- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
maytabım tebrik ederim bacımsağolunkızlar hoşbuldum bende montıye 4 4lük uyamıyorum ama elimden geldiğince yapmaya çalışıcam
bu sene kendime bi sürü meşgale buldum kafamı kaşıycak vakit bulamıyorum .dikiş kursuna gidiyorum başta çok kötüydüm ama baya yol katettim hatta şuan kalıp kesiyordum kendime bi trenç dikicem inşallah. bu arada bebeleri büyüttüm memoda okjula başladı , ygs ye girdim bu sene açıköğretim okumk istiyorum aebencim sen söyleyince baktım 180 le 245 arası 5 çeşit puan var sonuç itibari, ile lys ye girebilirmişim :) ilahiyat düşünüyorum açıktan ama hiç arapçam yok burdan anlaşılıyor ki bidahaki sene koşturmaca daha yoğun olacak![]()
açıkdan ilahiyat benimde göz bebem fakat arapca benimde gözümü korkutuyor . bir arkadaşım ilahiyat okuyor dışardan arapça kursuna gidiyor .
sen en azından liseye gittin belli bir birkimin var bendeo yok o yüzden cesaret edemiyorum ün. sınavına
bana dikiş nakış deme yav gençligimi geçirdim o işlerle şimdide hiççç yapmıyorum
demek oglanları büyüttün. istanbuldasın hala dimi? hala kayınvalidenin yakınındamısın ev degiştirdinmi?
seni görmek iyi geldi . diyet yapmadanda gelseniz ne olur sanki
evet karatay ve monti benzer fakat montide ekmekde meyvede yasak deyildir . yani yapması daha kolay bir beslenmedir."glisemik endeksle kan şekerinizi yükseltmesseniz vucud yağ depolamaz"
doğru... Karatay diyeti de aynı şeyi öngörüyor, bir de bana ilginç gelen yağların yanmaya başlaması için 5-6 saatte bir yemek, aralarda hiçbir şey yememek şeklindeki bilgi...
Son düzenleme: