Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Temelli yerleşmediyseniz bekleyin uygun bir şehire gelince tedavi olun. Zorlamayın bu kadar olmuyorsa orada.

Rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH bir sıkıntı çıkmaz umarım.. hem pozitif olun pozitif düşün pozitif olsun diye bir söz varya çok çok doğru ben hep öyle yaptım sende hep pozitif düşün..

Yok yarış değil sadece hani insan bazen kendini yanlız hisseder ya öyle bişey yoksa yarışmada değiliz zaten ama iste bazen takiyorsun
Siz değil yaaa.
Size sürekli "o da hamile hani seninki " diyenlere kızdığım için öyle söyledim.
Ama siz de onların lafina bakıp mutsuz oluyorsunuz.
Evlilik, çocuk doğurmak, okul okumak bir yarış değil.
Bizi bu hale getirenler utansın

Hiç sormayın bu insanlar hep biseye yorum yapmayınca rahat edemiyorlar bide en hassas noktanı da buldularsa tmm artık bitmiyor konuşmaları bunalıma sokuyorlar ne diyeyim allah bunlara akıl versin ve artık hayatımızı alt üst etmesinler

Ne güzel allah tamamına erdirsin işte yaşadığım yerdeki koşullarda malesef çok iyi doktor yok ama merkezde var oraya gidersem işallah dediginiz gibi bende bu duyguyu tadarim ne güzel allah isteyen herkese nasip etsin

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için şuan bana moral oldu artık biraz daha umutluyum bunları okudukça....Allah razı olsun iyiki varsıniz❤❤❤❤❤

Yok temelli değiliz işallah seneye tayin vermeyi düşünüyoruz allahtan bişey çıkmazsa çok zorlayınca evet olmuyor hep bi sıkıntı çıkıyor gidemiyoruz
Gidene kadar bu durumu kafanıza takmayın psikolojik olarak da olmuyor olabilir bunun çok örneklerini okuduk burada. Bir seneniz varmış. Biraz çocuksuz hayatın tadını çıkartın. Tıp çok ilerledi eninde sonunda olacaktır inancınızı yitirmeyin. Sadece başka şeylere odaklanın şimdilik gittiğiniz büyük şehirde de lütfen baştan aşağı hem eşiniz hem siz tedavi görün. Ayrıca belki çok basit bir sebebi vardır tedavi bile gerekmez. Umutlanın. Umudunuzu yeşil tutun.

Çok teşekkürler allah razı olsun güzel düşünceniz için çok haklısınız ama hep evdeyim bazen aklıma geliyor hepte söyledikleri için yoksa önceden çok takmazdım inanın dışarı bile çıkasım gelmiyor sürekli karşılaştırma yapıyorlar geçen bile kaynanam artık torun sevelim diye eşime yüklenmiş doğursun karin zaten evde diye eşimde şuan istemiyoruz diye yalan söyledi sırf çok üstelemesin diye sonra çok kızmış ne zaman olacak artık torun istiyoruz diye tutturdu korunmuyorum olmuyor dese farklı düşünecek....

Bu devirde evlenir evlenmez çocuk yapan çok azaldı. Ünlüler evlenmeden hamile kalıp evleniyor o ayrı ama insanlar artık hayatın tadını çıkartıyor birlikte vakit geçiriyor çocuk olduğu zaman inanın bunları unutacaksınız. Eşinize bile vakit ayırmakta zorlanacaksınız. Şimdilik bu durumu pozitif karşılayın evdeyseniz bile güzel yemek tarifleri deneyin, eşinizin iş arkadaşları vardır illa ki eşlerini çağırın çay çorba ikram edin. Ya da bu süreci çocuk gelişimi kitapları okuyarak geçirin. Kendinizi çocuğa odaklamayın ama bilinçlenin. Nasıl iyi anne olurum gazı nasıl çıkar ek gıda nasıl yapılır vs vs. Ön hazırlık yani. Dilerim mutlu sona ulaşırsınız

Çok teşekkürler allah razı olsun onlarida denedim eşimin arkadaşlarını cagirdim ama onlar bile neden çocuk yapmıyorsun yok bilmem ben ilk ilişkide hamile kaldım sanki cocugu bana koz olarak kullanıyorlar çocuk yapmayı bile beceremiyorsun deyince tartıştım ve şuan görüşmüyorum kimseyle

Bazıları çocuk doğurmayı mıçmak sanıyor. Anaları onları mıçtığı için... Cahillik diz boyu, aşağısına ineceğini de sanmıyorum. Sadece cehalet değil aynı zamanda ahlak meselesi bu. Of sinirim bozuldu. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana canım, sağlıkla gelsin bebeğin sana.

Yok daha gitmedi kaç zaman bekledim belki olur diye sonradan işi yoğunlaştı ve şuan yaşadığımız yerde doktor sıkıntisi var diye erteledik ama işallah gideceğiz yakın zamanda
ihmal etmeyin muhakkak gitsin muhakkak.
bizde aynı şekil çok bekledik uzun süre eşim gitmedi doktora ben gitmiştim problem yok demişti doktor. onun rahatlığı ile akışına bıraktık. Eşim gitti ve problemin eşimde olduğu ortaya çıktı. Lütfen ama lütfen ihmal etmeyin yaşayan biri olarak söylüyorum. Evet her şeyin tedavisi var ama süreç uzun... Bir sonuç için 2 aydır bekliyorum siz düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…