Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banumnne yedin bilmiyom ama afiyet oolsun . tek şartla af olursun oda bugün pilates yaparsan . aha ha ne güzel pazarlık yapıyoım dimi.
mönünün kalanı güzel öyle ye
banum alışrısın karbonlu suya ben normal geliyor artık ..
safişim refim hanginiz sordunuz şu an karıştırdım .karbonatlı suyu sormuşsunuz ... durun link vereyinde okuyun bünyeyi alkaliye çevirmeye çalışıyoruz hemde kilo vermek daha kolay oluyor ..
ayrıntı bu linkde (ben karbonat dışında uyluyamıyorum şimdilik )
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz.html
günaydın hatunlar .. toplantıya gitmedim çünki çamaşır makinem bozuldudaha dogrusu sanırım su pervanesinde bişi var .akşam ugraştım sanki ayakkabi bagı gibi, bişi var çektikçe birazı geldi ama hala çalışmıyor fervanesi . baktım benim yapacagım gibi deyil .
servislere baktım cevap vermiyor bir yer bir bakşa yerdede ev çoktı (yazık kadın bunalmış 2 aydır arıyorsunuz yetti gari diye bi özür bile dileyemeden kapadı kadıncaz
diger bir yerde biz çamaşır makinesine bakmıyoruz diyo . ay çıldırcim .kulanım kılavuzunuda daha geçen ay büyük temizlikde attım ne işe yarıycak artık diye (15 senelik makinede ) zatten öyle olur 15 sene tutarsın tam atarsın bozulur
![]()
her ikiside olurdu safişim hangini yediysende afiyet olsun
şu layt reçeline takıldım . montide yeme diyemem ama saglık açısından çokda iyi görmüyorum ben bu layt reçelleri malum tatlandırıcılar şekerdende zararlı benim gözümde .
birde yogurdu layt yemen gerekmez.
günaydınnnnn
safişş bence tavuk yee?
musakka kızartılıp yapılıyorr yani ben öle yapıyorumm başka bir yöntemi varmı?
valla ben sabah kahvvaltıda diyete uygun olmayan bişiy yedim
ama saat çok erkendi 8:30 öglene tavuk ızgara salata,ayran
ara yogurt, akşamada kıymalı ıspanak yersem telafi edecegimi düşünüyorum
sıktıkça daha kötü patlak veriyor çünküüüü, ne kadar saçma sapan diyetler yaptımsa artık
diyet diyince vucudumdan kırmızı yeşil sinyal lambaları yanıyorr![]()
safişim akşam az yemek benim bu günlerde yaptıgım taktik, püsküütle yarıştayım . hafta sonumda pek iç açıcı geçmedi hep gece yedim . böyle yapıpda toparlmasam kilo veremiyorum . bu hafta son ,1 aralıkdı hedefimiz . ben kendine ulaşamıycam bir hedef koymuştum sırf dahada şevke geleyim diye . yılbaşına yine hedef yeniliycez püsküütümle . bu sefer makul bir hedef koyucam
yani önümüzdeki 3 gün mönülerim baya az olacak .
safişim refim hanginiz sordunuz şu an karıştırdım .karbonatlı suyu sormuşsunuz ... durun link vereyinde okuyun bünyeyi alkaliye çevirmeye çalışıyoruz hemde kilo vermek daha kolay oluyor ..
ayrıntı bu linkde (ben karbonat dışında uyluyamıyorum şimdilik )
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz.html
dün topumu şişirdimm çocuklarla pazarlık yaptım plates başlayınca onlar odaya gidicekk bende plates yapıcam pc deoyun oynayacaklar zaten 40-45 dk sürüyor sanırım degilmi abla
bu yasaklı şeyleri yemekte biticek abla, 1 haft önce olsa aman nasılsa bozuldu diyip ne gelirse yerdimm önümee ama şimi telafi etme yollarına bakıyorumm...
abla makine artık bırak beni diyor sana anlamıyormusun 15 sene yani dilekolay![]()
sen servisi arayacağına enişteye söyle yeni bir makina yollasın eve daha makul...
Canımcım bu günkü menümü yazdım daha yemedim akşam için karasız kaldım dün akşam yaptım musakkayı bu günde yanımda getirdim öğle yemeği için ama işte patlıcanlar kzıardığından sebep üstünede kıyma eklenince iki öğün arka arkaya yemek ne kadar doğru olur acaba.... Ondan arada kaldım kararsızım hala da....
light reçeli annem yapıyor ablaaaaa light dememden kastım şeker koymuyor aslında şekersiz yazmalıydımonuda zaten sırf ağzımda tat olsun diye ekmekli kahvaltılarımda yiyorum o kadar
bir önceki diyet maratonumda da yerdim hep
![]()
zaten her sabah ekmekli kahvaltı yapmıyorum ablam yarın mesela yumurtalı olacak kahvaltım![]()
Tatlndırıcılar evet zararlıymış şekeri de zaten ben kullanmıyorum o halde sorun yok :13: :13:
ablam light yoğurt yiyorum özellikle öğle yemeklerimde çünkü markete gittiğimde minik tek seferlik light yoğurtlar oluyor ya onlardan alıyorum yemeğimi iş yerime kendim getirdiğim için kolay oluyor hazır paketteki evde ise normal yoğurt yiyorum ev yoğurdu
günaydın banuuuu
bence de sanırsam tavuk yiyeceğim iki öğün ard arda kıyma yemek bana ağır gelebilir
kız heralde kızartarak yapıyorum bende başka türlüsü olurmuolsada tadı olurmu
sabah kahvaltıda ne yediiinnnnnn
banu bence ablamında dediği gibi yapabiliyorsan plates yap açığı kapat....
Anladım ablam arada banada oluyor bu yani kendiliğinden sanırım gün içinde tükettiğim sıvılardan dolayı akşam eve gittiğimde canım yemek yemek istemiyor işte o zaman boş geçmesin diye yoğurtla kendimi geçiştiriyorum ama benimki kendiliğinden seninki bilinçli imiş.... Bence sen istesen hedefe ulaşırsın ama işte katıldığın ortamlardan dolayı olmuyor. Aslında sadece plates değilde gün içinde 1 saat tempolu yürüyüş/koşu yapsan yine yediklerini yakarsın bence
bundan sonraki yarışlarda bende varım ona göre
kim kimle yarışacak karar verelim gaza getirelim kendimizi
ben sormuştum abla karbonatlı suyu bir ara okuyacağım attığın linki şimdi işler çokta....
Karbonat suyun içinde kötü olmazmı beeeee yani zamanla alışılır tabii de ne bilim :26:
ayyyhhhh birde benim kız anlasa dilimden bende o topu şişirip oynayabilsem aaahhhhh benim minik cadı ben ne yaparsam aynını yapıyor alıyor lastikleri eline yatıyor yere ayaklarına takmaya çalışıyor falan görmeniz lazım hal böyle olunca ben ona birşey oalcak diye lastikleri kaldırıyorum zaten gülmekten de yapamıyorum hiç birşey
Salonumun balkonunda koşu bandı var balkon kapalı ve balkona açılan kapı kocaman sürgülü cam yani perdeyi çeksem koşu bandına çıksam ben koşarken salonda oturan kızımı görebilirim ama gel görki beni gören kızım salonda durmaz yanıma gelmek için her türlü oyunu yapar
Ben biraz daha diyete adapte olayım en iyisi salona gitmek en güzel spor orada yapılıyor disiplinli olarak
Banu senin kreş ve iş durumun ne oldu?
antim eger sıkı monti yapıyorsan ekmekle yumurtayı bir arada yeme .Gunaydin hatunlar. Aeben dogru hatirliyosun hipoluyum ben de. Dedigini denicem karbonhidrati kisayim biraz. Oglen sebze yemegi var. Aksam somon yapayim. Sabah ki menum: salatalik,5-6 adet tuzu cikarilmis yesil zeytin, haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi.
evet 45 dk sürüyor banum pazrtesi ve çarşambaları baya iyi agır oluyor . bagun ne var bilmiyorum inaşlaha esneme deyildir hoş öyle olsada ben kendim diger zor hareketleri katıyorum .dün topumu şişirdimm çocuklarla pazarlık yaptım plates başlayınca onlar odaya gidicekk bende plates yapıcam pc deoyun oynayacaklar zaten 40-45 dk sürüyor sanırım degilmi abla
bu yasaklı şeyleri yemekte biticek abla, 1 haft önce olsa aman nasılsa bozuldu diyip ne gelirse yerdimm önümee ama şimi telafi etme yollarına bakıyorumm...
alışılıyor kor. suya sfişim oku linki vakit bulunca.abla makine artık bırak beni diyor sana anlamıyormusun 15 sene yani dilekolay![]()
sen servisi arayacağına enişteye söyle yeni bir makina yollasın eve daha makul...
Canımcım bu günkü menümü yazdım daha yemedim akşam için karasız kaldım dün akşam yaptım musakkayı bu günde yanımda getirdim öğle yemeği için ama işte patlıcanlar kzıardığından sebep üstünede kıyma eklenince iki öğün arka arkaya yemek ne kadar doğru olur acaba.... Ondan arada kaldım kararsızım hala da....
light reçeli annem yapıyor ablaaaaa light dememden kastım şeker koymuyor aslında şekersiz yazmalıydımonuda zaten sırf ağzımda tat olsun diye ekmekli kahvaltılarımda yiyorum o kadar
bir önceki diyet maratonumda da yerdim hep
![]()
zaten her sabah ekmekli kahvaltı yapmıyorum ablam yarın mesela yumurtalı olacak kahvaltım![]()
Tatlndırıcılar evet zararlıymış şekeri de zaten ben kullanmıyorum o halde sorun yok :13: :13:
ablam light yoğurt yiyorum özellikle öğle yemeklerimde çünkü markete gittiğimde minik tek seferlik light yoğurtlar oluyor ya onlardan alıyorum yemeğimi iş yerime kendim getirdiğim için kolay oluyor hazır paketteki evde ise normal yoğurt yiyorum ev yoğurdu
günaydın banuuuu
bence de sanırsam tavuk yiyeceğim iki öğün ard arda kıyma yemek bana ağır gelebilir
kız heralde kızartarak yapıyorum bende başka türlüsü olurmuolsada tadı olurmu
sabah kahvaltıda ne yediiinnnnnn
banu bence ablamında dediği gibi yapabiliyorsan plates yap açığı kapat....
Anladım ablam arada banada oluyor bu yani kendiliğinden sanırım gün içinde tükettiğim sıvılardan dolayı akşam eve gittiğimde canım yemek yemek istemiyor işte o zaman boş geçmesin diye yoğurtla kendimi geçiştiriyorum ama benimki kendiliğinden seninki bilinçli imiş.... Bence sen istesen hedefe ulaşırsın ama işte katıldığın ortamlardan dolayı olmuyor. Aslında sadece plates değilde gün içinde 1 saat tempolu yürüyüş/koşu yapsan yine yediklerini yakarsın bence
bundan sonraki yarışlarda bende varım ona göre
kim kimle yarışacak karar verelim gaza getirelim kendimizi
ben sormuştum abla karbonatlı suyu bir ara okuyacağım attığın linki şimdi işler çokta....
Karbonat suyun içinde kötü olmazmı beeeee yani zamanla alışılır tabii de ne bilim :26:
haşlayıp yapmışsındır belki dedimmhaşlaması olurmu ki ıyyy olsada kötü olur zaten
ben patlıcan hastasıyım ama korkumdan musakka yemiyorumm:26::26::26::26:
sabah poça yedim yapmıştım dünn safinaz ben sen yoken çok agır diyetler yaptımm hemde okadar agırki artık eşimle papaz oluyorduk
hergünn bişiy yemiyorum diyeee neymiş hepsi hataymışşş ve geçen 2 hafta boynca bi kriz yaşadımm kiii bünyelerden ırakkk
şimdiidee cnm isterse yiyip telafi ediyorum ama az kaldı regli olayım 5 gün sonra onlarda biticekkk
çokta kaçamak yapmıyorumm 4-5 gündür akşam yemeginden sonra bişiy yemiyorumm
günah çıkartttım sanki biraz![]()
banum saydıklarını nhepsi olur ama zaman bırak önce evine gir gerisi zamanla olur . hiçde şunu bunu yaptıryım diye ecele etme . eşya almadanda perde vs diktirme . oglanların odasını al yeter . kagıt vs sonra olurbenimde yeni evin alt katı spor salonu olacak çalışsamda akşam iş dönüşü ugrarrımm artık
yeni ev demişken aben abla sanırım biz 2 ayda taşıncazz sanırım, çünkü bu evde kira vermeye başlıycaz 12 aydan sonra
birde artık taşınmak istiyorum ama çok karışık oldu herşey yaa
şimdi ben maddiyattan dolayı eşya degiştiremiyorum.
çocuklara genç odası alıcam birde mutafa masa perde vss..
amaa perdeler uymaz oraya nasıl olcak bilmiyorum
bu sene perde yaptırıp seneye eşya almakta olmaz
evi duvar kagıdı yaptırmak istiyorum ama dediigim gibi eşya alınca nasıl olcak yeniden mi boyacı gircekk
düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden![]()
haşlayıp yapmışsındır belki dedimmhaşlaması olurmu ki ıyyy olsada kötü olur zaten
ben patlıcan hastasıyım ama korkumdan musakka yemiyorumm:26::26::26::26:
sabah poça yedim yapmıştım dünn safinaz ben sen yoken çok agır diyetler yaptımm hemde okadar agırki artık eşimle papaz oluyorduk
hergünn bişiy yemiyorum diyeee neymiş hepsi hataymışşş ve geçen 2 hafta boynca bi kriz yaşadımm kiii bünyelerden ırakkk
şimdiidee cnm isterse yiyip telafi ediyorum ama az kaldı regli olayım 5 gün sonra onlarda biticekkk
çokta kaçamak yapmıyorumm 4-5 gündür akşam yemeginden sonra bişiy yemiyorumm
günah çıkartttım sanki biraz![]()
benimkiler iki tane oldukları için oyalanıyorlar birbirleriylee bana bulaşmıyorlarrr.
ben bi yere başvurmuştum cnm haber bekliyorum bir iki hafta daha bekliycem
şimdi ordann çık oraya gir vs olmasın diye.
çok sıkıldım artık çalışmak istiyorum ya her geçen gün birbirnin aynısı
hergün bi yerede gidilmiyor avm çok yakın ama hergün orayada gidilmez ki personel gibi
çevremdeki arkadaşlarım hep çalışıyorlarr, işe girmeden veremiyorum çocuklarıda kreşee
benim tanıdık olmadan iş bulmam çok zor hem 2 çocuk hemde işe verilen 5 yıl ara
nasıl olcak bilmiyorummm![]()
benimde yeni evin alt katı spor salonu olacak çalışsamda akşam iş dönüşü ugrarrımm artık
yeni ev demişken aben abla sanırım biz 2 ayda taşıncazz sanırım, çünkü bu evde kira vermeye başlıycaz 12 aydan sonra
birde artık taşınmak istiyorum ama çok karışık oldu herşey yaa
şimdi ben maddiyattan dolayı eşya degiştiremiyorum.
çocuklara genç odası alıcam birde mutafa masa perde vss..
amaa perdeler uymaz oraya nasıl olcak bilmiyorum
bu sene perde yaptırıp seneye eşya almakta olmaz
evi duvar kagıdı yaptırmak istiyorum ama dediigim gibi eşya alınca nasıl olcak yeniden mi boyacı gircekk
düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden![]()
alışılıyor kor. suya sfişim oku linki vakit bulunca.
diyet guruplarında cefe var safişim orda püskütle yarışımız .
safişim sedece pilates yapmıyorum bazı günler yüryüşde oluyor .. ama ben sedece sorla kilo vermeme sadece destek, bogazı kısmadan olmuyor .
safişim sen zaten ne yaopacagını gayet iyi biliyorsun hem mönülerinde hemde montide . tebrikler canım .. anacınada selam . nasıl yaptı şekersiz reçel marmelad tarzındamı ?
aben ablaaaaa
beni plates yaparken görsen gül gül ölürdün çok komikti ya bacagımıı tutamadım valla bi kütledi çevirirken komşulara sese geicekti nerdeysee
nasıl hamlamışım ya 25 dk ancak yaptım yarın karın günüymüş
bird ebugün plus yaptı ebruu yani ilk gün için zorladı beniii.
birde yaptıgın yer 7 m2 oluncaa bacagım kolum bi yerlere degdi durduu
safinazzz
şinci şşöle açıklayım sana biz yeni ev aldık bu oturdugumuz evi sattık
b ev bizim degil düşünce üzülüyorum bazen ama yeni evimde heycanlandırıyor beni
sattıgımız arkideşler bize 12. aya kadar müsade etti 12 aydan sonra kira vericezzz
bizimde ev şubatta biterse kış bile olsa taşıncam zira buz gibi burası ısıtamıyorum![]()
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun o halde tatlım allah ağız tadı ile oturmak oğluşları büyütmek nasip etsin
Arkadaşların iyi yapmış 2 ay daha idare edeydiler ya kira vermeden
Evi müteahhitten mi aldınız?
evet cnm müthaitten aldık ama çok bekledik ya sormaa![]()
safiş süpersinn valla üşenmeyip yemek taşıyorsun iş yerinee
monti aşkına)
umarım şubatta teslim ederler tatlım sıkıştırın mutlaka müteahhitlere güven olmaz.
yok canım monti ile alakası yok genelde taşıyorum iş yerimde yemek yemiyorum ben malum yemek şirketleri...