slm herkese...Selam batımlar.
Tatil bitti ilk sahur vakti evdeydik
İlk yorgunluğu vs derken çeyranda kalmışım fena grip oldum 3 gündür niyetlenemadim bile Dr gittim antibotik kullanıyorum
Cucuklarin yerleştirme ısı var bu hafta tercih yapılacak
Büyük kizim kararlı seneye tekrar glricem diyo puanı fena değil bir çok yer tutuyor ama illa istediğim bölümler diyor. Hayırlısı bakalım. Küçük cadininda puanı iyi Anadolu lise tutturur fakat onunlailgili farklı planlarım var.
İste böyle bende durumlar bu pc oturmayı haftalar oldu bunuda telden yazıyorum
Kilo isinize düşünecek durumda değilim dogrusu saglık islerini yoluna koymam lazım , genetik testim çıkmış ondada bisi cikmamis sanirim yarın Dr gicicem .sanırım böbrek biopsisi yolu görünüyor bana hayırlısı bakalım
Hepinizi öptüm kocaman tekrar hayırlı ramazanlar dilerim .![]()
aebenim hoşgeldin aplam..çok geçmiş olsun,yazında hiç çekilmyor grip,bende tatil dönüşü pis bir öksürükle mücadele ettim daha tam geçmedi bile..
genetik testin sonuçlarının iyi çıkmasınada sevindim aplam.inşallah biyopsiye gerek kalmaz,hiç bir şeyciğin yoktur...
kızların içinde hayırlısı olsun,bahtları güzel,yolları açık olsun inşallah aplam..
laracım ramazanda kilo vermek biraz zor gibi cnm,almamaya çalışmak en mantıklısı..
ben her ramazan veriyorum gerçi..çünki sahurda yemek yiyemiyorum,midem almıyor gece gece..birde iftarla arası az olduğu için su içe içe davula dönüyorum.bir kasecik çorba ve 3-4 kaşık salatayla gülle gibi oluyor nedense midem.üstünede iç suyu iç suyu...ne ekmek,ne yemek nede başka bişey yiyemiyorum .sahurdada 1 yumurtayı zar zor yiyiyorum,yarım domates ve salatayı,1-2 lokma peyniri yersem çatlıycak gibi oluyorum sonra gene su-su-su...24 saatte bunlardan başka bişey yemedim ramazan boyunca..karnım sırtıma yapışıyor ramazan biterken benim..2-3 yıldır böyle..yaza geldiğinden beri yyani..kışın sorun yokta yazın:18:
rabbim verecek kolayını elbet...1 haftası bitti sayılır...