Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Köy yerinde yetişmiş, bu kadar acımasız olamazsınız.
Ağzımdan aldınız. Ya anlamıycak ne var kız adamı bırakmış anne evine dönmüş babanın bebekten haberi yok. Eşinden korktuğu içinde boşanmayla uğraşmak istemiyor nasılsa evlenmiycem diyede önemsemiyor. Kocası nafaka verirmi oda var. Yani doğuda düşündüğünüz gibi medenice ayrılmıyo insanlar( en azından bikısmı) birinin elinden tutup götürmesi lazım anladığım kadarıyla öyle bir destek de olmayınca naapsın. İki ucu .. değnek yani. Allah yardımcısı olsun.

Anlatamadim sanirim asagilamiyorum saglikli bir birey ve herturlu is kolu var ulkede her insana gore.ayrica devlet var

Bana sevgi21 nicki ile verdiğin telefon numarasi hiç çalmiyor?
Rica etsem bana telefonunu yaz.
O numara kapalı çalma sesi bile yok.

Telefonunu gizli numaradan aradığımda gizli nodan cagri kabul etmiyor diyor ama açıp aradığımda tel hiç çalmadan diiiiittttt edip arama sonlandırıldi diyor.

benim esim kotu bi insan gitmem cozum degil ki cocugun dogdugundan haberi yok ama bosanmakta oyle kolay degil ben boyle daha iyiym bosansamda evlenmiycem zaten
Nasil bi kafadasin...doguluyuz diyede genelleme sizin yuzunuzden insanlar butun doguda yasayanlari boyle zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…