3 haftada 5 kilo çok iyi bence! Tebrik ederim

kilonuz da o kadar olmamasına rağmen hem de! Bence harika. İdeal kilonuz ne peki?
Ben mezura ölçümü yapmadım maalesef ama karnımın küçüldüğünü kesinlikle söyleyebilirim. Bu hafta bende de daha şimdiden duraksama başladı tartıda. Az önce tartıldım hala 75im. Benim demir eksikliğim var 2 tane bebeği üstüste doğurup ikisini de 27 ay emzirince bana vitamin kalmadı

Daha 2 ay önce bıraktım emzirmeyi. Demir eksikliği de kilo vermeyi etkiliyormuş ama ne yapsam çıkmıyor da bu demir nasıl bi eksildiyse

Neyse bi şekil halletcez. Dediğiniz gibi tartı inmiyor ama bel çevrem küçülüyor. Yine de bu kadar kısa sürede duraklamaya girmeyi hiç ummazdım.
Sporla aranız nasıl peki? Ben önceden baya ilgiliydim özellikle koşu yapardım ama bu kiloyla spora başladığımda ayak bileğim çatlamış gibi ağrımıştı 3 gün. O sebeple spora başlamak için canım bileklerime daha az yükün binmesini bekliyorum

Yedikleriniz de çok iyi bence. İlk çocuğumda kilo verirken ben de bu şekilde beslenmiştim. O zamanlar keto diyeti bilmiyordum. Ketoyla daha fazla veriliyor diye okuyup buna geçtim. Bakalım… Salatama pancar ekliyorum ama ketoya çok uygun değil fakat başka karbonhidratlı bişey yok o kadar da olsun bence ya