Merhabalar yeni bir haftadan....
zili çok çok çoookkk geçmiş olsun güzelim şuan tam mevsim geçişi ve hastalık havası
bizim kızda hasta maalesef ama şükürler olsun ki her geçen yıl azalarak ilerliyor hastalık bu yüzden seviniyorum...
Kızma ama masuma ve de aeben ablama bende katılıyorum canım bizim kızla senin oğlan aynı yaşta diye hatırlıyorum ben ve hastalıkları da aynı maalesef.... Hasta ola ola hasta olmamayı öğrenecekler canım çok fazla üzerine titrememeye çalış en azından bundan sonrası için... İllaki zor kolay değil bunu yapmak ama evlatlarımızın iyiliği için güzelim....
Bademcik alınınca gerçekten daha az hasta olacaksa ameliyat en iyi çözüm.... Fakat şöyle bir durumda var....
Benim iş arkadaşımın da bademcikleri alınmıştı fakat hasta olmamaya özen gösteriyordu, çünkü bademcik yok arada koruyucu bir organ yok diye her hastalıkta bütün mikrop ciğerlere iniyor ve antibiyotik kullanmadan iyileşemiyordu
Bunu en iyi eşin ve eşin gibi konusunda uzman hekimler bilir... Ameliyattan önce kafandaki herşeyi sor bence canım.... Nemelazım..
İkinci çocuk meselesi ise tozlu raflarda benim için... Rabbim isteyene nasip etsin...
amin diyem gülüm ne diyem başka

Cümlemize.... 
oy oy oy yeni yaşınız hayırlı olsun canım Rabbim nice nice yaşlarını sağlık huzur içinde görmenizi nasip etsin inşallah....

slm ve hayırlı cumalar hepinize
uykusuzluktan gözlerim şişmiş vaziyetteyim..akşam hiç uyumadım..dün sabah oğlum bademcikleri şiş olarak uyandı..okula başlar başlamaz kaldığımız yerden devam ediyoruz hastalıklara..rabbim başka sıkıntı vermesin ama artık hastalık lafını duyar duymaz bacaklarım kesiliyor wallahi..kendimi o kadar çaresiz ve tükenmiş hissediyorumki oğlum hastayken..tüm gece ateşliydik..
evelki gece süt nayalayacaktım,yatana kadar mayalansında dolaba kaldırayım diye sütü soğutmak için tencereyi bir hamur leğenine oturtup buz doldurdum leğene..ılınsında mayalayabileyim diye..oğlum ben bul.makineye yerleştirirken al sen kalıp kalıp buz yut
hiç yaptığı bişey değildi bu tür haşerelikler..okulda arkadaşı ben buz yiyyorum demiş.bizimkde hasta olursun demiş.çocukta yoo olmuyorum deyince kendinde denemek istemiş..nasıl üzüldüm öylece yatarken o..ödlek oldum şu hastalıklar yüzünden..eşimde bademciklerini alalım yoksa hep böyle olacak deyip duruyor..kendi dr'una götürdük dün sabah..oda alalım dedi..nasıl dayanacak yawrum yaaa
safinaz sakın çocuk mocuk yapma bacım..bizimkiler böyle hastalandıkça bende aynen sen gibi düşünüyorum..ve aklımdan acilen çıkarıp atıyorum çocuk olayını..bu gün eşim işe gidemedi o baktı..kusmuş çocuk yemek yiyememiş.eşim anlattı ben ağladım.sinir sistemim çöktü şu hastalık mevzularından..ya 2.çocukta böyle hassas olursa diye düşünüyor ve anında yok yapamıycam diyorum..
ama banuşumun dediği gibide kardeşi olmadanda nasıl olacak diyorum..karman çormanım..
eşimde alalım bademciği çocuk bu kadar hasta olmaz diyor..nasıl yapacak çocuğunu bayıltıp,çatır çatır kesip biçecek..
her gün kesip biçmekten ruhsuzlaşıyormu bu dr'lar bu kadar yaaaabi ton kızdım adamcağızada ,çok hevesliysen kendi bademciklerini kes kopar dedim..ay walla ben deliriyormuyum ne yaaa..
![]()
zili çok çok çoookkk geçmiş olsun güzelim şuan tam mevsim geçişi ve hastalık havası
bizim kızda hasta maalesef ama şükürler olsun ki her geçen yıl azalarak ilerliyor hastalık bu yüzden seviniyorum...
Kızma ama masuma ve de aeben ablama bende katılıyorum canım bizim kızla senin oğlan aynı yaşta diye hatırlıyorum ben ve hastalıkları da aynı maalesef.... Hasta ola ola hasta olmamayı öğrenecekler canım çok fazla üzerine titrememeye çalış en azından bundan sonrası için... İllaki zor kolay değil bunu yapmak ama evlatlarımızın iyiliği için güzelim....
Bademcik alınınca gerçekten daha az hasta olacaksa ameliyat en iyi çözüm.... Fakat şöyle bir durumda var....
Benim iş arkadaşımın da bademcikleri alınmıştı fakat hasta olmamaya özen gösteriyordu, çünkü bademcik yok arada koruyucu bir organ yok diye her hastalıkta bütün mikrop ciğerlere iniyor ve antibiyotik kullanmadan iyileşemiyordu
Bunu en iyi eşin ve eşin gibi konusunda uzman hekimler bilir... Ameliyattan önce kafandaki herşeyi sor bence canım.... Nemelazım..
İkinci çocuk meselesi ise tozlu raflarda benim için... Rabbim isteyene nasip etsin...
teşekkürler canım sende daha çok kayıp verirsin inşay biraz tuhaf bi cümle oldu haha
sağol canım evet sohbet koyu
çok geçmiş olsun zillicim Allah acil şifalar versin oğluşuna :26:
ay midesini üşüttü demekkihemen iyileşir umarım
amin diyem gülüm ne diyem başka
herkese merhabalar biz evimize döndük
dorişkom 1 yaşına girdi pastaları yedik bol bol
Eki Görüntüle 810977 Eki Görüntüle 810978 Eki Görüntüle 810979
dünden beri de sil, süpür, çamaşır, ütü uğraşıp duruyorum
oy oy oy yeni yaşınız hayırlı olsun canım Rabbim nice nice yaşlarını sağlık huzur içinde görmenizi nasip etsin inşallah....