- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Temelli yerleşmediyseniz bekleyin uygun bir şehire gelince tedavi olun. Zorlamayın bu kadar olmuyorsa orada.Biz bide onun ilçesinde yaşıyoruz reyhanlida sınıra çok yakınız ve her zaman dışarı çıkamıyoruz çünkü burda her an olay ve bomba patlayabiliyor o yüzden hatay buraya 1 saat uzaklıkta ve malesef dışarı çıkmaya bile korkuyoruz doktor sıkıntisi çok var ankara gittim o zaman yeni evliydik bişey yok zamanla olur deyince erteledik
Evet gittim bişey yok bekleyin dedi bekliyorum ama sonuç yok
Çok geçmiş olsun sizin adınıza çok üzüldüm umarım bir daha allah yasatmasin size ya korunmuyorum deyince sıkıntımı var kısır muamelesi görüyorum resmen eşimi de ikna ettim ilk zamanlar bende sıkıntı yok diyordu şimdi üzüldüğümü görünce tmm gidelim dedi işi çok yoğun ama en uygun zamanda işallah gideceğiz
Aynen kendi derdimiz yok gibi çevredekilerle uğraşıyoruz sinir oluyorum zaten cocuk olsun cocuk sevelim diyorlar onlara kendi çocuklarınız var diyesim geliyor ama susuyorum düşünmüyorum diyorum halaHiç sormayın zaten kendimizi avutuyoruz bide bunlar
Siz değil yaaa.Yok yarış değil sadece hani insan bazen kendini yanlız hisseder ya öyle bişey yoksa yarışmada değiliz zaten ama iste bazen takiyorsun
Aspir yağını öneririm.. şabaj akşam ac karna 1 tatlı kaşığı düzene sokuyor. Ama yinede bi araştır . Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallahYa düzensizlik son 1 senedir var önceden yoktu peki su adet düzensizliği için ne yapmam lazım...
Yok temelli değiliz işallah seneye tayin vermeyi düşünüyoruz allahtan bişey çıkmazsa çok zorlayınca evet olmuyor hep bi sıkıntı çıkıyor gidemiyoruzTemelli yerleşmediyseniz bekleyin uygun bir şehire gelince tedavi olun. Zorlamayın bu kadar olmuyorsa orada.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için deneyeyim olmazsa işallah işe yararAspir yağını öneririm.. şabaj akşam ac karna 1 tatlı kaşığı düzene sokuyor. Ama yinede bi araştır . Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah⚘
Hiç sormayın bu insanlar hep biseye yorum yapmayınca rahat edemiyorlar bide en hassas noktanı da buldularsa tmm artık bitmiyor konuşmaları bunalıma sokuyorlar ne diyeyim allah bunlara akıl versin ve artık hayatımızı alt üst etmesinlerSiz değil yaaa.
Size sürekli "o da hamile hani seninki " diyenlere kızdığım için öyle söyledim.
Ama siz de onların lafina bakıp mutsuz oluyorsunuz.
Evlilik, çocuk doğurmak, okul okumak bir yarış değil.
Bizi bu hale getirenler utansın
Ne güzel allah tamamına erdirsin işte yaşadığım yerdeki koşullarda malesef çok iyi doktor yok ama merkezde var oraya gidersem işallah dediginiz gibi bende bu duyguyu tadarim ne güzel allah isteyen herkese nasip etsinAblaniz bile?
Oncelikle adet duzenini saglamaniz gerekiyor. Doktorum bana duzen icin hamile kalmayi engellemeyen ama adeti duzenleyen dogum kontrol hapi harici bir ilac yazmisti. Onunla duzenli adet oldum. Sonrasinda da yumurta gelistirici haola yumurta takibi yapildi ve hamile kaldim.
Iyi ilgili bir doktor bulun ve sureci baslatin. Bu surede de soranlara istemiyoruz deyin ki bosuna yipratmasinlar sizi bu surecte.
Çok enterasan anneniz bile inanmamışBizim de 4 yıl sonra oldu ve annem hala tüp bebek olduğunu düşünüyorhayır tüp bebek olsa niye saklayım yani.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için şuan bana moral oldu artık biraz daha umutluyum bunları okudukça....Allah razı olsun iyiki varsıniz❤❤❤❤❤Rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH bir sıkıntı çıkmaz umarım.. hem pozitif olun pozitif düşün pozitif olsun diye bir söz varya çok çok doğru ben hep öyle yaptım sende hep pozitif düşün..
Gidene kadar bu durumu kafanıza takmayın psikolojik olarak da olmuyor olabilir bunun çok örneklerini okuduk burada. Bir seneniz varmış. Biraz çocuksuz hayatın tadını çıkartın. Tıp çok ilerledi eninde sonunda olacaktır inancınızı yitirmeyin. Sadece başka şeylere odaklanın şimdilik gittiğiniz büyük şehirde de lütfen baştan aşağı hem eşiniz hem siz tedavi görün. Ayrıca belki çok basit bir sebebi vardır tedavi bile gerekmez. Umutlanın. Umudunuzu yeşil tutun.Yok temelli değiliz işallah seneye tayin vermeyi düşünüyoruz allahtan bişey çıkmazsa çok zorlayınca evet olmuyor hep bi sıkıntı çıkıyor gidemiyoruz
Çok teşekkürler allah razı olsun güzel düşünceniz için çok haklısınız ama hep evdeyim bazen aklıma geliyor hepte söyledikleri için yoksa önceden çok takmazdım inanın dışarı bile çıkasım gelmiyor sürekli karşılaştırma yapıyorlar geçen bile kaynanam artık torun sevelim diye eşime yüklenmiş doğursun karin zaten evde diye eşimde şuan istemiyoruz diye yalan söyledi sırf çok üstelemesin diye sonra çok kızmış ne zaman olacak artık torun istiyoruz diye tutturdu korunmuyorum olmuyor dese farklı düşünecek....Gidene kadar bu durumu kafanıza takmayın psikolojik olarak da olmuyor olabilir bunun çok örneklerini okuduk burada. Bir seneniz varmış. Biraz çocuksuz hayatın tadını çıkartın. Tıp çok ilerledi eninde sonunda olacaktır inancınızı yitirmeyin. Sadece başka şeylere odaklanın şimdilik gittiğiniz büyük şehirde de lütfen baştan aşağı hem eşiniz hem siz tedavi görün. Ayrıca belki çok basit bir sebebi vardır tedavi bile gerekmez. Umutlanın. Umudunuzu yeşil tutun.
Bu devirde evlenir evlenmez çocuk yapan çok azaldı. Ünlüler evlenmeden hamile kalıp evleniyor o ayrı ama insanlar artık hayatın tadını çıkartıyor birlikte vakit geçiriyor çocuk olduğu zaman inanın bunları unutacaksınız. Eşinize bile vakit ayırmakta zorlanacaksınız. Şimdilik bu durumu pozitif karşılayın evdeyseniz bile güzel yemek tarifleri deneyin, eşinizin iş arkadaşları vardır illa ki eşlerini çağırın çay çorba ikram edin. Ya da bu süreci çocuk gelişimi kitapları okuyarak geçirin. Kendinizi çocuğa odaklamayın ama bilinçlenin. Nasıl iyi anne olurum gazı nasıl çıkar ek gıda nasıl yapılır vs vs. Ön hazırlık yani. Dilerim mutlu sona ulaşırsınızÇok teşekkürler allah razı olsun güzel düşünceniz için çok haklısınız ama hep evdeyim bazen aklıma geliyor hepte söyledikleri için yoksa önceden çok takmazdım inanın dışarı bile çıkasım gelmiyor sürekli karşılaştırma yapıyorlar geçen bile kaynanam artık torun sevelim diye eşime yüklenmiş doğursun karin zaten evde diye eşimde şuan istemiyoruz diye yalan söyledi sırf çok üstelemesin diye sonra çok kızmış ne zaman olacak artık torun istiyoruz diye tutturdu korunmuyorum olmuyor dese farklı düşünecek....
Eşinde gitti mi doktoraEvet gittim bişey yok bekleyin dedi bekliyorum ama sonuç yok
Çok teşekkürler allah razı olsun onlarida denedim eşimin arkadaşlarını cagirdim ama onlar bile neden çocuk yapmıyorsun yok bilmem ben ilk ilişkide hamile kaldım sanki cocugu bana koz olarak kullanıyorlar çocuk yapmayı bile beceremiyorsun deyince tartıştım ve şuan görüşmüyorum kimseyleBu devirde evlenir evlenmez çocuk yapan çok azaldı. Ünlüler evlenmeden hamile kalıp evleniyor o ayrı ama insanlar artık hayatın tadını çıkartıyor birlikte vakit geçiriyor çocuk olduğu zaman inanın bunları unutacaksınız. Eşinize bile vakit ayırmakta zorlanacaksınız. Şimdilik bu durumu pozitif karşılayın evdeyseniz bile güzel yemek tarifleri deneyin, eşinizin iş arkadaşları vardır illa ki eşlerini çağırın çay çorba ikram edin. Ya da bu süreci çocuk gelişimi kitapları okuyarak geçirin. Kendinizi çocuğa odaklamayın ama bilinçlenin. Nasıl iyi anne olurum gazı nasıl çıkar ek gıda nasıl yapılır vs vs. Ön hazırlık yani. Dilerim mutlu sona ulaşırsınız
Yok daha gitmedi kaç zaman bekledim belki olur diye sonradan işi yoğunlaştı ve şuan yaşadığımız yerde doktor sıkıntisi var diye erteledik ama işallah gideceğiz yakın zamandaEşinde gitti mi doktora
ihmal etmeyin muhakkak gitsin muhakkak.Yok daha gitmedi kaç zaman bekledim belki olur diye sonradan işi yoğunlaştı ve şuan yaşadığımız yerde doktor sıkıntisi var diye erteledik ama işallah gideceğiz yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?