Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam aeben ablammmm... Selam zilim....selam bancummm...selamm nazzzz...
Aklıma ismi gelemeyenler..selamm kızlarrrr...

Herkes iyidir umarımmmm....
Hepinizi çok özledimmm...

Ramazan giriyorrr...hayırlı ramazanlar olsunn..rabbim ramazanı ramazan gibi geçirmeyi nasip eylesin biz aciz kullarına.....
Hepimizin duaları kabul olsun inşş..
Herkesin gönlündekini versin yüce rabbim..

Ben çok iyi değilim ama ramazan huzuru sardı içimi iyi olmaya çalışıyorum..

1 haftadır dr.dr. Dolaşıyorum..bademcikler şişti..birde sürekli başım dönüyordu kalbim çarpıyordu çok halsizdim ki halen öyleyim
meğer kansızlıktanmış..bayağı düşük çıktı..dr. Ilaç verdi ama oda bayağı sertmiş yaww..
Resmen ilaç kolik oldum:)) antibiyotik+kan ilacı+folbilol+glukofen kullanıyorumm..
şimdiden başladım ilaçlara gerisini siz düşünün..benim bu hast. Tek sebebim; iş stresi ve bebek stresi bence..
Rabbim acil şifalar versin...
Bu arada tartım yok bozulduu..ve ben uzun zamandır 20-30 gündür tartılamıyorum..:( acaba kaç oldumm..
Biraz şişlik var ama 42 bedene giriyorum..

hoşgeldin neslihancığım . çok geçmiş olsun inşallah allah en kısa zamanda muradına ermeni nasip eder canım

hayırlı ramazanlar herkese ALLAH tutuğumuz oruçları kabul etsin İNŞALLAH

ben geldiiiiim...:3::3::3:

günaydın herkese...

ve hayırlı ramazanlar,rabbim tuttuğumuz oruçları,ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah..

çok yorucu geçen bir tatildi(tatil sayılırsa tabisi:)),ve gitttiğimizin ertesi günü hala olduk:1:

herşey üst üste geldi son zamanlarda fakat en güzeli buydu...dünyalar tatlısı bir kızımız var:emir_bebek::nazar:

hala olmak çok güzel bi duyguymuş walla..darısı erkek kardeşi olan herkesin başına..
misafirlerde bebişin olması ve telaşın had safhada olması sebebiyle 4 gün kaldılar gittiler çok şükür:14:
dünde oğlumla ben geldim,eşim bizden önce uçakla geldi işbaşı yaptı..
eve geldikten sonrada maraton tüm hızıyla devam etti sahura kadar..şu andada acaip yorgunum ama sıcaktan uyunmuyor...

banum tavuk diyetin bitti sanırım bu gün,umarım sabrının ödülünü alırsın cnm..
neslişim çok geçmiş olsun cnm,rabbim dermansız dert vermesin...
nazlım güle güle otur evinde mutlulukla,istediğiniz vakitte birde çocukla şenlensin inşallah yuvanız..
aebenim de gelmemiş sanırım daha:44: ocd'im de yok galiba:44:

selamlar kıslar :16::16::16:
hayırlı ramazanlar dilerim rabbımdan :16:

2 gün önce geldim ama yazmaya fırsat olmadı :31:

neslişim hoşgeldin :16:rabbım dualarını kabul etsin inşallah ...:16::emir_bebek:

zilim tebrikler canım hala olmuşsun :emir_bebek::nazar: ben hem halayım hemde teyze .helede teyseye ana yarısı derler inanın dogru ..

nazlışım ramazanda montiye başlamışsın hayırlı olsun ...

banuşum 9 gün yaptınmı kıs tavugu ?:27: sonuca bende nerak ettim yazmamışsın :44:
ben tabisi yine kilo aldım aslında dikkatda etmim ama omuyor bir türlü annemlerde diyet :19:

hepinize kuçal doluşu sevgiler masayı hazırlayım :56:

merhabaaaa
hepinizie hayırlı ramazanlarrrr..
allah tutulan oruççları eidlen duaları kabul eyleisn inşallah:)

aben ablam ve zilim hoşgeldiniz özledikk sizleri..
zilim gözünüz aydın cnmm ,allah analı babalı büyütsün bebişi
benim eşimde 2.kez dayı oluyor hemde onca tüp bebek tevasiyle hamile kalan görücem
bu kez kendigliginden 2. ye hamileee kızı çok küçük ama allahhhın bi lütfu drlar hamile kalamazsın dedii
ama hamile işte 2. bebegine:)

yaptıgım tavuk diyeti tam bir hüsran ilk iki gün 1.300 verdim kalan 7 günde 200 gr sadece:(

merhabaaaa
hepinizie hayırlı ramazanlarrrr..
allah tutulan oruççları eidlen duaları kabul eyleisn inşallah:)

aben ablam ve zilim hoşgeldiniz özledikk sizleri..
zilim gözünüz aydın cnmm ,allah analı babalı büyütsün bebişi
benim eşimde 2.kez dayı oluyor hemde onca tüp bebek tevasiyle hamile kalan görücem
bu kez kendigliginden 2. ye hamileee kızı çok küçük ama allahhhın bi lütfu drlar hamile kalamazsın dedii
ama hamile işte 2. bebegine:)

yaptıgım tavuk diyeti tam bir hüsran ilk iki gün 1.300 verdim kalan 7 günde 200 gr sadece:(
amin banum ...

banum baya incelgini yazmışsın ama . demekki yagdan gitmiş :34:
birde kola içtigini yazmışsın zoroda olsa bence içilmemeli bu beslenmede az vermende onunda etkisi olmuş olabilir .

amin banum ...

banum baya incelgini yazmışsın ama . demekki yagdan gitmiş :34:
birde kola içtigini yazmışsın zoroda olsa bence içilmemeli bu beslenmede az vermende onunda etkisi olmuş olabilir .

9 günde 1 kutu kola içtim abla sadece:(

tünaydın herkese:16:
neslişim aşağıda seni görüyorum tatlım,nasılsın?

bende pazara gidicem birazdan hava acaip sıcak ve rüzgarlı,en sevmediğim halidir havanın bu hali...sersem ediverir insanı 5 dk'da..oruç oruç serseme döneceğim:19: ama akşama yemek yapmak için evde pek bişey yok..babamın bahçesinden yeni olmaya başlayan domates ve biberlerinden getirmiştim biraz.onlarda bitmek üzere...pembe domatesler çıkmıştır pazarda inşallah bu arada...

9 günde 1 kutu kola içtim abla sadece:(
:37: canıj sagolsun banum canım baya inceldigi yazmıştın ama yagdan katbetmekde bişi:34:
bırkalı tekrar kl sayıyorsun sanırım kilonda bi degişiklik oldumu ?
tünaydın herkese:16:
neslişim aşağıda seni görüyorum tatlım,nasılsın?

bende pazara gidicem birazdan hava acaip sıcak ve rüzgarlı,en sevmediğim halidir havanın bu hali...sersem ediverir insanı 5 dk'da..oruç oruç serseme döneceğim:19: ama akşama yemek yapmak için evde pek bişey yok..babamın bahçesinden yeni olmaya başlayan domates ve biberlerinden getirmiştim biraz.onlarda bitmek üzere...pembe domatesler çıkmıştır pazarda inşallah bu arada...

bahçedem mis gibi toplamak var sebzeyi ah ah zilim . bende getirdim bahçemizde vardı ama henuz domatlar olmamıştı .
dışarısı kavruluyor sıcektan rabbım sabrımızıda mukafatımızıda bol versin inşallah .:16:
üstüne eşim bide hasta oldu geldi şimdi yazık sıcakdanmıdır ceyrandanmı bilmem baya kötü olmuş yatıyor :19:

:37: canıj sagolsun banum canım baya inceldigi yazmıştın ama yagdan katbetmekde bişi:34:
bırkalı tekrar kl sayıyorsun sanırım kilonda bi degişiklik oldumu ?

bahçedem mis gibi toplamak var sebzeyi ah ah zilim . bende getirdim bahçemizde vardı ama henuz domatlar olmamıştı .
dışarısı kavruluyor sıcektan rabbım sabrımızıda mukafatımızıda bol versin inşallah .:16:
üstüne eşim bide hasta oldu geldi şimdi yazık sıcakdanmıdır ceyrandanmı bilmem baya kötü olmuş yatıyor :19:

eşine çok geçmiş olsun aeben ablacığım . sende hoşgeldin bu arada hayırlı ramazanlar . aeben ablam 9 bitki çayını içiyorsun sanırım bende alıcam ama tam karar veremedim hepsinden tek tek mi almak iyi olur yoksa hepsi beraber satılanlar var onlar mı daha iyi sence ve sen sonuç alabildin mi ablam

kıslar dünki mesajlara ne olduu:44::44::44:
yok olmuşlar ...

zilim tatile çıkıyormuşsun dün okudum cevap yazdım ama çıkmamış sanırım :44: yada dün belli bir saatden sonra yazılanlar silinmiş:44:

tatilin tadını çıkar canım ramzan olsada . eşlerin işleri nasıl denk geliyorsa uymaya çalışıyoruz işte:31:

nesllişim dün seninde yazın vardı canım :38:

ocd'im sende kayınvalidenin yanındasın sanırım sanda iyi tatiller :16:

nazlışım dün yazmıştım çayla ilgili ama silinmiş. canım ben 2 hafta kadar kulandım o çaydan ama tavuk salata diyetiyle bereber ve toplamda 2 kilo vermiştim . hangisininb etkisi bilmiyorum .
5.i yerde çayına ek olrak birkaç bitki daha var . diyete destek olarak kulanılabilir tabi:31:

banuşum sen nasılsın ?????????

Son düzenleme:
hayırlı günler olsun .. nerdesiniz kıslar .?sıcaklar sizidemi mayıştırdı:9:

ben spor yapıyorum ama dıyet yapamıyorum kendime verdiğim sözümü yerine getiremedim 64le 65 arası oynuyorum sürekli

ben spor yapıyorum ama dıyet yapamıyorum kendime verdiğim sözümü yerine getiremedim 64le 65 arası oynuyorum sürekli

selam kajum :38: canım ilk yağptıgmızdaki düzni bılşamıyoruz hiçbirimizde bir motivasyon kaybı oluyor mutlaka .. ama istemek çok önemli.
eger diyet yapamıyorsan en azından kl saymayı denesen kazum birada gl endekse uydunmu zatten sorda yapıyormuşsun bence etkisini görürsün ...:34:
şu kl sepeti bana çok iyi geldi zaten evde günlük tutuyordum diyetle ilgili bu kalori sepeti dahada iyi oldu . normalda ramazanda kilo alrım ama almadım şimdiye dek çok şükür .

merhaba arkadaşlar bende diyet yapıyorum diyetisyenim eşliğinde. özel bir hastanede ve haftada bir kilo ve kan tahlillerim için hastaneye gidiyorum sizede tavsiye ederim üç ayda formuma kavuştum. hastanenin içinde spor salonuda var hepinizin memnun kalacağına inanıyorum. bilgi almak istiyen olursa özelden ya da yorumun altına yaza bilirler.

merhaba arkadaşlar bende diyet yapıyorum diyetisyenim eşliğinde. özel bir hastanede ve haftada bir kilo ve kan tahlillerim için hastaneye gidiyorum sizede tavsiye ederim üç ayda formuma kavuştum. Hastanenin içinde spor salonuda var hepinizin memnun kalacağına inanıyorum. Bilgi almak istiyen olursa özelden ya da yorumun altına yaza bilirler.

teşekkür ederiz. InanIN burdaki kıslar en az bir diyetisyen kadar bilgili ..... önemli olan uygulamak :31:
Yeni üyesiniz galiba her linke aynı şeyi yazmışsınız .. :16:

Son düzenleme:
Back
X