Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kıslar...
geçen gün yazdım yazdım göndermedi nedense?geçen perşembeden beride misafirim var yatılı..eşimin halası kızlarını göndermiş okullar açılana kadar gezdirelim diye...evde duramıyorum haliyle:14:
aplam dolabıma kavanozları koymuyorum,konserve türü şeyleri kiler dolabıma istifledim.ama her yıl dondurucuya poşetleyip atardım közlenmşleride,domateside ilk defa bu yaz şişeye yaptım.hep dondurcuya atardım.hatta poşette olunca çözülmesini bekliyorum diye pet bardaklara koyar atardım domatesi daha pratik olduğu için .daha çok yer kaplardı poşetten ...ama yinede alıyordu valla.bir arkadaşımın eşi memleketinden kasayla domates getirmişti,fazla getirmiş bizede bir kasa vermişlerdi,o kasayı komple attım dolaba ve 10 kg barbunya,10 kg bezelye,5 kf patlıcan,5 kg taze fasulye,mısır,menemenlik vs...börek çörek bi dünya şeyi aldırdım valla.tabii parmak girecek yer kalmamıştı ama aldı yani...perşembe günüde dolabıma 2 kg kırmızı etli biberi doğradım attım,kavurup yoğurtlamak için yada kurufasulyeye falan koyuyorum kışın azıcık ..ve bamya attım soteleyip 2 kg kadar...üst raf hala boş sayılır,tereyağ,ekmek,haşlanmış buğday nohut falan var az...

ben poşetleri yassılaştırıp istifliyorum hiç yer tutmuyor ondan mı acaba az yer tutup çok şey sığıyor...kıymayı bile inceltirimm koyarken çabuk çözlüsün diiye.ve az yer tutması için...:26:

bu arada laptobumu bozdu misafir kıslar...kahve dökmüşler mousse kısmına.tıklanmıyor hiç bişey.harici mousse ile yazıyorum.alalı 1,5 yıl olmuştu daha:18:çarşamba günü servise tamire gidecek garantisi duruyor neyseki..tabii ne kadar garanti kapsamına girer bilmiyorum.az girersem merak etmeyin diye yazdım..(eşimin laptobundan girmeye çalışırım işi olmadığı sürede)

özledim valla sizi..yokluğumu farketmemişsiniz ama nnnnneyyyseee:9:kıslar uyanmadan ütülerimi bitireyim ben..haydin görüşürüz:10:

günaydın .:16:
zilim hafta sonu ondan girmeyince meraklanmıyorum hafta sonudur herkesin programı vardır diye:16:
dolap konusunda ise şu an benimkide dolu fakat ıvır zıvır . birde masus soldurmuyorum kurban yakın ondan . sen kurban etini koymuyorsun sanırım o yüzden yer sıkıntın olmuyordur :34:
bende dedigin gibi poşete yassı şekilde koyyorum hem çabuk çözülüyor hemde yer kaplamıyor:34:

ocdim sen nerlerdesin .. banuşum sanada güneydın canım ..
diger kıslar ugramaz oldular :26:

Günaydınlar herkese ben geldim kürkçü dükkanına nasılsınız . Bende durum felaket sabah tartıda 66,6 yı gördüm moralim fena bozuldu kilo aldığımın farkındaydım ama bu kadar beklemiyordum.

günaydınnnnn

uzun zamandır erteledigim işi yaptım, buzdolabını söküp temzileidm bütün parçalarını yıkadım mis gibi oldu

bende dondurucu almaktan vazgeçtim,buzlugunu ve rafını çıkardım sıgdırdım sayılır
yerde kaldı benimkinin kapesitesi 90 lt miş zaten kış mevsimi ok dolu oluyor onuda idare edicez artık

biraz börek ve kek ,kurabiye yapıp koycam bende şimdi mahsus yapmıyorum diyetimi sabote etmemmk için..

Günaydınlar herkese ben geldim kürkçü dükkanına nasılsınız . Bende durum felaket sabah tartıda 66,6 yı gördüm moralim fena bozuldu kilo aldığımın farkındaydım ama bu kadar beklemiyordum.

canim 1.takimada dönemk istersen yer var buyur gel :)

Selam kislar.ben buralardayim.persembeden cumartesiye kadar kamp kurduk sulede takildik.pazar gunude evdi isdi gecti.bugun ismek dikis bolimune kaydimi yaptirdim oglana oyun grubu yarim gun kres baktim geldim yedi uyudu dan bende bi dus alip hazirlanayim uyandiginda bi iki yer daha vakacagim.

nazcım hoşgeldin cnm
verirsin sıkma canınıı en son kaçtın?
birden alınıyor iştee kilo:(

montimi yapıcaksın

nazcım hoşgeldin cnm
verirsin sıkma canınıı en son kaçtın?
birden alınıyor iştee kilo:(

montimi yapıcaksın

hoşbuldum canım en son 59 falandım canım bayadır tartılmıyordum da ev taşınma falan derken veririm inşallah canım . evet monti yapıcam canım montide güzel sonuçlar alıyorum ben . tabi okadar yapmaya tekrar aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum :18:

hoşgeldiniz hatunlar :16:

nazlım ne yaptın fıstıgım :ssz: yeni alınan kilolar çabuk iner hadi başla bakalım :38:

canim 1.takimada dönemk istersen yer var buyur gel :)
mumuş hoşgeldn bacım nerelerdesin tür. turun bitti sanırım .tekrar evine geri döndün. ne oluyor bize herkes geri kiloları alıyor yavv. anlaşılan hayattımıza diyeti yerleştirmeden bu iş sonlanmayacak :19:
Selam kislar.ben buralardayim.persembeden cumartesiye kadar kamp kurduk sulede takildik.pazar gunude evdi isdi gecti.bugun ismek dikis bolimune kaydimi yaptirdim oglana oyun grubu yarim gun kres baktim geldim yedi uyudu dan bende bi dus alip hazirlanayim uyandiginda bi iki yer daha vakacagim.
oh oh ne güzel ocdim . hayırlısı olsun .. artık bizde diken bi elbise:38:

oyy annem oyyy...valla tabanlarımın sızısındanyürüyemiyorum.sabah başlayan maratonum şu anda yeni bitti..
oturalı 10 dk.oldu..
pazara gittim geldim,bamya almıştım onları temizledim yemek yaptım o ocaktayken,menemen yaptım 1 kg biber 1kg domatesten onlar pişerken barbunyaları ayıkladım poşetledim attım dolaba..sürekli ayaktaydım..bunlar bitince 1 kg yufkadan zarf böreği yaptım attım.ona harç kavurdum,bezelye havuç vs.haşlanıyor biraz oyalayıcı...

kısları yolcu etmek üzre yollara düştük akşam üstü..dönüştede parktı alışverişti derken...eve gel oğluşu yıka,süünü içir yatır..bittim gerçekten...
ayakta uyuyorum...pazartes, seminerlerim başlıycak dinlenemedim gitti..koca yaz nasıl geçti anlamadım.yollarda,hastalıklarla,düğünlerle,kış hazırlıklarıyla bitti gitti bütün yaz..:19:okulumuzunda kermesi var yarında oraya gidicem sabahtan börekleri pişirip götürücem..hafta sonuda düğün ve mevlüt var..kıyafet almaya çıkmam lazım bi ara..bu aralar yaşadığıma pişman olucam nerdeyse yaaa...leyleği havada gördük bu bahar sanırım...yuvamıza yerleşemedik hiç....

ebrunun başlamasınada çok sevindirik oldum ,bakalım okulda ders saatlerim nasıl olacak..uyacakmı pilates yapmaya...:26:
nazlım ben her ev taşımada hep kilo vermişimdir..sende ters tepti sanırım düzensiz beslenme saatleri ve yediklerin cnm..tazeyken gönder gitsin kiloları..

banum sanada kolay gelsin canım..:10:

merhaba mumucuğum . Teşekkürler canım fakat şuan için burdan devam edicem herhangi bir takıma girmiycem ama arada gelir okur ve yazarım size
Allah yardimcin olsun canim
hoşgeldiniz hatunlar :16:

nazlım ne yaptın fıstıgım :ssz: yeni alınan kilolar çabuk iner hadi başla bakalım :38:

mumuş hoşgeldn bacım nerelerdesin tür. turun bitti sanırım .tekrar evine geri döndün. ne oluyor bize herkes geri kiloları alıyor yavv. anlaşılan hayattımıza diyeti yerleştirmeden bu iş sonlanmayacak :19:

oh oh ne güzel ocdim . hayırlısı olsun .. artık bizde diken bi elbise:38:

hosbuldum ablam evet döndüm Allahin izniyle ,ben suanda metebolic balans yapiyorum,gecen hafta kan verdim cikan sonuclara göre listemi aldim,bu yöntemdede 3 ögün var ama güzel olan tamamen bana ait olmasi yemem gerekn sebze meyve ler mesela inek yogurdu peyniri yiyemiorum ben koyun keci soya :) bunun gibi iste

hosbuldum ablam evet döndüm Allahin izniyle ,ben suanda metebolic balans yapiyorum,gecen hafta kan verdim cikan sonuclara göre listemi aldim,bu yöntemdede 3 ögün var ama güzel olan tamamen bana ait olmasi yemem gerekn sebze meyve ler mesela inek yogurdu peyniri yiyemiorum ben koyun keci soya :) bunun gibi iste

mumum bu dedigin kangurubuna göre okudugumuz kitaptaki gibi sanırım ,hani kan tatlillerine göre sonuç alıp ne yiyip ne yemeyecegine göre yapılın test dimi?
ankarada araştırdım en azından eşime yaptırayım dedim çünki onun hazım sorunu var en azından ona fayda saglasın dedim ama hem test çok pahalı en az 700 istiyorlar . yurt dışında nasıl fiyatı ?birde baktım eşim bunu uygulayamaz çünki genelde dışarda kalabalık ortamlarda yemek yiyor . vaz geçtim .
sonuçlarını yaz bizede olurmu .

arkadaşım metabolik balans ile 17 kilo verdi 3 ayda müthiş bir degişim yaşadı
ama o ekmek bile yyemiyor çekirdek içi yiyor kahvaltıda meyve çok az yiyor

arkadaşım metabolik balans ile 17 kilo verdi 3 ayda müthiş bir degişim yaşadı
ama o ekmek bile yyemiyor çekirdek içi yiyor kahvaltıda meyve çok az yiyor

o neki banum yav tahmin etigimden daha başka bişimi?

o neki banum yav tahmin etigimden daha başka bişimi?

evet abla farklı bi sistem bu york testi filan degil yani
kan ahlilleri yurt dışına gidiyor ordan senin hangi yiyeceklerle doyacagın çıkıyor sanırm.
ona göre listen belirleniyor.
mesela benim arlk kahvaltısı 7tk çekirdek içi,domates ve saltalık
bununlaa doyyorum diyor ço ilginç

slm fistuklar...

mumunun dediği testi benim izmirde bir arkadaşımda yaptırmış,bir sürü şeyi yasaklamış doktoru..ama o yasak olmayanlarla doymayacağına kanaat getirip verdiği onca paraya rağmen doktoru dinlememiş ve dukan yapmış:19: çok ta zayıflamış...4 ayda 26 kg falan vermiş.ama şu an gut hastası malesef...:19:keşke doktorumu dinleseydim diyor...

bu arada diyar gene kayıp?:26: neler yapar eder merak ettim aklıma geldi walla....

bende oğlumu aşıya götürdüm,son doz hep.A aşısı vardı...yarın tarhana işimide bitirince kışlıklar bitmiş olacak ..bende tabii...sonraki günde tekrar yolculuk için valiz toplıycam.ve cumada oğlumla yollara düşücez...eşim c.tesi seminere gieceği için gelemiyor....tek başıma 10 saat araba kullanıcam.yoolda durmadan ölüyorum anneciiiim kurtar beni midem acıyor diye ağlıyan bi çocukla....valla herkesin evleneceği ve sünnet olacağı bu yazı buldu.....:14:

mumum bu dedigin kangurubuna göre okudugumuz kitaptaki gibi sanırım ,hani kan tatlillerine göre sonuç alıp ne yiyip ne yemeyecegine göre yapılın test dimi?
ankarada araştırdım en azından eşime yaptırayım dedim çünki onun hazım sorunu var en azından ona fayda saglasın dedim ama hem test çok pahalı en az 700 istiyorlar . yurt dışında nasıl fiyatı ?birde baktım eşim bunu uygulayamaz çünki genelde dışarda kalabalık ortamlarda yemek yiyor . vaz geçtim .
sonuçlarını yaz bizede olurmu .

yazarim tabi ablam suan baslayali 6 gün oluyor enteresan bi sekilde hergün kilo veriyorum :) ilk 2 günü detoksdu veridigm kilo cizelgede güncel,menülerimde takimda :) evet tr cok pahali gercekten bide sürekli yemek ypamak zorundasin her ögüne ayri bir protein gurubu almalisin ugrastiriyor ama degiyor yani bende cok arastirdim kkda yapan arkadasimda vardi suan iyi gidiyor bakalim burda ben 400 euroya yaptirdim ama trde 2000 tl den bahsediyolar

Back
X