slm ve iyi haftalar herkese

hepiniz için bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah...
naz ve maytap hoşgeldiniz tekrardan...maytap seni tanıdım cnm...
monti hepimizin bildiği üzre bir süre yapılıp kilo verdikten sonra bırakılacak bir diyet değil aslında kızlar..hangi diyet olursa olsun bırakıp eskisi gibi bezlenmeye başlayınca malesef zorluklar içinde verdiğimiz tüm kilocuklar kolaylıkla geri geliyor...:18: hafif esneterek yaşam boyu monti yapınca gelmiyor tabisii..insanız sonuçta..her daim nefisle mücadele halince olmakta zor elbette ama dikkati hiç elden bırakamıycaz malesef bayan olduğumuzdan dolayı..erkek bünyeleri ne güzel yaw..bize göre 6 kat daha hızlı çalışıyormuş.keşke bizimde öyle olsa...
maytap sende kısa sürede aldığın fazlalıklardan kurtulursun inşallah...
nazlı ben ilk 4 ay hiç kilo almamıştım.5.ayda 1,5 kg sonraki aylardada 2'şer kilo alarak 8,5 kiloyla bitirdim..son aylarda aç gezsen alıyorsun yani..sadece göğüslerde 750 gr+750 gr =toplam 1,5 kg yağ depolanıyormuş.sütün yağlı olması için..yani yemesen bile almak kaçınılmaz.ama yersen daha fazla alınıyor tabii..
hiç unutmuyorum şişerim,ödem olurum,kilo alırım korkusuyla simit bile yemedim ben

yarım yarım iki defa toplam bir simit yedim gebeliğimde..semizotuna yüklenmiştim.omega3ve 6 'dan zengin olduğu için..haftada 2,5 kilo semizotunu tek başıma yedim..
eşim şimdi oğlumu pedagog'a götürürken takılıyor bana...çocuğun omega3'ü çok geldi diye...
sen toplam kaç kilo aldın 6,5 ayda nazlım?
aebenm yoğun yine sanırım,gelmemiş:44:
safinaz açıkbüfe kahvaltıda neler yedin kız?:26: