- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam hatunlar .
sezonun ilk hamsisini aldım:104::104::104: ben temizlemedim gerçi ama kokusu mutfagı aldı
misafirim var kızımın arkadaşı 2 gündür karadenizli olunca oda seviyormuş bu bahaneyle yapayım dedim .
arkadaşınada üzüldüm ... dukan yapanlara duyurmak gerek böyle tecrübeleri

SULAKCIM MERHABA NASIN YAHU BEBELER ERTIK RAHAT VERMİYORLARMI ÖZLÜYORUZ SIK YAZSANIZ NE OLUR SANKİM :
sezonun ilk hamsisini aldım:104::104::104: ben temizlemedim gerçi ama kokusu mutfagı aldı

misafirim var kızımın arkadaşı 2 gündür karadenizli olunca oda seviyormuş bu bahaneyle yapayım dedim .

ilginç....evet abla farklı bi sistem bu york testi filan degil yani
kan ahlilleri yurt dışına gidiyor ordan senin hangi yiyeceklerle doyacagın çıkıyor sanırm.
ona göre listen belirleniyor.
mesela benim arlk kahvaltısı 7tk çekirdek içi,domates ve saltalık
bununlaa doyyorum diyor ço ilginç
amanın 10 saat arba çekilirmi zilim allah kolaylık versin inşallah . ogulcugada geçmiş olsun .slm fistuklar...
mumunun dediği testi benim izmirde bir arkadaşımda yaptırmış,bir sürü şeyi yasaklamış doktoru..ama o yasak olmayanlarla doymayacağına kanaat getirip verdiği onca paraya rağmen doktoru dinlememiş ve dukan yapmışçok ta zayıflamış...4 ayda 26 kg falan vermiş.ama şu an gut hastası malesef...
keşke doktorumu dinleseydim diyor...
bu arada diyar gene kayıp?:26: neler yapar eder merak ettim aklıma geldi walla....
bende oğlumu aşıya götürdüm,son doz hep.A aşısı vardı...yarın tarhana işimide bitirince kışlıklar bitmiş olacak ..bende tabii...sonraki günde tekrar yolculuk için valiz toplıycam.ve cumada oğlumla yollara düşücez...eşim c.tesi seminere gieceği için gelemiyor....tek başıma 10 saat araba kullanıcam.yoolda durmadan ölüyorum anneciiiim kurtar beni midem acıyor diye ağlıyan bi çocukla....valla herkesin evleneceği ve sünnet olacağı bu yazı buldu.....![]()
arkadaşınada üzüldüm ... dukan yapanlara duyurmak gerek böyle tecrübeleri

seninkide ucuz deyilmiş mumum .. inşallah iyi giderde kalıcı kurtulursun şu kilolardan ..yazarim tabi ablam suan baslayali 6 gün oluyor enteresan bi sekilde hergün kilo veriyorum :) ilk 2 günü detoksdu veridigm kilo cizelgede güncel,menülerimde takimda :) evet tr cok pahali gercekten bide sürekli yemek ypamak zorundasin her ögüne ayri bir protein gurubu almalisin ugrastiriyor ama degiyor yani bende cok arastirdim kkda yapan arkadasimda vardi suan iyi gidiyor bakalim burda ben 400 euroya yaptirdim ama trde 2000 tl den bahsediyolar

SULAKCIM MERHABA NASIN YAHU BEBELER ERTIK RAHAT VERMİYORLARMI ÖZLÜYORUZ SIK YAZSANIZ NE OLUR SANKİM :
Son düzenleme: