Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Çok gittim biri diyo mevsimsel biri dediki yumurta tembelligi başka bi doktorda yer değişimi dedi anlamadım kim hakli
Hangi şehirdesiniz? İyi bir kadın Doğum hastanesi ya da doktoru bulun bence. Özellere de bu konu için gitmeyin ihtiyacınız olmayan tahlili bile yaparlar. Boşa para ve Zaman kaybı. Devlette bunu çözebilecek çok iyi doktorlar olduğuna inanıyorum azıcık araştırın. Forumda konulara bakın sizinle aynı durumda olan aynı şehirde olan insanlarla tanışın.

Yok eşim daha gitmedi rahim filmi çekmedim sadece hormonlara baktirdim sorun yok dedi eşimi de işallah götüreceğim ikna ettim
İkna ettim derken siz tek taraflı mı çocuk istiyorsunuz? Bence bunu eşinizle önce konuşun. Doktora kendisinin gönüllü gitmiş olması gerekirdi siz bu kadar kafaya takarken...

Yok eşim daha gitmedi rahim filmi çekmedim sadece hormonlara baktirdim sorun yok dedi eşimi de işallah götüreceğim ikna ettim
Film çekinmen lazım
Benim eşim kaynaklı olmadı çocuğum 5 sene
Biran önce gitsin Esin’de
3-5 gün birlikte olmadan sperm testi yaptırsın
Bir de varikosel var mi ona baktırsın

İkna ettim derken siz tek taraflı mı çocuk istiyorsunuz? Bence bunu eşinizle önce konuşun. Doktora kendisinin gönüllü gitmiş olması gerekirdi siz bu kadar kafaya takarken...
Yok oda istiyor ama ilk zamanlar bende bişey yok sende olabilir dedi sonradan olmayınca oda acaba bendede mı var diye düşünmeye başladı çünkü oda istiyor

Hatay reyhanlidayim burda doktor yok sınırda olduğumuz için merkezde uzak anca eşim izin alabilirse o götürebilir

elin oğlu uzay bilimleriyle uğraşırken biz hala ayşe ile mehmet' in üremesiyle uğraşıyoruz. bitmiyor bu üreyemeyesiceler.

Çocuk istiyorsunuzdami olmuyor yoksa istemiyorsunuz ama etraf baskisimi bunaltıyor tam olarak anliyamadim

Pco yu her doktor göremez malesef,bu anlamda sizi cok iyi anlıyorum. Oysa hepsinde ayni makina var hepsi usg yapiyor ama :) ben burada sizi alintiladim da okuyan arkadaslara da bilgi olsun.
Ben 17 yasinda pco teshisi konmus birisiyim. O zamanlar dogum kontrol.haplari falan vermislerdi
Seneler seneleri kovaladı adetlerim duzenliydi 21 yasimda bozuldu
5 ayri doktora gittim hepsi dediki bisey yok :)
Sonra düzeldi adetler
Geçen sene bir doktora gittim pco sun dedi
Baska bir doktora gittim o da pcosun dedi.
Aşılama falan da oldum tutmamıştı.
Kendini docent diye tanimlayan bile pco yu gorememisti
Buna benzer vakalar var. Bu sitedede bir arkadas.10 doktora gittigini 10.ununda pcosu goremedigini söylemişti
Dikkate alınması ve uzerine düşülmesi gereken birsey gercekten.
Bu arada yaşım 27.
Başkası 10 sene oyalanmasin
Hatta sen zayifsin pco ya tipin bile uymuyor diyen doktora bile gittim :)

Kusura bakmayin ama ben sizi anlamadım
2 senedir cocuk istiyoruz diyorsunuz sadece hormonlariniza bakılmış.
Esiniz doktora gitmemiş.
2 senedir cocuk isteyen ve sonuca ulasamayan birinin çoktan rahim filmini cektirmis,esinin 2 3 sefer sperm testi vermis,hatta asilama vs biseler yaptırmış olmasi gerekmez mi?
Diyorsunuz ki adetlerim düzensiz.Bunun icin neden tedavi olmuyorsunuz?
Sizi anlamadigim icin soruyorum. Ben 22 aydir cocuk istiyorum
Esim 2 kez sperm testi verdi. Rahim filmi cekildim. Asilama yaptirdim. Tup bebekde yaptırdım suan embriyolarim donduruldu.
Evet hersey Allah tan ama sizde neden caba yok? Kocaniz niye doktora gitmiyor
Adetler duzensizse yumurtlama takibi zaten cok zor olur. Siz neden ilgilenmiyorsunuz bununla.
Yaş kaç?

ablam bile hamile nedir.
Ben hamile kalamiyordum.Ablamda 2. bebek istiyordu.ayni zamanlarda tesaduf hamile kaldik.
ben kurtaj olmak zorunda kaldim ablam dogurdu.yegenim iyijide oldu.
ben 2 sene sonra hamile kalip dogurdum.
inanin bir kere bile hasetlenmedim asiri mutlu oldum ve hep dua ettim ins sag salim dogurur diye.
doguma aldiklari ayni gun isi gucu birakip atlayip onun bulundugu sehre gittim.
ne olur boyle dusunmeyin ablaniz o sizin

Nedense yaşı küçük ve bu konuda hiç araştırması olamamış gibi geldi. İstemek dua etmek değil ki. Çabalamak gerek. Bende salak salak yumurtlama takibi yapın diyorum. Adet düzeni bile yokmuş ki iyi bir kadın doğumcu bulun ve acilen tedavi olun.

Evet bana da öyle geldi. Yönlendirmek lazım. Kizdim ama düşündüm sonra yaşı ufak sanırım. Ben internetten nelere baktim daha evlendigim ilk ay. Mesela kendime de doktora da kızarım hala pcosum ınofolic combiden bi haberdim. Bana söylemedi de ic diye. Folik asit iciyordum ama onu icmiyordum o yumurta catlatiyormus.

Galiba beni yanlış anladiniz yada türkçem çok iyi değil.kendimi ifade edemedim neyse artık bişey demiyorum ablama hasetlenmedim aksine daha iyi olsun istedim herkes iyi olsun oda tabiki sadece karıştırma yapıyorlar onu dile getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…