- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok haklısınız tavsiyeniz için çok teşekkürler evet artık ne olursa olsun gideceğiz eşimde zaten benle aynı fikirde bende çok muayene oldum sıkıntı yok denildi ama iste olmayınca öyle düşünmeye başladımihmal etmeyin muhakkak gitsin muhakkak.
bizde aynı şekil çok bekledik uzun süre eşim gitmedi doktora ben gitmiştim problem yok demişti doktor. onun rahatlığı ile akışına bıraktık. Eşim gitti ve problemin eşimde olduğu ortaya çıktı. Lütfen ama lütfen ihmal etmeyin yaşayan biri olarak söylüyorum. Evet her şeyin tedavisi var ama süreç uzun... Bir sonuç için 2 aydır bekliyorum siz düşünün..
Çok teşekkürler işallah isteyen herkese nasip etsin malesef çok acı ama insanlarımız böyle sürekli seni en hassas noktandan vurmaya çalışıyorBazıları çocuk doğurmayı mıçmak sanıyor. Anaları onları mıçtığı için... Cahillik diz boyu, aşağısına ineceğini de sanmıyorum. Sadece cehalet değil aynı zamanda ahlak meselesi bu. Of sinirim bozuldu. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana canım, sağlıkla gelsin bebeğin sana.
Ama korunmuyorum deyincede neden olmuyor kısır misin muamelesi yapıyorlar çok güvendiğim bi komşuma söyledim sizin dediginiz gibi ama zamanı geldiğinde herkesin yanında söyleyiverdi ayıp değil tabiki kötü bişey yapmadık ama insanlar öyle düşünmüyor bide buranın insanı biraz farklı düşünüyor istisna insan o kadar çokkiCocuklari zor olan insanlar sustukca bu boyle gider.
Bende 1,5 sene sonra hamile kaldim. Soranlara korunmadigimizi ve dua bekledigimizi dedikce, soranlar olmadi.
Uzulmek care degil. Utanilcak bir durumda degil, ayrica insanlarin verecegi tavsiyeler olabilir.
Yurddisinda yasiyorum, burda hastaneden randevi alabilmek icin en az 3 ay bekelemek zorundayiz.
Bu kadar beklenmesi gerektigini bilmiyordum, arkadasim sorunca dusunup dusunmedigimizi durumu anlattim.
Bir an once tedbir al dedi, daha fazla beklemedik, bekleseydik suan en az iki ay daha beklerdik doktoru.
Ama korunmuyorum deyincede neden olmuyor kısır misin muamelesi yapıyorlar çok güvendiğim bi komşuma söyledim sizin dediginiz gibi ama zamanı geldiğinde herkesin yanında söyleyiverdi ayıp değil tabiki kötü bişey yapmadık ama insanlar öyle düşünmüyor bide buranın insanı biraz farklı düşünüyor istisna insan o kadar çokki
bu bi başarı ölcütü mü? ilk geceden hamile kalmak... çevreniz çok tuhaf, siz de bunu taktığınız için tuhafsınız maalesef.Dedim ama üstüme çok geliyorlar herkes soruyor hatta bugün komşunun gelini hamile sende neden yok dedi ilk geceden hamile kalmış bende yok neden doğurmuyorsun diye topa tuttu
Tabiki önemli değil ama iste bazen takıyorsun ayıp değil ama çok konuşulunca farklı düşünmeye başladım...Insanlarin dusunceleri sizin icin neden bu kadar onemli?
Ayrica bir insanin kisir oldugunu var sayalim. AYip biseyde benim mi haberim yok?
Neyse artık sagolun düşünceniz için....bu bi başarı ölcütü mü? ilk geceden hamile kalmak... çevreniz çok tuhaf, siz de bunu taktığınız için tuhafsınız maalesef.
Yani insanlar 4 yıl çocuk yapılmamasını anlamıyor. Bir de diyordu ki hiç gerçekten evli gibi gelmiyorsunuz bana. Karı koca hayatınız yok demeye getiriyor aslında . Çünkü onlara göre birisi evlenince otomatik olarak hamile de kalır . Kardeşim yeni evlendi şimdi de gözünü ona dikmiş 3 ay oldu hala çocuğu yok diyorÇok enterasan anneniz bile inanmamışallah bağışlasın çocuğunuzu
Demekki bir tek benim sıkıntım değilmiş gerçekten bu takıntıları anlatamıyorum illa mahrem konulara mı girmek lazım geçen eltimde diyor çok abes olacak ama özür dilerim şimdiden bu konuşma için acaba abim mı korunuyor neden olmuyor diye bende evet dedim hayali prezervatif kullanıyoruz ne alaka dedim illa cinsel hayatımı mı anlatayım deyince sustu...Yani insanlar 4 yıl çocuk yapılmamasını anlamıyor. Bir de diyordu ki hiç gerçekten evli gibi gelmiyorsunuz bana. Karı koca hayatınız yok demeye getiriyor aslında . Çünkü onlara göre birisi evlenince otomatik olarak hamile de kalır . Kardeşim yeni evlendi şimdi de gözünü ona dikmiş 3 ay oldu hala çocuğu yok diyor
B
Tabiki önemli değil ama iste bazen takıyorsun ayıp değil ama çok konuşulunca farklı düşünmeye başladım...
Bitmezler merakları bitmez. Hele bir de çocuğum olmuyor de o zaman var ya ot çöp doktor hacı hoca tavsiyesi bitmez. Her ay rapor isterler. Arkamdan ne konuştuklarını umursamadığım için ben hep istemiyoruz dedim. Bir gün bol bir kazak giymiştim kv dedi ki hamile misin yoksa. Yahu haftada bir görüyorsun beni. Bir haftada hamile oldum da karnım çıktı da senden saklamak için bol kazak mı giydim. Böyle de zekasızlarDemekki bir tek benim sıkıntım değilmiş gerçekten bu takıntıları anlatamıyorum illa mahrem konulara mı girmek lazım geçen eltimde diyor çok abes olacak ama özür dilerim şimdiden bu konuşma için acaba abim mı korunuyor neden olmuyor diye bende evet dedim hayali prezervatif kullanıyoruz ne alaka dedim illa cinsel hayatımı mı anlatayım deyince sustu...
Boşanıyorum bile. Ruh ikizim diye bir hıyarla evlenmişimYok öyle düsünmeyin karsiniza iyi biri çıkarsa neden olmasın ya şuan evliliği artık çok basitlestirdiler ama genede eğer ruh ikizinizi bulursanız gerçekten evlenin allah kalbinize göre versin
Biz takmasak aslında hayatımızı alt üst edemeyecekler de haddinden fazla takıyoruz.Hiç sormayın bu insanlar hep biseye yorum yapmayınca rahat edemiyorlar bide en hassas noktanı da buldularsa tmm artık bitmiyor konuşmaları bunalıma sokuyorlar ne diyeyim allah bunlara akıl versin ve artık hayatımızı alt üst etmesinler
Işte o konuda haklısınız çok takıyoruz onlarda bu yönümüzü kullaniyorlarBiz takmasak aslında hayatımızı alt üst edemeyecekler de haddinden fazla takıyoruz.
Öylemi çok özel değilse neden boşanıyorsunuz hakkinizda hayırlısı olsun umarım kararınız hayatınızda iyi yönlü olurBoşanıyorum bile. Ruh ikizim diye bir hıyarla evlenmişim
Bitmezler merakları bitmez. Hele bir de çocuğum olmuyor de o zaman var ya ot çöp doktor hacı hoca tavsiyesi bitmez. Her ay rapor isterler. Arkamdan ne konuştuklarını umursamadığım için ben hep istemiyoruz dedim. Bir gün bol bir kazak giymiştim kv dedi ki hamile misin yoksa. Yahu haftada bir görüyorsun beni. Bir haftada hamile oldum da karnım çıktı da senden saklamak için bol kazak mı giydim. Böyle de zekasızlar
Amin. Çok sağolun. Şiddetli bir aldatılma vakası. Sevgililik+nişanlılık+evliliğimin ilk üç ayı boyunca aldatılmışım. Ben yakalayınca bıraktı ama iş işten geçti. Ben deyim 50 siz deyin 100 e yakın kadınla sanal sex, konuşma, resim alışverişi, kamera açma işleri vs vs böyle aldatıldım yani.Öylemi çok özel değilse neden boşanıyorsunuz hakkinizda hayırlısı olsun umarım kararınız hayatınızda iyi yönlü olur
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşarmasın uçkuruna düştün adamlara sınır oluyorum aldatma nedir ya allah boylelerinin belasını versin hiç üzülmeyin takmayın bile iyiki bitmiş o zaman çünkü evlilikte sadakat yoksa o evliliğin bir anlamı yokAmin. Çok sağolun. Şiddetli bir aldatılma vakası. Sevgililik+nişanlılık+evliliğimin ilk üç ayı boyunca aldatılmışım. Ben yakalayınca bıraktı ama iş işten geçti. Ben deyim 50 siz deyin 100 e yakın kadınla sanal sex, konuşma, resim alışverişi, kamera açma işleri vs vs böyle aldatıldım yani.
Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?