slm herkese
bu haftayı hepiniz eksilerle geride bırakmışsınız tebrikler...

darısı diğer haftayada olsun inşallah...
ben kışı hiç sevmiyorum ama telşaların bittiği tek mevsim sanırım..bende oğlum hasta olacak ve kış bana zından olacak korkusuyla düşünceliyim walla...inşallah geçen kış kreşe yeni başladığı için o kadar sık olmuşturda bu kış öyle olmaz diye teselli ediyorum kendimi..
walla oğlumun bu kadar sık hastalanması sebebiylede 2.çocuk düşüncemi hep rafa kaldırıyorum.ama şöyle upuzun saçları,üzüm gibi gözleri gözleri olan bir kısçem olsa ne güzel olurdu diyede içim cız etmiyor değil...kız olacağına emşn olabilsem hemen yaparım ama rabbim neyi takdir ederse ona razı olmaktak başka bişey gelmez elden..sağlıklı olsunda çokta önemli değil diyor insan ama içimden geçenide rabbim biliyor.ama cesaret sıfırın altında hatta eksilerde...anneme gelde bak çocuğuma diyemem,zaten yeni emekli oldu ve ameliyatlı..kolunu zorlamaması gerekiyor..eşiminde hiç hevesi kalmadı 2.'ye..yapamıycam sanırım ...içimde kalacak kız özlemi...
aebenim hiç sorma aplam ,bende kışlık telaşı sanki 8-10 kişilik aileye hazırlıyormuşum gibi..annem yaşta kadınlar ben kadar hazırlık yapmazlar walla..bizim yaşta olupta erişte yufkası açıp,kesenmi var..ben de kendim yediğimden değil(severim ama yemiyorum:)sırf evlatçım hazır şeyler yemesin diye..zaten çocuk ilaç küpüne döndü geçen kış.birde gıdalardan yana sağllıksız beslenmesin diye uğraşıyorum işte aplam..kuruyufka bile yaptım ...gözleme yufkası..hatta bu akşam kaşarlı-tereyağlı yaptım oğluşuma:))
kendimi telef ediyorum walla,yazı yaz bilmeden geçip gidiyor yaz tatillerim..okul ve kışlıklarla bitti işte bu tatilde..