüşe gitmeyı ıhmal etmeyın en azından bi 30dk yürüseniz insan kendını hem daha mutlu hissediyor hem zayıflamaya katkıda bulunuyor

masum bende yendim pco yu :D dr bada en son gittiğimde sen pcolu değilsin dedi ben hayatımda hiç gününüde reglı oldugumu bılmezdım hayıt sayesinde artık gununde oluyorum ve kistlerımde kalmadı hormonlarımda iyi durumda :nazar:

pco hastalarına öneriyorum en azından 1 ay kadar kullanıp bı baksınlar duruma kesinlıkle iyi gelecektir. prolaktını yüksek olanlar kullanmasın yükselebılır hayıtla

günaydınlar efemm.. bugün benim dogum günüsümm
yaşlandım 28 bittiiii:)))

zilimmm
koyu renk kullanmamyı düşünüyorum cnm zaten, parkeleri demiştin daha önce o aklımda zaten
ıslak zeminler içind ebugün görüşmeye gidicez mutfak dolabı siyah beyaz lake:)
çok begendm onları ama ankastre fırını ocagın altına koymuşlar ben dolabın yanında istiyoum onun gibi degişiklikleri görüşmeye gidicez.

kujummm
cnm ben geçen ay çok geç regli oldu bugünde regli günüm
geçen ay glukofen içtim bakalım gelecekmi regli eger gelmezse ilacı bırakıp bitkisel ot çöp bişiyler içicem yani

kızlar ben yazmıyorum ama spora devam yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum dün sporda iyice hamlamışım otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum çok kötü durumdayım :52: temızlık yemek falan hiç bişey yapamadım o kadar kötüyüm yattım akşama kadar yarında böyle olursam gidemem spora

havalar çok güzel yürüyüşe gitmeyı ıhmal etmeyın en azından bi 30dk yürüseniz insan kendını hem daha mutlu hissediyor hem zayıflamaya katkıda bulunuyor
hoşgeldin kajum ... baya hamlamışsın neyaptın bukadar ?
masum bende yendim pco yu :D dr bada en son gittiğimde sen pcolu değilsin dedi ben hayatımda hiç gününüde reglı oldugumu bılmezdım hayıt sayesinde artık gununde oluyorum ve kistlerımde kalmadı hormonlarımda iyi durumda :nazar:

pco hastalarına öneriyorum en azından 1 ay kadar kullanıp bı baksınlar duruma kesinlıkle iyi gelecektir. prolaktını yüksek olanlar kullanmasın yükselebılır hayıtla

iyibir haber :46:
hayıt dedigin nedir kajum ?

günaydınlar . kandiliniz mübarek olsun ALLAH bütün dualarınızı kabul etsin İNŞALLAH aeben ablacığım nasılsın özledim sizleri . taşınma esnasında çok fena grip oldum 3 gün boyunca yattım ama geçmedi hala tam anlamıyla . ALLAH beterinden korusun evi taşıdım ama yerleşemedim bir türlü

gübaydın :16:

hayırlı yaşlar banum nice hayırlı senelere inşallah .:38:

günaydınlar efemm.. bugün benim dogum günüsümm
yaşlandım 28 bittiiii:)))

zilimmm
koyu renk kullanmamyı düşünüyorum cnm zaten, parkeleri demiştin daha önce o aklımda zaten
ıslak zeminler içind ebugün görüşmeye gidicez mutfak dolabı siyah beyaz lake:)
çok begendm onları ama ankastre fırını ocagın altına koymuşlar ben dolabın yanında istiyoum onun gibi degişiklikleri görüşmeye gidicez.

kujummm
cnm ben geçen ay çok geç regli oldu bugünde regli günüm
geçen ay glukofen içtim bakalım gelecekmi regli eger gelmezse ilacı bırakıp bitkisel ot çöp bişiyler içicem yani
banum mutfakta siyah beyaz için ısrarcımızsın ? kırmızı bayaz vs. modası çabuk geçti .. krem ve agaç renk tonlarının modası kalıcı oluyor .brenk şeçeneklerini gör öyle karar ver derim :34:
mufagın fazla aydınlık deyilse siyah baya karanlık oluyor...
zilim koyu rengi banyo ve lovabo yer ve duvarları için önermiştim . bence çok sık duruyor... ev içi yerler için dememiştim .
ama yerlerdede grı, agaç gibi duranlar fovorim . senin yerler nasıl bir renkki, tozu bukadar gösterecek kadar koyu:44:

Son düzenleme:
günaydınlar . kandiliniz mübarek olsun ALLAH bütün dualarınızı kabul etsin İNŞALLAH aeben ablacığım nasılsın özledim sizleri . taşınma esnasında çok fena grip oldum 3 gün boyunca yattım ama geçmedi hala tam anlamıyla . ALLAH beterinden korusun evi taşıdım ama yerleşemedim bir türlü

hoşgeldin nazlım iyiyim şükür . canım senin kandişlinde mübarek olsun ..
bugün niyetleneyim dedim ama reglim kısmet deyilmiş.:19:
hala atlatamadınm ı hastalıgı ... benim küçük kızda hasta bugün göndermedim kursa dr. götürücem bünyesi zayıf hemen hasta oluyor ...

fıstıgın dertetme okadar olduya yerleşirsinde :34:

hoşgeldin nazlım iyiyim şükür . canım senin kandişlinde mübarek olsun ..
bugün niyetleneyim dedim ama reglim kısmet deyilmiş.:19:
hala atlatamadınm ı hastalıgı ... benim küçük kızda hasta bugün göndermedim kursa dr. götürücem bünyesi zayıf hemen hasta oluyor ...

fıstıgın dertetme okadar olduya yerleşirsinde :34:

atlatamadım ablam hala iğne falanda vurdu doktor ama demekki bünye baya zayıf düştü . evet ablam bunada şükür akşamları yavaş yavaş yerleştirim İNŞALLAH eşim perdeci ama daha perdelerim bile yok :9:

Back
X