- 16 Mayıs 2008

- 44.079

- 77.965

- 1.123

merhaba kızlar, hayırlı haftalar olsun ..
perşembe cuma sohbet cumartesi dügün pazarda ek sınavlar derken yogun bir hafta geride kaldı . bu aradada iyce şişiyorum ben ya

bugün başladım .fakat büyük ihtimal cuma ve cumartesi urfa gezimiz var eşim ve arkadaşlarıyla . sonrasındada karadenizde eşimin bir arkadaşı otel açmış yaylalarda büyük ihtimal kısa bir tatil daha var önümde . onun tarih henuz belli deyil.
anlıycanız 4 elle diyete sarılmam okullar açılmadan mümkün görülmüyor . fakat artık bir yerlerden başlama zamanı geldide geçiyor :18: en son bu kilolarımı 5 yıl önce görmüştüm
 buna ragmen beni 10 yıldır görmeyen bir hatun ne kadar zayıflamışsın dedi geçen gün 
 özetle verdigim 20 kilonun 10'nu aldım 

ayrıca çok geçmiş olsun :26: şimdi iyisin inşallah .
demek kuru yemişçiyle arlar baya ısındı
 hayırlı olsun hakınızda canım .
kilonun armamasıda çok güzel hadı bakalım daha sık görelim seni buralarda .
stajında kolay gelir inşallah
takyim tebrikler canım ..
hiç şüpem yok 85 görecegine arkadaşım benim .
banuş sen nerelerdesin ,safiş sende yoksun bacıı nerelerdesin .
elif kaç gündür sende yazmamışsın cadı
zilim sende süpriz memleket turu olmuş ne güzel
şimdi bir sürü iş beni bekler 4 gündür toto ev görmeyince ...
sonra görüşürüz inşallah .

perşembe cuma sohbet cumartesi dügün pazarda ek sınavlar derken yogun bir hafta geride kaldı . bu aradada iyce şişiyorum ben ya
bugün başladım .fakat büyük ihtimal cuma ve cumartesi urfa gezimiz var eşim ve arkadaşlarıyla . sonrasındada karadenizde eşimin bir arkadaşı otel açmış yaylalarda büyük ihtimal kısa bir tatil daha var önümde . onun tarih henuz belli deyil.
anlıycanız 4 elle diyete sarılmam okullar açılmadan mümkün görülmüyor . fakat artık bir yerlerden başlama zamanı geldide geçiyor :18: en son bu kilolarımı 5 yıl önce görmüştüm
ayselcim hoşgeldin canım . niye unutalım seniherkese selam
beni hatırladınız mı bilmiyorum ama Aysel ben doktor adayınız
kocaman dayakları hakettim biliyorum hiç haber vermeden gittim gelemedim de
finallerden sonra kaza geçirdim kolumu kırdım 2 ay kımıldatamadım dolayısıyla yazın staja gidemedim o yüzden tüm motivasyonumu kaybettim çok zordu benim için inanın bu stajlar doktorluğa atacağımız adımlar açısından çok önemli çünkü ama neyseki babamın da yardımıyla staja yeniden girmeye hak kazandım şu an stajdayım yoğunum yinee ama kilomu korudum hiç almadım çünkü kendimesöz vermiştim tekrar buraya dönüp kaldığım yerden devam etmek için ve döndüüüüm
beni kucaklasanız da kızsanızda hepinizi çoook özledim sizin verdiğiniz motivasyonu da özledim
aeben ablam,safişim,zillicim,masumcum nasılsınız umarım iyisinizdir
ben herşeye yeniden başlamak için döndüm her zamankinden daha kararlı bir şekilde hemde
bu arada kuruyemişçimi hatırlıyomusunuz onunla işler ciddileşmeye başladı annemle tanıştırdım filan bilmiyorum bakalım hayırlısı
öyle işte bu zamana kadar gelemediğim için çok özür dilerim umarım beni affedersiniz aeben ablacım özellikle de sen
ayrıca çok geçmiş olsun :26: şimdi iyisin inşallah .
demek kuru yemişçiyle arlar baya ısındı
kilonun armamasıda çok güzel hadı bakalım daha sık görelim seni buralarda .
stajında kolay gelir inşallah
iyi geceler kızlar,diet devam ediyor. dün yemekli düğün kaçamağıolmasına rağmen bugün 90 ın altına gramla da olsa indim.
İnşallah devamı gelecek.İşe de başlarsak daha da düzenli olurum.
Okul açılana kadar 85' i görmek istiyorum. 15 günüm , 5 kg kadar var.
takyim tebrikler canım ..
hiç şüpem yok 85 görecegine arkadaşım benim .
banuş sen nerelerdesin ,safiş sende yoksun bacıı nerelerdesin .
elif kaç gündür sende yazmamışsın cadı
zilim sende süpriz memleket turu olmuş ne güzel
şimdi bir sürü iş beni bekler 4 gündür toto ev görmeyince ...
sonra görüşürüz inşallah .