- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Günaydın
Dün yoğunluktan giremedim . Sabah birazis öğleyin kurs, aksam ustude mantığa gittim. .niyetimizin orucumuza orda actım .
Eve geldim 10dk sonra esim geldi .adam 4 gündür azerbaycandaydi.
Bügünde sohbetim var iftara ordayim . Sahuruda aksam yatmadan atistirip yatıyorum
Bu hafta kilo konusunda çok beklentim yok ama hibede kilo vermeyi umuyorum.
Abla ben zaten sizler gibi sıkı diyet yapamam şimdilik .sağlıklı beslensem kafi,
Yarışa hevas ettiniz bende gaz olsun diye seyettim:)
Elifim liste yapman çok kalbime gecer canım çok saggol ,
Listeyi zaten ilk sayfalara yapmıyoruz balım ,onlar milatdan onceden kalma:)
Bugün yine yogun benim için, sabah ıslarımdan var dışardan,öylen kurs ardından sohbetim var gece anca evde olurum,yarında Dr randevum var sabahtan perşembede kardiyollok hocamdan randevu aldım.
Arkadaslar toplucada yarışa biliriz takimlardaki gibi cumaları bildirim yapmayı unutmayın .
Dün yoğunluktan giremedim . Sabah birazis öğleyin kurs, aksam ustude mantığa gittim. .niyetimizin orucumuza orda actım .
Eve geldim 10dk sonra esim geldi .adam 4 gündür azerbaycandaydi.
Bügünde sohbetim var iftara ordayim . Sahuruda aksam yatmadan atistirip yatıyorum
Bu hafta kilo konusunda çok beklentim yok ama hibede kilo vermeyi umuyorum.
Abla ben zaten sizler gibi sıkı diyet yapamam şimdilik .sağlıklı beslensem kafi,
Yarışa hevas ettiniz bende gaz olsun diye seyettim:)
Elifim liste yapman çok kalbime gecer canım çok saggol ,
Listeyi zaten ilk sayfalara yapmıyoruz balım ,onlar milatdan onceden kalma:)
Bugün yine yogun benim için, sabah ıslarımdan var dışardan,öylen kurs ardından sohbetim var gece anca evde olurum,yarında Dr randevum var sabahtan perşembede kardiyollok hocamdan randevu aldım.
Arkadaslar toplucada yarışa biliriz takimlardaki gibi cumaları bildirim yapmayı unutmayın .