Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Konunun bağlantısı burda isterseniz göz atın. Sevgilerle❤Çocuğum olmuyor diyenlere...umut olsun
Çok teşekkürler şuan okudum ve çok etkilendim ınşallah bizim de olur ve isteyen herkesin çok etkilendim o yazıyı okurken ağladım duygulandım çok tuhaf oldum allahım sen büyüksün bizede bir yol göster çok teşekkürler allah razı olsun yönlendirip okumama vesile olduğunuz için...

Amin canım Allah senden de razı olsun ve bence bu tarz cahil insanların kendileri gibi cahilce konuşmalarını takma canım. Kendine edersin.

aynı ben....

Amin canım Allah senden de razı olsun ve bence bu tarz cahil insanların kendileri gibi cahilce konuşmalarını takma canım. Kendine edersin.
Aynen öyle zaten kendime ediyorum bunalıma girdim evde sadece uyumak istiyorum iş yapasım hiç gelmiyor depresyondayım şarkısı varya tam beni anlatıyor sevgilimden ayrıldım sözü hariç o şarkının sözleri varya kendimi buldum dünden beri onu dinliyorum

Canım özellikle o tarz şarkılar çok tehlikeli. Çünkü gayet mutlu bir insan bile dinlese bu tarz şarkıları, bunalıma giriyor

Terbiyesize bak ya ne cahil toplumuz, onun yetistirecegi cocuk olmaz olsun ne diyim.
yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez

yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez
Ya aslında biraz imali konuştuğum olduğu zamanlarda oldu bu seferde sizde sıkıntımı var işte çocuğunuz olmuyor mu yazık bide çok gençler demeye başlıyorlar bu seferde kırıcı oluyorum normalde kalp kırmayı hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…