Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Cocuklari zor olan insanlar sustukca bu boyle gider.
Bende 1,5 sene sonra hamile kaldim. Soranlara korunmadigimizi ve dua bekledigimizi dedikce, soranlar olmadi.
Uzulmek care degil. Utanilcak bir durumda degil, ayrica insanlarin verecegi tavsiyeler olabilir.
Yurddisinda yasiyorum, burda hastaneden randevi alabilmek icin en az 3 ay bekelemek zorundayiz.
Bu kadar beklenmesi gerektigini bilmiyordum, arkadasim sorunca dusunup dusunmedigimizi durumu anlattim.
Bir an once tedbir al dedi, daha fazla beklemedik, bekleseydik suan en az iki ay daha beklerdik doktoru.

Çok haklısınız tavsiyeniz için çok teşekkürler evet artık ne olursa olsun gideceğiz eşimde zaten benle aynı fikirde bende çok muayene oldum sıkıntı yok denildi ama iste olmayınca öyle düşünmeye başladım

Çok teşekkürler işallah isteyen herkese nasip etsin malesef çok acı ama insanlarımız böyle sürekli seni en hassas noktandan vurmaya çalışıyor

Ama korunmuyorum deyincede neden olmuyor kısır misin muamelesi yapıyorlar çok güvendiğim bi komşuma söyledim sizin dediginiz gibi ama zamanı geldiğinde herkesin yanında söyleyiverdi ayıp değil tabiki kötü bişey yapmadık ama insanlar öyle düşünmüyor bide buranın insanı biraz farklı düşünüyor istisna insan o kadar çokki

Insanlarin dusunceleri sizin icin neden bu kadar onemli?
Ayrica bir insanin kisir oldugunu var sayalim. AYip biseyde benim mi haberim yok?

Dedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttu
bu bi başarı ölcütü mü? ilk geceden hamile kalmak... çevreniz çok tuhaf, siz de bunu taktığınız için tuhafsınız maalesef.

Çok enterasan anneniz bile inanmamış allah bağışlasın çocuğunuzu
Yani insanlar 4 yıl çocuk yapılmamasını anlamıyor. Bir de diyordu ki hiç gerçekten evli gibi gelmiyorsunuz bana. Karı koca hayatınız yok demeye getiriyor aslında . Çünkü onlara göre birisi evlenince otomatik olarak hamile de kalır . Kardeşim yeni evlendi şimdi de gözünü ona dikmiş 3 ay oldu hala çocuğu yok diyor

Demekki bir tek benim sıkıntım değilmiş gerçekten bu takıntıları anlatamıyorum illa mahrem konulara mı girmek lazım geçen eltimde diyor çok abes olacak ama özür dilerim şimdiden bu konuşma için acaba abim mı korunuyor neden olmuyor diye bende evet dedim hayali prezervatif kullanıyoruz ne alaka dedim illa cinsel hayatımı mı anlatayım deyince sustu...

Bitmezler merakları bitmez. Hele bir de çocuğum olmuyor de o zaman var ya ot çöp doktor hacı hoca tavsiyesi bitmez. Her ay rapor isterler. Arkamdan ne konuştuklarını umursamadığım için ben hep istemiyoruz dedim. Bir gün bol bir kazak giymiştim kv dedi ki hamile misin yoksa. Yahu haftada bir görüyorsun beni. Bir haftada hamile oldum da karnım çıktı da senden saklamak için bol kazak mı giydim. Böyle de zekasızlar

Biz takmasak aslında hayatımızı alt üst edemeyecekler de haddinden fazla takıyoruz.

güldüm bu yoruma çok haklısınız bazen insanlar sırf laf olsun diye laf atıyorlar allah bunları ıslah etsin

Öylemi çok özel değilse neden boşanıyorsunuz hakkinizda hayırlısı olsun umarım kararınız hayatınızda iyi yönlü olur
Amin. Çok sağolun. Şiddetli bir aldatılma vakası. Sevgililik+nişanlılık+evliliğimin ilk üç ayı boyunca aldatılmışım. Ben yakalayınca bıraktı ama iş işten geçti. Ben deyim 50 siz deyin 100 e yakın kadınla sanal sex, konuşma, resim alışverişi, kamera açma işleri vs vs böyle aldatıldım yani.

Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşarmasın uçkuruna düştün adamlara sınır oluyorum aldatma nedir ya allah boylelerinin belasını versin hiç üzülmeyin takmayın bile iyiki bitmiş o zaman çünkü evlilikte sadakat yoksa o evliliğin bir anlamı yok

ablandan neden saklıyorsun ki korunmadığını, düşman değil ki sevinsin,el değil ki dedikodunu yapsın, belki artık incitirim diye sormaz sana soru sormak isteyenleri engeller bile.
çok ilginç kardeşlik ilişkileri var cidden kk'da.
ablama söylemeyeceksem kime söylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…