• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro ile sıkı diyet ve spor günlüğüm

Oh süper çok sevindim. Doğru beslenmeyle aslında süreç çok daha iyi yönetilecek. Ama sağlıklı karbo da alın mutlaka metabolizmanın çalışması için hepsi gerekli birde üst üste vurmak riskli olabilirmiş bu ilaç salınımlı bir ilaçmış, günlük salınıyor gibi düşünün. Ben de ne kadar kullanırım bilmiyorum ama en azından bir ay daha kullanacağım kesin. Ben direnç kiloma geldim ve şuan gitmiyor bende, bakalım ne zaman kıracağım :)
Bütün tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim. Bugün tartıldım 77.5 çıktım. Toplamda 2,5 kilo verdim 🫶🏻 Siz kaç kilo verdiniz bu ilaca başladığınızdan beri?

Bütün tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim. Bugün tartıldım 77.5 çıktım. Toplamda 2,5 kilo verdim 🫶🏻 Siz kaç kilo verdiniz bu ilaca başladığınızdan beri?
Benim başlayalı 36 gün oldu 7 7.5 kilo gitti ama şuan durağan döneme girdim umarım tekrardan hızlanırım :)

Benim başlayalı 36 gün oldu 7 7.5 kilo gitti ama şuan durağan döneme girdim umarım tekrardan hızlanırım :)
Duraklama dönemine girdiğimizde hazır az yiyorken detoks yapabiliriz bence. Bu tekrar kilo vermeye başlamanızı sağlıycaktır. 7,5 kilo harika!!! Umarım ben de başarabilirim. Tabi benim eski kıyafetlere girmem için 20 küsür kilo vermem lazım! Bunun için çok uğraşıyorum. Bugün 5761 adım attım. Daha da fazlasını yapmayı planlıyorum 🌸

Günlüğümmmm diyet gayet iyi gidiyor! Ben ketojenik beslenmeye başladım. Ama ilaç bitince bunu da bitircem. Çok almayı düşünmüyorum ilacı. Belki elimdeki 5 likleri de 2,5 2,5 yaparım ve 2 aylık daha dozum olur. Korkuyorum açıkcası çok ilaç almaktan. Vücudum buna alışırsa ilacın bitiminde iştahım çok açılabilir gibi geliyor. Deniycem baktım 2,5 işe yaramazsa 5 yaparım. Şimdilik bu şekilde düşünüyorum. Planıma göre aralık sonu ilaç bitcek. Sonra ciddi spora başlayabilirim. O zamana kadar kilo da vereceğim için koşmaya hazır olurum.
Spor yaparsam da yemem bence. İlk doğumdan sonra sporla ve sağlıklı beslenerek vermiştim o kadar kiloyu. Ocakta bu planıma döncem. Şişkoyken koşmaya çalıştığımda ayağımı burkmadığım halde bileğim çok acımıştı. O sebeple şimdilik koşu kardiyo gibi sporları askıya alıyorum. Kaş yapcam derken göz çıkarmayım 😆🌸

Kızlaaaaar sonunda ben de yiyemedimmmmm 🤣 Hem de deli gibi açtım yani 😍 Aralıklı oruç yaptığım için baya baya midem kazınmıştı zar zor yemeğimi hazırladım ama salatalar, etler brokoli böyle aşırı büyük bir tabak. Salatayla başladım. Onu yedim azdı zaten. Diğer tabağa geçtim ağzıma 2 lokma aldım. Çatlıycam tokluktan. Böyle bişey olamaz… Tabağımın tamamı duruyor neredeyse ve son iğemi pazartesi yapmama rağmen. Hani son 2 günde etkisi geçiyordu? Hep öyle demişlerdi. Bende en üst seviye yaşandı 🥰 ilk iğnemi boşu boşuna vurmuş olsam bile şuan aşırı memnunum. ❤️ Açık ve net tam etkiyi ilk defa aldım. İşe yarıyormuş bende de bunu artık rahatlıkla belirtebilirim🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻Canım mounjaro💋💋💋💋💋 Sen böyle etki et ben servetimi senin önüne yığarım 🤣🤣🤣

• Beğen
Reactions: AAD
Günlüğüüümmm seni boşladım sanma haftasonum çok yoğun geçti 2 bebekle☺️
Tartıda 75,6 çıktım. İlk haftayı saymıyorum çünkü biliyorsun ki hiç bir işe yaramamış ve çok yemiştim. Ve geçen hafta pazartesi sonuç 80,4 olmuştu. Yani 1 haftada 4,8 kiloooooo 😍😍😍😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Bunun hepsi su olamaz benceeee🎉🎉🎊🎊🎊 Zaten tartıda yağ kas oranı falan hep gösteriyor. Doğruysa yağdan da verdim ama hala çok kilolu diyor bana obez diyor 🤣 Bir müddet sonra kilo vermem azalcak ama fazlalık kalan 25 kilomu böyle devam edersem 10 haftada rahatlıkla veririm gibi geliyor. Haftada 2,5 kilo verilir ya 😍
Cumadan cumaya tartılmaya karar verdim. Çünkü cumartesi pazar ufak kaçamaklar olabiliyor. Dün canım bi ciğer çekti ki anlatamam. Hem de arnavut ciğeri. Ama allahtan fırında tarifini buldum öyle yaptım ama tabi yinede üstündeki un benim ketoya hiç uymadı 😂 bir de yediğim miktar resmen 400 gram yemişimdir 😂
Az önce 3. İğnemi oldum. Yani hava kabarcığı olmadan onları temizliycem diye yine ilacın çoğu boşa gitti. Ama 2,5 i vurabildim kendime. Gerçekten iyiki fazlalık koymuşlar içine yoksa ben hiç yapamıycaktım bu işi 😂
Bugün yine keto aralıklı oruç devammmmm ❤️❤️❤️

Başarılar dilerim umarım hedefe varip kilonuzu da rahatlıkla korursunuz. Gerçekten bu nokta en önemli adımlardan biri çünkü:halay:

Başarılar dilerim umarım hedefe varip kilonuzu da rahatlıkla korursunuz. Gerçekten bu nokta en önemli adımlardan biri çünkü:halay:
Çok teşekkür ederim 🫶🏻❤️❤️❤️ bir plan yaptım. Haftalık hep 2,5 mg vurmayı planlıyorum umarım bu planım işe yarar ☺️ eğer böyle olursa hiç doz arttırmadan 10 hafta sonunda ilacı bırakıcam ki çok etkilenmeyeceğimi düşünüyorum ve bu sefer kardiyoya başlıycam. Hayaller harika mükemmel 😆 umuyorum ki işe yarıyacak…

Merhaba, ben de 3 haftayı geride bıraktım perşembe 4. iğnemi vurulucam, nasıl beslenmem gerektiği konusunda çok kararsızım, aslında tam da her türlü diyeti yapabilecek kıvamdayız iştahsız olarak. siz ketoyu nasıl uyguluyorsunuz? Ben 1,5 öğün yapıyorum sağlıklı beslenmeye ve süt ve ürünlerini tüketmemeye çalışıyorum arada kaçamaklar oluyor tabi. ama hiç dolapta bu kadar uzun süre dondurma kalmamıştı şaşkınım :D:D

Back
X