Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel özetlemişsin zilim .bu arada unutmuşum yazmayı...
Melis çavdar ekmeği yerine tam buğday yiyiyoruz,ve kepekli makarna yerine az pişmiş spagetti yeniyor ama oda ilk etap için çok tavsiye edlmiyor..(az pişmesinin sebebi nişastasının açığa çıkmaması için)..
hafta sonu oruç oruç temizlğe giriştim ama pestilim çıktı walla..
daha kapılar var silinecek,bir düzine kapı sil sil ne kol kalıyor ne bilek..titriyor insan bitirene kadar...
yarında pazardan domates vs..alıp yapmak istiyorum.bakalım yapacak gücüm olursa alıp onları bari yapayım...
şey soracaktım kıslar size....hani şı çocukların içtiği küçük cam şişelerde meyve suları varya.onlardan alsam bir koli(içleri dökeceğim oğluma hazır m.suyu içirtmiyorum) şişelerine birer yemeklik yada çorbalık diyelim domates doldurup sıcakkken kapatsam o kapaklar tutarmı?
bir dünya küçük kavanozu(geçen yıl kırmızı biber koymak için almıştım) dolapları temizlkern afakan bastı attım hepsini bir hışımla.şimdi şişe alıp zaptetmektense biteni atarım gider diye düşündüm.koca mutfakta ve koca evde şişeleri koyacak yerim yok inanın..inşallah tayini falan çıkmaz eşimin yoksa kamyon paklamaz bizi tır tutmak gerekecek..mutfak dolaplarında sıkışıklığa tahammülüm olmadığı için bazen lazım olabilecek şeyleride anında fırlatıp atıyorumsonradan kendimede kızıyorum ...
eğer o şişeler tutmaz derseniz mecbur yine gidip küçük kavanozlardan alıcam.hiç aldıklarımın kavanozlarınıda biriktirme huyum yok..ne bulursam atıyorum
birde şişe domates için o uzun(erik domatesi yada salçalık domates diye geçiyor sanırım) onlardanmı alayım yoksa normal bildiğiniz domatesmi?
Bugün öyle yaşa ki, RABBİM tüm dualarını, amellerini, ibadetlerini kabul etsin, hanen, işin huzur, bereket, hayır, neşeyle dolsun, öyle bir tövbe etki tüm geçmiş günahların af olsun, bundan böyle yolun aydınlık ve açık olsun, 1000 aydan daha hayırlı bir gün yaşayıp; ailenle, dostlarınla, tüm sevdiklerinle manevi huzura eresin, KADİR GECENİZ mübarek olsun, tüm islam alemi ve insanlık adına hayırlara vesile olması dileğiyle.
bugün öyle yaşa ki, rabbim tüm dualarını, amellerini, ibadetlerini kabul etsin, hanen, işin huzur, bereket, hayır, neşeyle dolsun, öyle bir tövbe etki tüm geçmiş günahların af olsun, bundan böyle yolun aydınlık ve açık olsun, 1000 aydan daha hayırlı bir gün yaşayıp; ailenle, dostlarınla, tüm sevdiklerinle manevi huzura eresin, kadir geceniz mübarek olsun, tüm islam alemi ve insanlık adına hayırlara vesile olması dileğiyle.
iyi akşamlar,
buradan yazamda bi sakınca yokk aben ablam zilim msj atamadım ikinizede
zilimm maddi manevi her yönden düşündük ama bi çıkış yolu bulamadık
birde dün gittigimde gelişimi geri demişti dr htta bebek hiç görünmemişti
6 haftalıkmış şuanda görünmesi lazım mış ama göremedi dr.
başka bir drdaha baktı oda göremedi.
olsada saglıklı br gebelik degilmiş sanırımm. kalp atışlarıda gözlenmedi
yarın tekrr gidicem bakalım hayırlısı diyorum artık
banum daha çok küçük oldugundan görünmemesi normal bence .. zilim dediklerine katılıyorum .bu konuda hemen karar verme .çok çok ters bir zaman zilm
ikizlerden sonra tek tek büyüttügüm iki bebek olsa daha kolay gelirdi eminim.
evin kredisi ,çocuklar, kimse yok yanımda yaniii okadar zorki durumlar
ben çalışıp çocuklarıda kreşe vericektim kalan 200-300 le eve destek olcaktım.
kayra ve denize tahammülüm yokken 3. bege nasıl anne olucam bilemiyorumm
şu saat oldu aglamaktan gözlerim şişti
sabah kanama başladı ve bebegi kaybettik.
bu kadar acı çekecegimi tahmin etmemiştimm
hıçkırıklara boguldummm...
allahd enizle kayraya uzun ömürler versin.
süpriz gelmişti bu bebek![]()
hayırlı günler dilerim
banum daha çok küçük oldugundan görünmemesi normal bence .. zilim dediklerine katılıyorum .bu konuda hemen karar verme .
hani derlerya evdeki hesap çarşıya uymaz diye .işde budur her zaman herşey planladıgın gibi olmaz
bence yukardaki saydıkların sadece bahaneyazdım defaLARCA , ben 3 hamileligi ögrendigimde eşim işsizdi .diger yavrum daha bebekdi. rabbım yaratırken nasibiyle verir. biz sanarızki rızkımızı kendimiz kazanırız ama öyle deyildir .. hangimiz yanımızda biriyle çoçuk büyüttükki????????????. kendi yavrularını büyütürken dadimi lazımki .
analıgı sana anlatmaya haddim yok tabiki . ama ne demek tahamülüm yok .
seni çok iyi anlıyorum aslında . ama hak verdigim söylenemez... oglanları büyüttüm diyorsun kendime geleyim çalışayım rahatlayım hayatımı yaşayım .
sana tekbir soru kendine sor ve kendine cevapla !
. kendi hayatını yaşamak isterken . başka bir hayata son vermek adilmi sence . hemde kendi yavruna .
......belki çok açık yazıyorum kırarsam kusuruma bakma . belki haddim olmadan ablan olarak yazıyorum bir büyügün olarak , affeyle .:26: