Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banuşum çok sevindim canım darısı daha aşagılara inşallah ...
neslişim zilimin dedigi gibi seneye inşallah uylkusuzun me zormuş bebiş büyütmek der durursun inşallah .
zilim iyiyim çanım çok şükür . benim gün tam şöyle geçiyor . ben genede 9 gibi kalkıyorum ama yavrular öyle ezanına ancak kalkıyor oda ben kaldırıyorum camiye gitmek için.onlar kalkana kadar kitap okuyorum genelde . öyleyi camide kılıyorum bazan... sonrasında mukabelemiz oluyor kıslarıda alıp gidiyorum .. sonra yemekdi ikindiydi derken zaman geçiyor . akşam üstü bir tur atıyorum merket pideçi derken . sonra iftar telaşi işte sonrada terafiye gidiyoprum kızları alıp .rabbım kabul ederse... sonrada genelde dışarda olan eşimi bekliyorum bu sıralar genelde dışarda iftarda oluyor .yardıma ih. olanları dolaşıyorlar . bazanda part. iftarları toplantıları oluyor . yani anlıycam çogu akşam babamız olmadan iftar açıyoruz :26: canı sagolsun neyapalım sahurda görüyoruz geneldehafta sonlarıda evde olursa dışarı çıkıyoruz iftara .. böyle işde benim ramazan..
ama bu ramazanı gerçekden özlemiştim .bitmesin istiyorum
bayramda net olarak henüz bişi yok zilim ama tatile gitmeyi planlıyoruz.. eşime baglı malum eşimin yarınki acanndasında ne yazdıgı belli olmaz.:)
aben abla şimdi sana msj atıcam süreyi bekliyorum..
tamam abla yazarımmm
abla unsuz mücver tutarmı?
tutar basnumda yumrutasını fazla koyacaksın birde eline gelmez 2 kaşıkla tavaya atacaksın