Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Imkan olursa eger Adanaya gitmeni tavsiye ederim .
Hic oralarda vakit kaybetme.
Gidemiyorum eşim burda rütbeli asker ve karakolda kalmak zorunda izinde alamıyor zaten o yüzden tikili kaldım burda dışarı cikmamada izin vermiyor şuan o kadar yoğun çalışıyorki işten eve bile gelemiyor

Disari cikmana izin mi vermiyor? Kendisi hep iste sen hep evde napiyorsun?
Hiç sormayın zaten o yüzden kafayı yedim ve kendimi ifade edemedim sürekli evdeyim iş yap yemek yap ve tv izlemekle geçiyor zaman o yüzden insanları takıyorum çünkü evde yapayalnızim burası biraz tuhaf bi yer ve olaylı zaten türk çok yok hep yabancı o yüzden izin vermiyor eşim

Orasi da bu ulkenin bir memleketi ne alaka yani. Ankara da istnbul da izin verecek mi? Hic sanmiyorum. Arap yogunlukta bir bolge ama kendi insani kotu insanlar degiller. Esin bence kiskancligina kilif uydurmus.

Aman sanki çocuğu olanlar çok mutlu. Hamilelik yatamazsın uyuyamazsın cinsellik biter miden bulanır habire doğum stresi başlar doğurdun milletin çenesi durmaz doymadı bu niye ağlıyo yan yatır düz yatır tepende sülale bebek görcez biz tribi bebek sabah akşam ağlar sızlar kocanla ev arkadaşı moduna girersin büyür kreşi okulu bilmem nesi.. ben istemiyorum 2 3 yıl kocamla gezip eğlenicem keyfine bak. İlk geceden hamile kalanlara acıyorum sadece

Orasi da bu ulkenin bir memleketi ne alaka yani. Ankara da istnbul da izin verecek mi? Hic sanmiyorum. Arap yogunlukta bir bolge ama kendi insani kotu insanlar degiller. Esin bence kiskancligina kilif uydurmus.
Tabiki öyle Türkiyemizin toprakları ama inanın burda şartlar çok ağır yaşayınca anlıyor insan evet eşim kıskanç ama ankarada yaşıyorken gidiyordum doktora sıkıntı yapmadi hiç siz buranın olaylarını görseniz hak verirsiniz haberlere bile çıktı geçenlerde canlı bomba araçta patlattı bomba o günden beri eşim tedirgin...

Şuan çok güzel enerji verdiniz çok teşekkürler çok ihtiyacım var sizin gibi enerjik insanlara çok teşekkürler uğraşıp yoğunlaşıp beni birazda olsa motive ettiniz

Şuan çok güzel enerji verdiniz çok teşekkürler çok ihtiyacım var sizin gibi enerjik insanlara çok teşekkürler uğraşıp yoğunlaşıp beni birazda olsa motive ettiniz

Moralini yükselttiysem sevindim kuzu. ❤❤❤ Hiiç dert etme sana laf söyleyenleri de boz düşünmüyorum kocamla mutluyum şu an sevgili gibiyiz rahatız de Bana kayınvalide geçen laf etti ay düşün 1 aylık evliyim neymiş torun için evlendirmiş oğlunu.. Dedim ki amaaa biz çocuk için evlenmediiiik..... 3 yıl da yok dedi eşim sustu kaldı. Herkes kendi hayatına baksın ☺

Valla bayıldım sizdeki öz güvene cevremde sizin gibi biri olsa varya sirtim yere gelmez çok haklı ve eminsiniz allah sizi mutlu etsin ne güzel pozitif birisiniz❤❤❤❤

Valla bayıldım sizdeki öz güvene cevremde sizin gibi biri olsa varya sirtim yere gelmez çok haklı ve eminsiniz allah sizi mutlu etsin ne güzel pozitif birisiniz❤❤❤❤

Amiiin sizi de =))) Omuzlarınız dik olsun bundan sonra kimsenin size baskı yapmaya da canınızı sıkmaya da hakkı yok. Eminim kendiniz de bunu sağlayabilirsiniz kimseye ihtiyacınız yok. Mutlu kalın

Benimde 12. yılda oldu.Banada çok soruyorlardı ilk önce bende yalan söylüyordum.Ama sonra sorduklarında "olmuyor" demeye başlasım. Evet sorular, tavsiyeler hep arka arkaya geldi. Bazen üzüldüm, bazen takmadım. Ama bu benim sucum değil.Asla kendimi eksik görmedim(öyle hissettirmeye çalışan çok oldu) Ben ve hayatım çocuğum olmasada değerli sonuçta. Uzun yıllar tedavi gördüm ve çok şükür Allah nasip etti. Sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yani sen değerlisin kimseden çekinip saklamana gerek yok.

Çok teşekkürler ilginiz için amin herkese nasip etsin peki sizin nasıl oldu tedaviyle mı bi arada çocuğunuzu iyi günlerde büyütün

Acele etmeyin zamani vardirelbet.hamilelik zor surec bugunlarin tadini cikarin cevrenize aldiris etmeyin
Çok teşekkürler valla öyküde bu konuyu açtım o kadar kişiyi arkamda hissettimki çok sağolun böyle güzel düşünceli insanlar olduğu sürece bende iyi oluyorum ve artık bu düşünceden siyriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…