slm herkese..
şu saat itibariyle(gecenin 10'u olmuş) ancak oturdum..sabah 9'dan beri süpür,sil,mutfağı temizledim,banyo,lavabo,yemek,ütü,oğluşla kurabiye yaptık,banyo yaptırdım.akşam yemeği derken eşim döndü ankaraya gitmişti sabahtan akşam geldi..yarında başka bi yere gidecek..onunda canı poğaça istemiş.hadi onu mayaladık,içini hazırladım(patatesli) o mayalanırken oğlum anne bu patateslerle börekte yaparmısın ?dedi..kıyamadım kuru yufkalarım vardı onlarla hemen tava böreğide yaptım ...sonrada yürüyüşümü ,duşumu vs..oğluşu yatırdım..onun çantasını,kendi çantamı ,üçümüzün yarın giyeceklerini hazırladım...oğlum kurabiyelerden sınıf arkadaşlarınada görürecekmiş..onları paketledim..
en sonunda oturdum..artık kendime bakım yapayım biraz.ama pert vaziyetteyim gerçekten..başım döndü iyice...
oje sürerken bi yandanda kuruyan tırnaklarımla yazıyorum..diğer elimede sürüp yatacağım...kafam sersem gibi oldu..bi aşağı bi yukarı inip çıkmaktan...dahada kuruyan çamaşırlar var..onları da yarın ütülerim artık...
katherina gönül işlerinin düzelmesine sevindim cnm...
aebenim,banum,montig ablam sizler nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarda tecrübelerini paylaşmaya başlamış,ne güzel olmuş..herkesin motivasyonu artar..
ben kaçtım kıslar..yarın yoğun bir gün beni bekler..![]()
Günadın
İyiyim zillicim teşekkür ederim. Yani seni okurken benim başım döndü,:26: Allah yardımcın olsun..