slm kıslar....
bu saat oldu okuldan ancak geldim,3 veliim vardı çocukları ile ilgili özel görüşmem gereken.sohbet mohbet derken 16:30'da geldim eve .
eşim keşke hiç çalışmasa dedim içimden eve gelince.ütülerimi yapmış dağ gibi 3 makinelik çamaşırı,iç çamaşırlarına varana kadar ütülemiş allah razı olsun.sende azıcık dinlen,benim evde olmamın tadını çıkar dedi,canım benim yaaa...

seviyorum kendilerini walla..
birde balık almış gelmiş,oğlumu traş olmaya götürünce,kitap ısmarlamıştım onları aramış bulmuş, eve geldim kahve de yapmış içtik,daha ne istiycem allahtan..walla kadir kıymet biliyor sağolsun...(gerçi bende hem erkek hem kadın oluyorum yeri gelince ama neyse unutmuş gibi yapiim şimdilik:))
safinaz himalaya tuzunu karataycılar yemeklerede kullanıyorlar.hatta öğütülmemiş alıp kendileri öğütüyorlar.okumuştum önceden.hatta bi çok diyet topiğinde okudum ...himalaya tuzu yemeklerede kullanılıyor...
aebenim ben bu tuz lambalarını gördüm ama hiç sormamıştım valla,tamamen dekor amaçlı olduğunu düşünmüştüm.

aslında çok mantıklı anti stres amaç içinde kullanılması.:44: dur bakalım bu kaya tuzu iyi gelmesse birde lambalı tuz alırız napalım...herşey ewlatlar için...
banum hoşgeldin cnm...walla anneler damatlarını çocuklarından çok kolluyorlar sanırım.benimde annem aynısı..arada bi alışveriş için tozuttuğumda(neyseki yakın değiliz,nadiren görüyor biz izmire gidince falan arada bi yani,yoksa kalpten gidecek neler yaptığımı görse)hemen batıracaksın eşini diye başlıyor.anne bende çalışıyorum farkındamısın desemde ııı ıh..ben evde perde halı vs..bişey değiştirince hiç söylemiyorum ne zaman gelirse o zaman görüyor.bi ara almıştım deyip geçiştiriyorum
bu evime geçerkende 5 yıllık mobilyayı tümden değiştirdiğime acaip kızmıştı anam.yepyeni üstünde 5 kere oturulmuş yemek odası koltuklarımı yok fiyatına 2.ele sattığımı duyunca bi dövmediği kaldı.walla ne varsa eskilerde var.tutum mutum bende hak getire...arada bi öğrenecek gibi olsamda zaaflarıma yeniliyorum hep alışveriş konusunda.bu günde o günlerden biriydi okul çıkışı gratise girdim yine..girmez olaydım
yine yazacaklarımın bir kısmını unuttum

haa laceyim oğlumun odasındaki kaya tuzunu hemen başucuna alıyorum bu gece cnm.hatırlattığın için çok sağol...