- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
banummm kayisiyi neden koydun desene belkim bana fikir olur
öznurcumm kışın kaynatıp hoşf yapıyorum, mürdüm eriginide tezmileyim koyarum ben dolaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banummm kayisiyi neden koydun desene belkim bana fikir olur
aebenim nasilsin?ben oruc tutmadim henuz hipoglisemiden dolayi korkuyorum isin asli cocukla evde yalnuzim aksam 18 00 e kadar sen etkilenmiyor musun?bi diyorum rabbim guc verir sen basla bi diyorum bisey kursa cocuk o saate kadar yalniz ne yapar.2 saatte bir obiseyler yeeezsem elim ayagim titriyor icimden sinir kupu bi caaavar cikiyor
ocdim canım sana tek kalimeyle özetleyebilirim durumu .. inan ben eşimden çoçuklarda daha çok dayanıyorum oruca ,hipo olmamam ragmen .özelikle akşam üstleri masus yarım saatlik yere sıcak pide almaya gidiyorum yürüyerek .allah şükür turp gibiyim bir şikayetim yok ..
ama senin durumunu bilemem canım her bünyenin durumu farklı olabilir. sen kendini daha iyi bilirsin .bayoılma derecesinde oluyor ve kendine güvenemiyorsan tabiki tutma dinimiz zorlama dini deyildir insana dayanabileceginden fazla yük yüklemez.
eminim dr. danışsam tutma diyecek .ama ben kendimde orucumu tutmayacak bir durum göremiyorum .. tutanada tutmayayada saygım var . fakat şu mübarek günlerde sokakda su şişesini tepesine dikenlerede ancak hayır duası ediyorum rabbım hidayet ver diye![]()
aben abla annem ve kv de uyutma yntemini yapıyor işte aklıma gelmedi adı
bende patlıcan közleyip koysam diyorum nasıl koyarımm?
bi fikrin varmıı , domatesi bibersiz yapınca herşeyde kullanıyorum bend ekızartmalarda
,çorbada vssss
kışımı özledik ne...
abla bizde bayrama tatile giidyoruzz maddi açıdan gitmiycektik ama
eşim gitmek istiyorr, bugüler bir daha gelmezz fırsatları kaçırmıycakmışım.. öle diyor kendilerii
marmaris tarafına gidiyoruz biz.
aben abla annem ve kv de uyutma yntemini yapıyor işte aklıma gelmedi adı
bende patlıcan közleyip koysam diyorum nasıl koyarımm?
bi fikrin varmıı , domatesi bibersiz yapınca herşeyde kullanıyorum bend ekızartmalarda
,çorbada vssss
kışımı özledik ne...
kujum nasilsin uzun zamandir gormedim seni buralarda be ya :)
patlicani soymadanmi koyuyorsun posetlere?