• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro ile sıkı diyet ve spor günlüğüm

Oh süper çok sevindim. Doğru beslenmeyle aslında süreç çok daha iyi yönetilecek. Ama sağlıklı karbo da alın mutlaka metabolizmanın çalışması için hepsi gerekli birde üst üste vurmak riskli olabilirmiş bu ilaç salınımlı bir ilaçmış, günlük salınıyor gibi düşünün. Ben de ne kadar kullanırım bilmiyorum ama en azından bir ay daha kullanacağım kesin. Ben direnç kiloma geldim ve şuan gitmiyor bende, bakalım ne zaman kıracağım :)
Bütün tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim. Bugün tartıldım 77.5 çıktım. Toplamda 2,5 kilo verdim 🫶🏻 Siz kaç kilo verdiniz bu ilaca başladığınızdan beri?

Bütün tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim. Bugün tartıldım 77.5 çıktım. Toplamda 2,5 kilo verdim 🫶🏻 Siz kaç kilo verdiniz bu ilaca başladığınızdan beri?
Benim başlayalı 36 gün oldu 7 7.5 kilo gitti ama şuan durağan döneme girdim umarım tekrardan hızlanırım :)

Benim başlayalı 36 gün oldu 7 7.5 kilo gitti ama şuan durağan döneme girdim umarım tekrardan hızlanırım :)
Duraklama dönemine girdiğimizde hazır az yiyorken detoks yapabiliriz bence. Bu tekrar kilo vermeye başlamanızı sağlıycaktır. 7,5 kilo harika!!! Umarım ben de başarabilirim. Tabi benim eski kıyafetlere girmem için 20 küsür kilo vermem lazım! Bunun için çok uğraşıyorum. Bugün 5761 adım attım. Daha da fazlasını yapmayı planlıyorum 🌸

Back
X