- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Melekknazi
-
2. Üyelikler hemen banlanıyor ve 2.üyelik diye yazılıyor. Her neyse. Özelden yazınca gayet güzel konuşuyor benimle.
Ağzımdan aldınız. Ya anlamıycak ne var kız adamı bırakmış anne evine dönmüş babanın bebekten haberi yok. Eşinden korktuğu içinde boşanmayla uğraşmak istemiyor nasılsa evlenmiycem diyede önemsemiyor. Kocası nafaka verirmi oda var. Yani doğuda düşündüğünüz gibi medenice ayrılmıyo insanlar( en azından bikısmı) birinin elinden tutup götürmesi lazım anladığım kadarıyla öyle bir destek de olmayınca naapsın. İki ucu .. değnek yani. Allah yardımcısı olsun.Köy yerinde yetişmiş, bu kadar acımasız olamazsınız.
Anlatamadim sanirim asagilamiyorum saglikli bir birey ve herturlu is kolu var ulkede her insana gore.ayrica devlet varPeki ya siz o kadının doğduğu şehirde o ortamda doğup büyüseydiniz. Belki ilkokul mezunu ya da ilkokul terk... Karşınızdaki de bir insan siz de bir insansınız ikinizinde iki gözü ve kulağı var. Lütfen insanları hor görerek aşağılamayın...
O zaman yardim toplayalim hadiDoğuda köyde yaşıyor, kimin evini temizleyecek.
Ayriyeten eve temizliğe giden kadinlara bircok yerde iyi gözle bakilmiyirki ve bu kadın doguda köyde..
Şehirde is bulsa belki yol parasini ancak kazanacak..
Diyecek söz bulamadım vallahi
Kızlar aslında yeri değil ama bir wp grubu kursak mı ki ?
Konunun fake olduğunu düşünüyorum. Ya da korktuğu bir şeyler varBana sevgi21 nicki ile verdiğin telefon numarasi hiç çalmiyor?
Rica etsem bana telefonunu yaz.
O numara kapalı çalma sesi bile yok.
Az once beni taslayan sen degilmiydinKonunun fake olduğunu düşünüyorum. Ya da korktuğu bir şeyler var
Ben sizi aşağıladığınız için taşladım :) numaranın çalmaması olayını bilmiyordumAz once beni taslayan sen degilmiydin
Yok asagilamadim sadece inanmadim.ozumde merhametliyimdir.fakat bebegin bezsiz kalmasi dusuncesi beni ofkelendirdiBen sizi aşağıladığınız için taşladım :) numaranın çalmaması olayını bilmiyordum
Ben hissettim.herkes beni tasladi
Canim benim bizi dusunurmussssArkadaşlar ban yiyeceğiz bence susalım
Nasil bi kafadasin...doguluyuz diyede genelleme sizin yuzunuzden insanlar butun doguda yasayanlari boyle zannediyorbenim esim kotu bi insan gitmem cozum degil ki cocugun dogdugundan haberi yok ama bosanmakta oyle kolay degil ben boyle daha iyiym bosansamda evlenmiycem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?