Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam hatunlar .
sezonun ilk hamsisini aldım:104::104::104: ben temizlemedim gerçi ama kokusu mutfagı aldı:27:
misafirim var kızımın arkadaşı 2 gündür karadenizli olunca oda seviyormuş bu bahaneyle yapayım dedim .:56:

evet abla farklı bi sistem bu york testi filan degil yani
kan ahlilleri yurt dışına gidiyor ordan senin hangi yiyeceklerle doyacagın çıkıyor sanırm.
ona göre listen belirleniyor.
mesela benim arlk kahvaltısı 7tk çekirdek içi,domates ve saltalık
bununlaa doyyorum diyor ço ilginç
ilginç....
slm fistuklar...

mumunun dediği testi benim izmirde bir arkadaşımda yaptırmış,bir sürü şeyi yasaklamış doktoru..ama o yasak olmayanlarla doymayacağına kanaat getirip verdiği onca paraya rağmen doktoru dinlememiş ve dukan yapmış:19: çok ta zayıflamış...4 ayda 26 kg falan vermiş.ama şu an gut hastası malesef...:19:keşke doktorumu dinleseydim diyor...

bu arada diyar gene kayıp?:26: neler yapar eder merak ettim aklıma geldi walla....

bende oğlumu aşıya götürdüm,son doz hep.A aşısı vardı...yarın tarhana işimide bitirince kışlıklar bitmiş olacak ..bende tabii...sonraki günde tekrar yolculuk için valiz toplıycam.ve cumada oğlumla yollara düşücez...eşim c.tesi seminere gieceği için gelemiyor....tek başıma 10 saat araba kullanıcam.yoolda durmadan ölüyorum anneciiiim kurtar beni midem acıyor diye ağlıyan bi çocukla....valla herkesin evleneceği ve sünnet olacağı bu yazı buldu.....:14:
amanın 10 saat arba çekilirmi zilim allah kolaylık versin inşallah . ogulcugada geçmiş olsun .
arkadaşınada üzüldüm ... dukan yapanlara duyurmak gerek böyle tecrübeleri:19:
yazarim tabi ablam suan baslayali 6 gün oluyor enteresan bi sekilde hergün kilo veriyorum :) ilk 2 günü detoksdu veridigm kilo cizelgede güncel,menülerimde takimda :) evet tr cok pahali gercekten bide sürekli yemek ypamak zorundasin her ögüne ayri bir protein gurubu almalisin ugrastiriyor ama degiyor yani bende cok arastirdim kkda yapan arkadasimda vardi suan iyi gidiyor bakalim burda ben 400 euroya yaptirdim ama trde 2000 tl den bahsediyolar
seninkide ucuz deyilmiş mumum .. inşallah iyi giderde kalıcı kurtulursun şu kilolardan .. :16:

SULAKCIM MERHABA NASIN YAHU BEBELER ERTIK RAHAT VERMİYORLARMI ÖZLÜYORUZ SIK YAZSANIZ NE OLUR SANKİM :

Son düzenleme:
ne kötü oluyor tekrar kendi yazımla karşılaşmak yazın yavvv :4::4::4:

tünaydın bu arada .
oglanın süt dişlerini çektirmeye gittim geldim...kendi dişlerim ide temizlettim soy çekim olarak diş taşlarım oluşuyor ara yüz fırçaşı bile kulanmama ragmen .arada bir gidiyorum kontrole ..

Merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. Çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.

Kahvaltı: 3 küçük dilim diyet tam buğday ekmeği ( kalorisi düşük olanlardan ), şekersiz 2 bardak çay, 5 zeytin, yağsız peynir.
Ara öğün: Kahvaltıdan 2 saat sonra 1 yeşil elma ve bir erik.
Tekrar 2 saat snra peynirli omlet, yiyeceğim. Akşam yemeğinde de salata ve köfte, yoğurt. Yemekten 2 saat sonra ayran.
Köfte yasak sanırım ama içinde ekmek çok az varla yok arası.

Merhabalar ben geldim . Diyete başladım bakalım bide şu 9lu zayıflama çayından aldım dün başladım içmeye bakalım işe yarayacak mı . Aeben ablacığım nasılsın

merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.

Kahvaltı: 3 küçük dilim diyet tam buğday ekmeği ( kalorisi düşük olanlardan ), şekersiz 2 bardak çay, 5 zeytin, yağsız peynir.
Tekrar 2 saat snra peynirli omlet, yiyeceğim. Akşam yemeğinde de salata ve köfte, yoğurt. Yemekten 2 saat sonra ayran.

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın köfte yasak değil ama ekmeksiz yemek kaydıyla biz genelde ekmeksiz yapıyoruz köfteyi

merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın köfte yasak değil ama ekmeksiz yemek kaydıyla biz genelde ekmeksiz yapıyoruz köfteyi

Hoşbulduk teşekkür ederim Naz. Köfteye annem çok az ekmek koymuş. O yüzden 2 tane köfte yedim akşam yemeğinde yanında brokoli, salata ve yoğurt yedim. Bugünü böyle atlattım.

slm herkese....
betle hoş geldin cnm...elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz hepimiz...montide sabah-öğle arası ara öğüne gerek yok cnm.

aşırı derecede yorgunum ve kafamı toparayamıyorum ,yarın daha detaylıda yardımcı olmaya çalışırım cnm ,eğer giren yazan olmassa ama mutlaka aebenim yada banum girer detay verir sana..nazda yardımcı olmuş zaten ...

aebenim bende siz yokken ne zaman girsem en son ben yazmış olurdumm ve kendi yazdığımı okumak zorunda kalırdım :1:

tarhana serdim bu gün ,ne omuzlarım tutuyor ne kollarım..fenalardayım anlayacağınız....yarında devamını yapacağım...allahım bitsin bu işkence artık..oğluma organik yedireceğim diye sağlığımdan olmak üzreyim....:14: her yıl seneye kesinlikle uğraşmam diyorum ama kıyamıyorum hazır gıdalar yemesine küçücük vücuduna zararlı kimyasalları almasına...

banuş nerelerde bu arada annesinemi gitti acep?:10:

biri benimi çagırdı neee ? sanki kulagım ses duydu:3::3::3::3::3::3:
buradayım zilim anneme gitmedim cnm

çok telaşlı geçiyor günler, eşim iş degiştircek
bugün çocukal riçin kreşe gittik tam gün servis dahil iki çocuk 850 tl fiyat aldık
muhtemelen benim çalışmam lazım bunu karşılamak için
birde kredi ödüyoruz malum. ev masrafalrı derken eşim bunu ödeyemez
hoş bend eçalışmak istiyorum zaten ama iş neredeee:26::26::26::26::26:

5 yıldır evdeyim nasıl adepte olurum bilemiyorumm:37::37::37:
bugün gittik 2 saat zaman geçirdiler keyifte aldı çocuklarr eminim çok sevecekler kreşi

sonra yeni eve eşya alma telaşı var
sadece telaş olarak kalıyor, eksik çok amaa para yok kredimiz çok fazlaa

düşün düşün .... işin oldum yanii günlerdirr.

zilim şimdi bunalrı okuyunca beni sorduguna pişman olcan:1::1::1::1::1::1:

bu arada çok inceldim ve kilo verdimm sanırım 1 haftadır tartılmıyorum
cuma günü tartılcam sonucu merak ediyorumm.
d.k hapı kullanıyorum dün bitti bugün regli oldum baya şişim kürtaj sonrası çok kanamamm olmadı
regliyle atarım inş

betlee
hoşgedin hızla verirsin inşş kilollarınıı

hayırlı günler dilerim hatunlar.:16:

Merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. Çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.

sevgili beetle hoşgeldin :16:
inan en k.k daki en saglıklı diyetdesin buna emin ol hepsinin % 80 nini denemiş bir olarak yazıyorum bunu :9:
canım mönülerini ve sorularının hepsine cevap bulabilirsin bu linkde . sana yardımcı olurkende kimse gocunmaz buna emin ol :16:

ilkgün olrak mönünde yanlış var tabi bu gayet dogal 1 haftaya kalmaz işin inceliklerini ögrenirsin ..
mönüne gelince kahvaltın güzel ama yeşilik tarzı eksikolmuş..
montide mümkün oldugunca ara yok . eger ögünlerde karnını güzel doyurursan bunada gerek duymassın :34: özellikle et göünlerinden sonra 4 saat bişiyemesen daha iyi hazmadersin .
öyle her 2 saatde bişi yemek yok montide
3 ana ögün var eger ihtiyac duyarsan ikindi ara yapabilirsin . ama hipo gilisemi gibi şeker düşmen vs varsa ara yapabilirsin tabi.
ve öyleninde omlatinin yanında yogurt ve salata olmalı . karnın güzel dayar ve böylece araya ihtiyacın olmaz .
akşamın güzel salata yogut ve köfta fakat etle ekmek yan yana gelmemeli ne kadar ekmek azda olda . montide ikisi bir arada yenmez ... köfteni ekmeksi yapabilirsin ..

genel olrak monti şudur . sabah ekmekli kahvaltı .
öylen ve akşam salata yogut ve ana yemek . bu etli yemek olabilir sadece et veya sebze olabilir bunun her ikisi birden yenebilir . yada baklagil olabilir haftada 3 ögünü geçmemek kaydıyle

mönülerin belliyse yemeden yazarsan yönlendire biliriz .

Merhabalar ben geldim . Diyete başladım bakalım bide şu 9lu zayıflama çayından aldım dün başladım içmeye bakalım işe yarayacak mı . Aeben ablacığım nasılsın
bende içtim şu salta tavbıgı yaparken nazlım faydası olur elbet iç.
bana gelinsce süperim nazlım . kıslar dün bizim 19zuncu evlilik yıl dönümümüzdü :nazar: şunu diyebilirim geçirdigin en güzel yıl dönümüydü :nazar:
slm herkese....
betle hoş geldin cnm...elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz hepimiz...montide sabah-öğle arası ara öğüne gerek yok cnm.

aşırı derecede yorgunum ve kafamı toparayamıyorum ,yarın daha detaylıda yardımcı olmaya çalışırım cnm ,eğer giren yazan olmassa ama mutlaka aebenim yada banum girer detay verir sana..nazda yardımcı olmuş zaten ...

aebenim bende siz yokken ne zaman girsem en son ben yazmış olurdumm ve kendi yazdığımı okumak zorunda kalırdım :1:

tarhana serdim bu gün ,ne omuzlarım tutuyor ne kollarım..fenalardayım anlayacağınız....yarında devamını yapacağım...allahım bitsin bu işkence artık..oğluma organik yedireceğim diye sağlığımdan olmak üzreyim....:14: her yıl seneye kesinlikle uğraşmam diyorum ama kıyamıyorum hazır gıdalar yemesine küçücük vücuduna zararlı kimyasalları almasına...

banuş nerelerde bu arada annesinemi gitti acep?:10:
kolaygelsin zilim . kuzum ya sana mesaj yazarken ya kolaygelsin ya geçmiş olsun yada iyi yolculuklar yazıyorum :9: rabbım yardımcın olsun :38:
benmimde tarhanam var zilim 1 hafta oldu sayılır ekşimeye bırakalı sen kaç gün bırakdın ? kaç senedir yapmıyorum unugmuşum yav :9:bugün dökeyim diyordum iyide sıcak hava ama domates aldım dün menemen ve sos yapayım didim .

günaydın banum
mesaj kutunuz doludur hanfendüüü:4:

biri benimi çagırdı neee ? sanki kulagım ses duydu:3::3::3::3::3::3:
buradayım zilim anneme gitmedim cnm

çok telaşlı geçiyor günler, eşim iş degiştircek
bugün çocukal riçin kreşe gittik tam gün servis dahil iki çocuk 850 tl fiyat aldık
muhtemelen benim çalışmam lazım bunu karşılamak için
birde kredi ödüyoruz malum. ev masrafalrı derken eşim bunu ödeyemez
hoş bend eçalışmak istiyorum zaten ama iş neredeee:26::26::26::26::26:

5 yıldır evdeyim nasıl adepte olurum bilemiyorumm:37::37::37:
bugün gittik 2 saat zaman geçirdiler keyifte aldı çocuklarr eminim çok sevecekler kreşi

sonra yeni eve eşya alma telaşı var
sadece telaş olarak kalıyor, eksik çok amaa para yok kredimiz çok fazlaa

düşün düşün .... işin oldum yanii günlerdirr.

zilim şimdi bunalrı okuyunca beni sorduguna pişman olcan:1::1::1::1::1::1:
banum yav kreşe okadar para verecen yani bir nevi oglanları kreşe göndermek için çalışacan .:26:
bana kızyonuz ama ne anladım benbu çalışmadan:ssz:
banum sen hangi alanda çalışmak istiyorsun ?
merak etme raabım eb kuranın yardımcısı olur :34:
rabım başka sıkıntı vermesin banum bukadar ayrıntılı düşünme . şu son 6 aydır yaşadıklarını düşün ferah ferah geçir zamanını :38:

bu arada çok inceldim ve kilo verdimm sanırım 1 haftadır tartılmıyorum
cuma günü tartılcam sonucu merak ediyorumm.
d.k hapı kullanıyorum dün bitti bugün regli oldum baya şişim kürtaj sonrası çok kanamamm olmadı
regliyle atarım inş

betlee
hoşgedin hızla verirsin inşş kilollarınıı

günaydın banum
mesaj kutunuz doludur hanfendüüü:4:

banum yav kreşe okadar para verecen yani bir nevi oglanları kreşe göndermek için çalışacan .:26:
bana kızyonuz ama ne anladım benbu çalışmadan:ssz:
banum sen hangi alanda çalışmak istiyorsun ?
merak etme raabım eb kuranın yardımcısı olur :34:
rabım başka sıkıntı vermesin banum bukadar ayrıntılı düşünme . şu son 6 aydır yaşadıklarını düşün ferah ferah geçir zamanını :38:

abla sırf çocukları kreşe göndermek için çalışıcam aldıgım öylece onlara gidicek biliyorum ama yapcak bişiy yok
artık evde zaman geçiremiyorlar, ben yeterli olamıyorum
eskisi gibi degil zman şimdinin çocuklarıda çok fena yani
şımarık filan degiller ama bi aktivite bi ugraş istiyorlar ,her zaman bunu evde saglıyamıyorsunn
ilgilenmiyorsunn

abla ben daha önce sekretelerlik yaptım hep.
bakalım iş bulabilcezmi bide o var.
bilggisayar firmasında çalıştım genelde

mesaj kutumu boşaltıyorum.

abla sırf çocukları kreşe göndermek için çalışıcam aldıgım öylece onlara gidicek biliyorum ama yapcak bişiy yok
artık evde zaman geçiremiyorlar, ben yeterli olamıyorum
eskisi gibi degil zman şimdinin çocuklarıda çok fena yani
şımarık filan degiller ama bi aktivite bi ugraş istiyorlar ,her zaman bunu evde saglıyamıyorsunn
ilgilenmiyorsunn

abla ben daha önce sekretelerlik yaptım hep.
bakalım iş bulabilcezmi bide o var.
bilggisayar firmasında çalıştım genelde

mesaj kutumu boşaltıyorum.
anlıyorum banum kendince haklısın tabi:34:
iş konusuna gelince aklımda olsun .. bazı yerlerde sana uygun iş çıkabilir ama sana uyarmı bilmem. çalışma satleri belki seni zorlayabirlir birde ulaşım sorun olabilir . yinede eger öyle bir düşüncen kesinse aklımda olsun gereken yerlere söyleyim .:34:

çalışma saatleri önemli abla , hani şöle en geç 7:7-30 da evde olacagım bir iş bakıyorum
tabi birde c.tesi-pazarı olsun diyorum çokmu şey istiyorum bilmiyorum:1::1::1::1:
yani aklınd aolsun belki uygun bi iş çıkar belli mi olur kısmet.

çalışma saatleri önemli abla , hani şöle en geç 7:7-30 da evde olacagım bir iş bakıyorum
tabi birde c.tesi-pazarı olsun diyorum çokmu şey istiyorum bilmiyorum:1::1::1::1:
yani aklınd aolsun belki uygun bi iş çıkar belli mi olur kısmet.

dedigim oydu işde banum çoçuklar olunca vakit sorun oluyor .
malum çogu yer cumartesi çalışılıyor en azından öyleden sonraya kadar . bazanda akşamları uzuyor iş .işde onlar sana uymaz . yinede kısmet tabi :34:
dedigin koşulllar temizlik fırmalarında var aslında ama onuda sen kabul etmessin sanırım . asgari ücret vs :19:

bu arada banum ne meraksız seyşin:9: ben olsam şimdiye 50 kere tartılmıştım :9:
senin adına çok sevindim incelmene, darısı başıma diyim . bu arada bekledigim gelmiycek galiba kaç gündür boşuna bekledim .:27:o yüzden bende senin yaptıgını yaptım bugün :27:
şimdi bir sürü iş beni bekler tebbelilik sırası deyil .bismillah deyip başlayım .

hayırlı günler olsun ..

Son düzenleme:
bu arada banum ne meraksız seyşin:9: ben olsam şimdiye 50 kere tartılmıştım :9:
senin adına çok sevindim incelmene, darısı başıma diyim . bu arada bekledigim gelmiycek galiba kaç gündür boşuna bekledim .:27:o yüzden bende senin yaptıgını yaptım bugün :27:

çok iyyi yapmışsın yarınnn elinde:)

abla valla karışık durumlar yaşıyoruzz şu sıralar

_eşim iş degiştirdi.
_kredi çekicezz ne kadar çekicez karar veremedk
_eşya alıcazz para yetmiyor, almasak evdeki eşyalar oraya olmuyor
_çocukalrın kreş işi var derken valla tartılmayı untutumm aynı şeyleri,konuşup düşünmekten tartışmaktan yorulduk evde:24::24::24:

Selam kızlarr...

Herkesciikler iyidir umarım..

Hep aklımdasınız..:)

Bende iyi olacağım inş..

Off monti yada diyet yapmam lazım ama bir başlayamıyorum..

Aeben ablam sabır için yapmam gereken birşey biliyor musun..
Hani böyle zikir yada dua gibi..Annemlerin cemaatinden hocası
teheccü namazına kalkıp bol bol dua etmemi söylemiş..En iyi öyle sabredip rahatlarmışım..
Seninde bildiğin birşey varmı abla?

Bu arada 19.yılınız kutlu olsun aeben ablacım..nice nice 19 yıllara inşş..

Banucum sen nasılsın..Rabbim sanada çıkış yolu göstersin inşş..

Zilim senide öpüyorum..

Back
X