iyi akşamlar herkese...

çok yorucu bir gündü .pestilim çıkmış vaziyette, yattığım yerden kucağımda laptop size bakayım dedim azıcık...
dün gece oğlum boğazında batma ve ağrı hissiyle sabaha kadar uyuyamadı,hafta sonu düğünde koşup terledi ve üşüttü sanırım
sabah babasıyla hastaneye gönderdim,kendi okulundan zaten pazartesi günü izin almıştım tekrar alamam diye

(birde regl oldum üstüne üstlük.. ilaç yazmış çocuk doktoru.boğazlar fena,kulaklar öyle...antibiyotiği içtikçe kusuyor yarın nasıl gidicem okula onu o halde kreşe bırakıp bilmem...
nolurdu anneme biraz yakın olabilseydim.....
banum özletme kendini canıım...valla yokluğun hemen belli oluyor...çocukları kreşe vermek istiyorsan ver gitsn cnm..hem sana hem onlara iyi gelir..oğlum benii görünce anne gitmeyelim biraz daha durayım nolur diye yalvarıyor..
ama kreş işi gerçekten çok büyük masraf canım,işini ayarla önceden..zaten senin maaş komple kreşe gider 2 tane olunca..ama olsun herşey onlar için değilmi zaten...
aebenim aplam...
kağıdı tüm eve niye kaplatıyorsun.çok abartı olmazmı..artık bir duvarı yapıyorlar hep...bu eve grerken bende salonda bir duvarı(konsolun olduğu duvar),oturma odasında bir duvarı(ünitenin arkasına kalan duvar),evin girişindeki iki kolonu kaplattık...
ithal kağıttı ve salonda bir duvarla girişteki 2 kolon 3 yıl önce 500tl tutmuştu..oturma odasını sonra yaptırmıştık oda 300 liraya mal oldu bir duvar olmasına rağmen..ama sıkıldım bile..ben çok çabuk sıkılıyorum ne yaparsam yapayım..o an çok beğeniyorum bir yıla kalmadan sıkılıyorum..eşimde başıma noolursun iş çıkarma kullan biraz daha böyle diyor..yeni eve durmadan tadilat yapmaya bıktı adam..tipik ikizler burcuyum ..çabuk sıkılıyorum...halılarımıda beğenmez oldum ama yepyeniler daha..değiştiremem...fakat şimdiki halılara baktıkçada içim gidiyor ,tablo gibi...
almanın ve istemenin sınırı yok walla...imkan olsada hep yenisiyle değiştirsek...