- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Öylemi ne kadar süre sonra hamile kaldınızıncir kurunu uygulamanizi tavsiye ederim
allah vergisi bebek tabi ki ama incirinde faydası olduğuna inanıyorum ben
inciri kuru yaptığım ay hamile kaldım
denemekte fayda var bnce
ıncir kürüne başladım bir ay bile dolmadan hamile kaldığımı ogrendik. sizi umutlandirmak istemem dediğim gibi rabbimin taktiriÖylemi ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Konunun bağlantısı burda isterseniz göz atın. Sevgilerle❤Çocuğum olmuyor diyenlere...umut olsun
Çok teşekkürler şuan okudum ve çok etkilendim ağladım bile ne kadar güzel duygular ınşallah bende tadarim ve isteyen herkes allah o kadar büyük ki vardır bi hikmeti çok duygulandım çok teşekkürler yönlendirip okuduğunuz için ❤❤❤❤❤
Çok teşekkürler şuan okudum ve çok etkilendim ınşallah bizim de olur ve isteyen herkesin çok etkilendim o yazıyı okurken ağladım duygulandım çok tuhaf oldum allahım sen büyüksün bizede bir yol göster çok teşekkürler allah razı olsun yönlendirip okumama vesile olduğunuz için...Konunun bağlantısı burda isterseniz göz atın. Sevgilerle❤Çocuğum olmuyor diyenlere...umut olsun
Amin canım Allah senden de razı olsun ve bence bu tarz cahil insanların kendileri gibi cahilce konuşmalarını takma canım. Kendine edersin.Çok teşekkürler allah razı olsun hepimize açsın hayırlı kapı işallah ya kimse acımıyor size herkes en hassas noktanız neyse ordan vuruyor kendi aileniz dahil kimse acaba ne düşünür kırılır mı diye düşünen yok herkes sadece soru soruyor kimse duygumu ve beni saymıyor....artık kimseyle muhatap olmayı düşünmüyorum bunalıma soktular bu konu yüzünden...
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için şuan bana moral oldu artık biraz daha umutluyum bunları okudukça....Allah razı olsun iyiki varsıniz❤❤❤❤❤
Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
Sizde mi böyle bir durum yaşadınızaynı ben....
Çok teşekkürler ❤❤❤❤❤❤Cümlemizden razı olsun.. İyi düşün iyi olsun..
Aynen öyle zaten kendime ediyorum bunalıma girdim evde sadece uyumak istiyorum iş yapasım hiç gelmiyor depresyondayım şarkısı varya tam beni anlatıyor sevgilimden ayrıldım sözü hariç o şarkının sözleri varya kendimi buldum dünden beri onu dinliyorumAmin canım Allah senden de razı olsun ve bence bu tarz cahil insanların kendileri gibi cahilce konuşmalarını takma canım. Kendine edersin.
Tmm deneyeyim daha adet olmadım olur olmaz deneyeceğim işallah adetin kaçıncı günü başladınız bu küreıncir kürüne başladım bir ay bile dolmadan hamile kaldığımı ogrendik. sizi umutlandirmak istemem dediğim gibi rabbimin taktiri
ama deneyin bnce ibrâhim saracoğlunun bnce araştırın
Canım özellikle o tarz şarkılar çok tehlikeli. Çünkü gayet mutlu bir insan bile dinlese bu tarz şarkıları, bunalıma giriyorAynen öyle zaten kendime ediyorum bunalıma girdim evde sadece uyumak istiyorum iş yapasım hiç gelmiyor depresyondayım şarkısı varya tam beni anlatıyor sevgilimden ayrıldım sözü hariç o şarkının sözleri varya kendimi buldum dünden beri onu dinliyorum
adetim bitince başlamıştım galiba adet sonrasıTmm deneyeyim daha adet olmadım olur olmaz deneyeceğim işallah adetin kaçıncı günü başladınız bu küre
yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimezTerbiyesize bak ya ne cahil toplumuz, onun yetistirecegi cocuk olmaz olsun ne diyim.
Anladım çok teşekkürler adet olayım bi stresten galiba daha olmadım bi olsam hem tekrar hormona hemde o küre başlayacağımadetim bitince başlamıştım galiba adet sonrası
inşallah hayırlısıyla bi bebeginiz olurAnladım çok teşekkürler adet olayım bi stresten galiba daha olmadım bi olsam hem tekrar hormona hemde o küre başlayacağım
Ya aslında biraz imali konuştuğum olduğu zamanlarda oldu bu seferde sizde sıkıntımı var işte çocuğunuz olmuyor mu yazık bide çok gençler demeye başlıyorlar bu seferde kırıcı oluyorum normalde kalp kırmayı hiç sevmemyetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez
Çok teşekkürler işallah ya çok istiyoruz ve keşke öyle bir haber alsaminşallah hayırlısıyla bi bebeginiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?