Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm hatunlar...

kafam şişmiş durumda walla..gözlerim yuvalarında dönüyor resmen:36::36::36:aynen bu smiley gibi...

sınıfımda rehberlik danışmaya sevkedilmesi gereken bir öğrencim vardı.diğer velilerden çokça şikayet alıyorduk o öğrencimle ilgili..(arkadaşlarına vuruyordu sürekli,aşırı hırçındı) ailesinde pek oralı değildi,bu gün rehberliklik öğretmeni ve okul idaresiyle karar aldık ve psikolojik danışman yardımı alacak ondan sonra dönecek okula:(

allah anasına babasına sabır versin,çok zor probleml çocukla ilgilenmek...bu çocuğada babanne bakıyordu,anne baba çalışıyoruz diye atmışlar kadının başına kıscası...birde kardeşi var onada babanne bakıyormuş...babanne geldi bu gün okula ,anne baba yine ortada yok...nasıl insanlar var anlamadım.çocuk zaten doğuştan problemli,bu yetmiyormuş gibi psikolojik olarakta sorunları var.hala daha niye ilgilenmezler kafam almadı valla..hem üzüldüm hem sinirlendim..:19::20:

öznurcum önceden ne yazdığın anlaşışıyordu cnm,şimdi iyice kısalttın zor okuyorum valla ben..:1:

banuş bu günde girmemişsin:47: şu eşine 3448557754734647 adet oklava yada merdane gibi bişeyle kafa tası delinene kadar vur benim yerime:1:

anticim çok sağol cnm,iyi sayılırım bu gün biraz daha....

aebenimde yok ortada bu gün...:44:

iyi geceler hatunlar ...
zilim sabah çoçuklarla çıktım evden eve geldigimde öyleydi. sonrada yemek vs çoçuklar geldiderken tam iş biiti eşim erken geldi ,şehir dışındaydı. o yorgun yazık yattı.
bende o fırsat size bakayım dedim . küçük kızım artık odada ders yapıyor. biliyorsunuz bu sene onunda sınavı var büyük kızımada salonu tahsisettik oda orda açlışıyor . malum bu sene 2 sınavımız var hem lise hem ünv.:6: o yüzden pc açılmıyor sabah baktim baktım bı daha bakamam sanırım onlar okuldayken ..

pazar günü kagıt begendik eşimle . bugünde başka yerden begendim çogu aynı kagıt ama arasında baya fiyat farkı var . hepsini uygun yerden yaptıayım dedim ama bazı begendigin kagıtlar burda yoktu . yarın ölçü ve fiyet vermek için gelecekler belli olsun tamirata başlıycaz inşallah :37:

banum inşallah iysindir canım . ben senin pc den iyce umudu kestim .:26:

günaydın kızlar,
ziligurti çokk geçmiş olsun. hem sana, hem oğluşuna.

vee 1 hafta önce karar vermiş olmama rağmen uygulama hatalarımdan dolayı gram eksilme yok. aynı kilomdayım. 3 gün monti 2 gün normal yemekle olmayacağını aeben söylemişti.aynen öyle oldu.
ilk hafta hem menülerimi oluşturamadım hem de çok sık dışarda olduğum için ipin ucu kaçtı. hele cumartesi düğünde komediydi yaşadığım. yemek öncesi ara sıcaklar, yemek, dondurmalı tatlı, üstüne düğün pastası:(((

bu hafta başlamış farzediyorum kendimi;
sabah kahvaltım: salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek.
birazdan ara öğün:elma
öğle yemeği: kıymalı ıspanak, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği yoğurt şeklinde olucak kızlar.

ıspanak yemeği kıymalı olmayaydı iyidi ama yapacak bişim yok bugün.
antim mönün çok güzel olmuş tebrikler .:46::46::46:
canım geçen haftayı saydıgın o yiyeceklerle geçirdiysen kilo almaman bile süper :34: cumaya kadar kaçamak yapma bakalım sonuç ne olcak :31:

betlecim diyete ara vermişsin okudum canım . olsun tekrar başlarsın hadi 5li rakamları görme zamanı :34:
ayrıca el işlerinde çok güzel maşallah sana :38:

SULAK'CIM
iyi gecler canım gece kuşu olrak yine okuyorsun bizleri :38:

özznur gı ne yapıyon. zilimin dedigi gibi daha uzun yazardın eskiden . şimdi telgraf çeker gibi yazıyorsun :9:

nazlışım mucuks :38:

yarın yine işim çok evde ölçü alacaklar dip bucak temizleyim . bu ev işi niye bitmezz:27:

Iyi geceler aeben evet öyle oldu benimde pc bozuktu 2 haftadır bugün geldi ilk iş buraya girdim geçmişi okudum özlemişim nasılsınız kolay gelsin tamirat işleri masum çocukların yeni yaşı kutlu mutlu olsun beetle senin de doğum günün kutlu olsun zilli sanada çok geçmiş olsun allah kolaylık versin seni okurken yoruluyorum ama burayıda sensiz düşünemiyorum aebende sende çok güzel tavsiyeler veriyosunuz öyleki bişey almadan önce gelip size sorsammı diyorum öznurun müslüman diyetini merak ettim bi araştırayım herkesi öptüm by

günaydın . hayırlı sabahlar olsun diyip kaçıyorum :3:

Merhaba Kızlar bende zayıflamak istiyorum hemde çok 10 kilo vermem lazım bana yardımcı olabilirmisiniz ilk baştaki yazıların hepsini çıkardım diğer diyetlerdense bu benim kafama daha çok yattı ve bugün den itibaren başladım

Selammmmmmm
kendimi iyilestirdimm bebeler hasta grip oldular ates burun akintisi
simdi denizde kayraya gecmesi an meselesi
Dun esimin kuzeninw gittim oturmua
bugunde sabahyanberi denizle ugrastimmm

esime oklavalari ileticemmm saysin:9:i artirann yokmuuuh

slm kıslar...:34:

ne kadar güneşli gibi görünsede hava serinledi walla..sabah erkenden kısa kollu ve içime atlet giymeden çıktım evden,hafiften bi donma durumum oldu :18::1:

sulakçım çok sağol,gel arada yaz çiz cnm,zaten şunun şurasında kaç kişiyizki...sohbete gel hiç olmassa arada bir cnm..

öznurum müslüman diyeti ne yaw:44: hiç duymadım ben...:26:

aebenim aplam şimdiden kolay gelsin aplacım..ev temizliği konusundada ne desen haklısın..ben temizlemeye bıktım usandım,ev batmaya ,kirlenmeye bıkmadı...takıntı oldu zaten bende,yukarı çıkarken merdivenleri eğilip eğilip tozlumu diye yokluyorum.pilates yaparken sırt hareketlerini yaparken yüzüstü yatıyoruzya o sıradada yerde saç,tüy ıvır zıvır varmı diye etrafa bakınmaktan konsantre olamıyorum:37: mutfağa her girişimde (su bile alacak olsam) illa bi yerleri siliyorum yada düzenliyorum vs..
sabah evi toplamaya uğraşmiim diye gece herkes yatınca ortalığı toplamadan asla uyuyamıyorum derken..........
balatayı sıyırdım galiba sanırsam:37::37::37::37::37:
ve bunların hiç birini çok sevdiğimden değil,tertipsizliğe tahammülüm olmadığından yapıyorum:18::18::18:ama sağlığımdan olacağım bu gidişle...:18::18:

banum bu günde gelmemişsin...:22:

banum ben yazarken gelmişsin cnm...hoşgeldin tatlım...oğluşunada geçmiş olsun...benim oğlumda 2.doz antibiotik bitmek üere olduğu halde iyileşemedi..okulda çok terliyor..4 saat için 3 takım kıyafet istedi öğretmeni.en çok terleyen çocukmuş oğlum..havluda koydum saçlrından damlayanları silsinler diye..bu sabah öğtermeni havluda yetmyor,küçük bir saç kurutma mak.koyun varsa dedi..yarın sabah koyucam çantasına..hasta olduğu için çok fazla terliyor.normalde de terler ama bu kadar değil..bu gün burnuda akmaya başlamış:((

cicikız sinem hoşgeldin cnm..monti yapmaya kararlıysan hepimiz yardımcı oluruz ..sormak öğrenmek istediklerini sor cnm..cvplarız...

menümü paylaşayım o zaman ;
sabah birazcık peynir domates salatalık şekersiz çay çavdar ekmeği (çavdar ekmeği yiyebiliyormuyuz?)

öğlen tavuk sarma ıspanaklı 4 dilim, yanına 2 lahana sarması, 1 kase salata, 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

akşamda yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece

selamlar banum geçmiş olsun şimdiden ogluşlara ...

zilim hemen geçmiyor çoçuklardaki hastalık bence sebebide çok antbitotik kulanmamız :37:

cici kız hoşgeldin .. ilk sayfanın çıktısını aldıysan birkaç kez oku helde gl endeks tablosunu yanında bulundur derim .
mönüne geçeyim

menümü paylaşayım o zaman ;
sabah birazcık peynir domates salatalık şekersiz çay çavdar ekmeği (çavdar ekmeği yiyebiliyormuyuz?)

öğlen tavuk sarma ıspanaklı 4 dilim, yanına 2 lahana sarması, 1 kase salata, 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

akşamda yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece

sinemcim çavdar yerine tam bugday bulamazmısın:34:

sanırım ilk sayfayı daha okuyamamışsın .montide kahvaltı harici ekmek yok . birde etle ekmek asla yok .
üzülme oturur menülerin 1 haftaya kalmadan :34:
öyleyim fazla kaçırdıgını düşünüp akşamı sedece yogurtla geçirmeyi düşünmüşşün galiba .. yogurduyun yanına salata olsun ekle derim ..
evey öyleyinde biraz fazla olmuş . bak o kırmızılar çıkınca nasılda güzel mönü oluyor :34:

eger mümkünse mönünü daha evvelden yazarsan yönlendire biliriz

hoşgeldin cicikız, ben de yeni başladım montiyi yeni yeni menülerimi oluşurabiliyorum. Saolsun kızlar çok yardımcı oluyorlar.
bugünki menümü yazayım;
sabah: salatalık, domates,kırmızı biber, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği (yalnız sabah kalkınca meyve yiyemedim, midem kötüydü)
arada:1 elma
öğlen:ızgara tavuk kanat, çoban salata, ayran
ara: 1 armut
akşam:karnıbahar yemeği, yoğurt.
gece:1 meyve, 1 bardak süt şeklinde olucak.

hoşgeldin cicikız, ben de yeni başladım montiyi yeni yeni menülerimi oluşurabiliyorum. Saolsun kızlar çok yardımcı oluyorlar.
bugünki menümü yazayım;
sabah: salatalık, domates,kırmızı biber, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği (yalnız sabah kalkınca meyve yiyemedim, midem kötüydü)
arada:1 elma
öğlen:ızgara tavuk kanat, çoban salata, ayran
ara: 1 armut
akşam:karnıbahar yemeği, yoğurt.
gece:1 meyve, 1 bardak süt şeklinde olucak.

anticim sabah meyve yemek zorunda deyilsin zatten aralarda yenebilir :31:

geceki aran fazla canım yememeni tavsiye ederim .. monti 3 ana ögünden oluşur eger hipo glsemi vs yoksa arada gerekmez . eger yapacaksanda öyleden sonraki ara yeterlidir .. kahvaltı ve öylen arası bile ara olmamalı . tabi hipo deyilsen .
ögünlerden 4 saat sonra ara yapabildigini düşünürsek bu kadar ara zaten olmaz:34:
akşam salatada eklersen karnın iyce doyar ve geceki araya ihtiyacın kalmaz:16:
meyvede 2 porsiyonu geçmemeni öneririm
araların hariç mönün güzel canım afiyet olsun

Son düzenleme:
telgraf çekiyorum stop nasılsınız stop :))) çok güldüm yaaa.
müslüman diyetini peygamber efendimizin nasıl ve kaç öğün yemek yediğini araştırırken buldum.aslında basit ama benim gibi hipoglisemisi olanlar nasıl öyle beslenir bilemiyorum.bi yandanda düşünüyorum aebenin hipoglisemisi var oruç bile tutuyor diye.
he bu arada tekrar sigarayı bırakmaya çalışma çalışmalarına başladım.bazan sigara içmekden nefret ediyorum ama bu uyuşturucu(nikotin) bağımlılığı çok kötü birşey.Rabbim evlatlarımızı korusun sakınsın.
şimdi bi sorum var kimler pilates yapıyor ?

ben düzenli pilates yapmaya çalışıyorum ebru ile ama 1 yıl önceki halime göre çok kapanmışım ilkbaharyaz boyuda callanetics yaptım son 3 aydır hiç birşey yapmadım ramazanda girdi araya diye hemen kapanmışım dizlerimde problem vardı tam açamıyordum çocukluğumdan beri pilatesle biraz düzeldi callaneticsle tamamen düzelmişti ama şimdi yine kapanmışım açılırım herhalde yavaş yavaş ama emzirmeden kalan kulunçlara pilates birebir ondan başkası geçirmedi bendekileri

hayırlı vakitler olsun ...

banuşum altta seni gördüm hadi pc geldi deeeeee:10:

telgraf çekiyorum stop nasılsınız stop :))) çok güldüm yaaa.
müslüman diyetini peygamber efendimizin nasıl ve kaç öğün yemek yediğini araştırırken buldum.aslında basit ama benim gibi hipoglisemisi olanlar nasıl öyle beslenir bilemiyorum.bi yandanda düşünüyorum aebenin hipoglisemisi var oruç bile tutuyor diye.
he bu arada tekrar sigarayı bırakmaya çalışma çalışmalarına başladım.bazan sigara içmekden nefret ediyorum ama bu uyuşturucu(nikotin) bağımlılığı çok kötü birşey.Rabbim evlatlarımızı korusun sakınsın.
şimdi bi sorum var kimler pilates yapıyor ?
öznurum tahmin etmiştim müslüman diyetinin içerigini kesin 2 ögün ve az yemek verdır içinde bir hurma :31:
evet ben oruç tutarken hiç zorlanmıyorum . ya bendeki aşırı hipo deyil ya deyilse rabım sabrını veriyor . aslında nerde yanlış yapıyoruz biliyormusuznu ''yaşamak için deyilde yemek için yaşamakla ''.:19:
pilates :17::17::17::17:
sen zilim ve sulakcım banuşum yapıyormu bilmiyorum . ben ancak 2 gün yaptım sonra hayat gaylelerine daldım bir türlü çıkamıyorum ..
şimdide okul kaydımı yenileyip geldim ev işlerine koyulucam :6:
sıgara içinde allah kolaylık versin inşallah bu son olurda bir daha tekrar başlamazsın :20:
ben düzenli pilates yapmaya çalışıyorum ebru ile ama 1 yıl önceki halime göre çok kapanmışım ilkbaharyaz boyuda callanetics yaptım son 3 aydır hiç birşey yapmadım ramazanda girdi araya diye hemen kapanmışım dizlerimde problem vardı tam açamıyordum çocukluğumdan beri pilatesle biraz düzeldi callaneticsle tamamen düzelmişti ama şimdi yine kapanmışım açılırım herhalde yavaş yavaş ama emzirmeden kalan kulunçlara pilates birebir ondan başkası geçirmedi bendekileri

açılırsın 1.2. hafta sulakcım merak etme :16:

kızlar herkese merhaba.
Bu diyet kafama yattı yapmayı düşünüyorum.
İlk sayfayı detaylı okudum ama tam anlayamadım bir noktayı.
Sabahları beyaz peynir yemek yasak mı?:44:

anticim sabah meyve yemek zorunda deyilsin zatten aralarda yenebilir :31:

geceki aran fazla canım yememeni tavsiye ederim .. monti 3 ana ögünden oluşur eger hipo glsemi vs yoksa arada gerekmez . eger yapacaksanda öyleden sonraki ara yeterlidir .. kahvaltı ve öylen arası bile ara olmamalı . tabi hipo deyilsen .
ögünlerden 4 saat sonra ara yapabildigini düşünürsek bu kadar ara zaten olmaz:34:
akşam salatada eklersen karnın iyce doyar ve geceki araya ihtiyacın kalmaz:16:
meyvede 2 porsiyonu geçmemeni öneririm
araların hariç mönün güzel canım afiyet olsun

sabah eşim de aynı şeyleri söyledi günde 1 kilo meyve yiyosun zayıflayamazsın tabi dedi:18::18::18: ama hipo var işte aebencim yemeyince elim ayağım dökülüyor hemen baş dönmesi başlıyor. en azından akşamki meyveyi kesmeyi denicem bakalım.

kızlar herkese merhaba.
Bu diyet kafama yattı yapmayı düşünüyorum.
İlk sayfayı detaylı okudum ama tam anlayamadım bir noktayı.
Sabahları beyaz peynir yemek yasak mı?:44:

merhaba bubble, ben yeniyim topikte,kızlar daha net söylerler ama bildiğim kadarıyla peynir yasak değil. sadece yağlı olmaması önemli. light olursa sorun yok, değilse yanında ekmek yenmiyor.

Bilgi için teşekkürler antiSocial

Yarın başlangıç günü için kendime şöyle bir menü oluşturdum sizce nasıl?

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
zeytin
maydonoz

Öğle:
Etli Nohut yemeği
Salata
Yoğurt

Ara: elma yada armut

Akşam: tavuk yada çorba
salata