- Konu Sahibi Melekknazi
-
Normalmi sence hadi beni taslayanlar buyrun bakin burda ne yaziyorTelefonunu gizli numaradan aradığımda gizli nodan cagri kabul etmiyor diyor ama açıp aradığımda tel hiç çalmadan diiiiittttt edip arama sonlandırıldi diyor.
Laz cigimmmmm sevgilerBen hanımefendiyle konuştum,zor durumda olduğu çok belli. Ayrıca o hanımefendiyi tanımadan nasıl dileniyor vs diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Sizinde çocuklarınız var bu kadar acımasız olmayın. Belki ailesi evden dışarı çıkarmıyor,belki kardeşinin annesinin telefonundan giriyor,belki kocası deli belalı dövdü anasına yolladı korkuyor boşanamıyor,belki çocuk gelin? Belki belki belki biz bu hanımefendiyle yaşamıyoruz bu hanımefendi bize derdini anlatıyor. Acımasız olmaya ezmeye ne gerek var? Ayrıca "dileniyor" sözcüğü buram buram aşağılama küçük görme kokuyor. Lütfen yapmayın,yapmayalım.
Elbette değil.Normalmi sence hadi beni taslayanlar buyrun bakin burda ne yaziyor
Elbette değil.Normalmi sence hadi beni taslayanlar buyrun bakin burda ne yaziyor
Ben hissettim.herkes beni tasladi
Ya canım gerçekten yardıma ihtiyacı var sandım burda çok kimseyi tanımıyorum ayrıca taşlanma nedeninde bizim konuyu bilmediğimizden kaynaklanıyor şuan burda polemik yapan herkes banlanıcak konuştuğumuzla kalıcaz. :)Canim benim bizi dusunurmussss
Ben mune nin kim oldugunu bilmiyordum hepsi bi anda uzerime gelmisti
Telefonunu gizli numaradan aradığımda gizli nodan cagri kabul etmiyor diyor ama açıp aradığımda tel hiç çalmadan diiiiittttt edip arama sonlandırıldi diyor.
Yaparsa bende bilmek isterim.beni vicdansiz ilan edenlerden ozur dileme firsatim olur.yada onlarin bendenElbette değil.
Açıklama yapmasını bekliyorum.
Daha once hiç aramadim onu Wolf.Sizin numaranızı engellemiş olabilir
Yok canım engellemek değil de dışardan aramaya kapanmış olabilir telefonuSizin numaranızı engellemiş olabilir
Bir açıklama yapmayacak mısin?Ben mune nin kim oldugunu bilmiyordum hepsi bi anda uzerime gelmisti
Telefonun neden çalmiyor?Ben mune nin kim oldugunu bilmiyordum hepsi bi anda uzerime gelmisti
Dava ugruna ban yemeye hazirim.suan tek ofkem poposu pisik olmus bir bebek varmi yokmu sorusunu beynime cakan kadinYa canım gerçekten yardıma ihtiyacı var sandım burda çok kimseyi tanımıyorum ayrıca taşlanma nedeninde bizim konuyu bilmediğimizden kaynaklanıyor şuan burda polemik yapan herkes banlanıcak konuştuğumuzla kalıcaz. :)
Manapcığıımmmm :) kusura bakma diyorum yargısız infaz ettim :) ama ne biliyim yardım isteyen birini görünce acımasız olamıyorum. :)Laz cigimmmmm sevgiler
Ben yalan soylemedim biraz once beni savunuyordunz simdi ne degistiManapcığıımmmm :) kusura bakma diyorum yargısız infaz ettim :) ama ne biliyim yardım isteyen birini görünce acımasız olamıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?