Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 eylülde başlıyor ebrulii beyaz tv de![]()
Günaydınlar herkese ben geldim kürkçü dükkanına nasılsınız . Bende durum felaket sabah tartıda 66,6 yı gördüm moralim fena bozuldu kilo aldığımın farkındaydım ama bu kadar beklemiyordum.
canim 1.takimada dönemk istersen yer var buyur gel :)
Günaydınlar herkese ben geldim kürkçü dükkanına nasılsınız . Bende durum felaket sabah tartıda 66,6 yı gördüm moralim fena bozuldu kilo aldığımın farkındaydım ama bu kadar beklemiyordum.
nazcım hoşgeldin cnm
verirsin sıkma canınıı en son kaçtın?
birden alınıyor iştee kilo
montimi yapıcaksın
nazlım ne yaptın fıstıgımGünaydınlar herkese ben geldim kürkçü dükkanına nasılsınız . Bende durum felaket sabah tartıda 66,6 yı gördüm moralim fena bozuldu kilo aldığımın farkındaydım ama bu kadar beklemiyordum.
mumuş hoşgeldn bacım nerelerdesin tür. turun bitti sanırım .tekrar evine geri döndün. ne oluyor bize herkes geri kiloları alıyor yavv. anlaşılan hayattımıza diyeti yerleştirmeden bu iş sonlanmayacakcanim 1.takimada dönemk istersen yer var buyur gel :)
oh oh ne güzel ocdim . hayırlısı olsun .. artık bizde diken bi elbiseSelam kislar.ben buralardayim.persembeden cumartesiye kadar kamp kurduk sulede takildik.pazar gunude evdi isdi gecti.bugun ismek dikis bolimune kaydimi yaptirdim oglana oyun grubu yarim gun kres baktim geldim yedi uyudu dan bende bi dus alip hazirlanayim uyandiginda bi iki yer daha vakacagim.
Allah yardimcin olsun canimmerhaba mumucuğum . Teşekkürler canım fakat şuan için burdan devam edicem herhangi bir takıma girmiycem ama arada gelir okur ve yazarım size
hoşgeldiniz hatunlar
nazlım ne yaptın fıstıgımyeni alınan kilolar çabuk iner hadi başla bakalım
mumuş hoşgeldn bacım nerelerdesin tür. turun bitti sanırım .tekrar evine geri döndün. ne oluyor bize herkes geri kiloları alıyor yavv. anlaşılan hayattımıza diyeti yerleştirmeden bu iş sonlanmayacak
oh oh ne güzel ocdim . hayırlısı olsun .. artık bizde diken bi elbise![]()
Allah yardimcin olsun canim
hosbuldum ablam evet döndüm Allahin izniyle ,ben suanda metebolic balans yapiyorum,gecen hafta kan verdim cikan sonuclara göre listemi aldim,bu yöntemdede 3 ögün var ama güzel olan tamamen bana ait olmasi yemem gerekn sebze meyve ler mesela inek yogurdu peyniri yiyemiorum ben koyun keci soya :) bunun gibi iste
Allah yardimcin olsun canim
hosbuldum ablam evet döndüm Allahin izniyle ,ben suanda metebolic balans yapiyorum,gecen hafta kan verdim cikan sonuclara göre listemi aldim,bu yöntemdede 3 ögün var ama güzel olan tamamen bana ait olmasi yemem gerekn sebze meyve ler mesela inek yogurdu peyniri yiyemiorum ben koyun keci soya :) bunun gibi iste
arkadaşım metabolik balans ile 17 kilo verdi 3 ayda müthiş bir degişim yaşadı
ama o ekmek bile yyemiyor çekirdek içi yiyor kahvaltıda meyve çok az yiyor
o neki banum yav tahmin etigimden daha başka bişimi?
mumum bu dedigin kangurubuna göre okudugumuz kitaptaki gibi sanırım ,hani kan tatlillerine göre sonuç alıp ne yiyip ne yemeyecegine göre yapılın test dimi?
ankarada araştırdım en azından eşime yaptırayım dedim çünki onun hazım sorunu var en azından ona fayda saglasın dedim ama hem test çok pahalı en az 700 istiyorlar . yurt dışında nasıl fiyatı ?birde baktım eşim bunu uygulayamaz çünki genelde dışarda kalabalık ortamlarda yemek yiyor . vaz geçtim .
sonuçlarını yaz bizede olurmu .