- Emoji Skoru
- 2.279
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Melekknazi
-
Canim benim sorun degil.bir terslik vardi sezdim bunu.yoksa asla irk din dil ayrimi yapmam yardim konusunda helede bir bebek varsa ortada.sevgiler uzulmeManapcığıımmmm :) kusura bakma diyorum yargısız infaz ettim :) ama ne biliyim yardım isteyen birini görünce acımasız olamıyorum. :)
Melek telefonun neden çalmiyor ?Ben yalan soylemedim biraz once beni savunuyordunz simdi ne degisti
Umarım gerçek değildir de kimsenşn vicdanını sömürmüyordur canım. Gerçekse kanıtlansın isterim.Canim benim sorun degil.bir terslik vardi sezdim bunu.yoksa asla irk din dil ayrimi yapmam yardim konusunda helede bir bebek varsa ortada.sevgiler uzulme
Ben sizi hatirlamiyorum niye numarami verdim size ne konustukMelek telefonun neden çalmiyor ?
Canın hala savunurum gerçeksen. Neden insanlara cevap vermiyorsun ki?Ben yalan soylemedim biraz once beni savunuyordunz simdi ne degisti
Konusmadik bana telefon numarani adını soyadını verdin ama seni hiç aramadim.Ben sizi hatirlamiyorum niye numarami verdim size ne konustuk
Kanitlasin tabii.ama @CekiLinBenDoktorum aramisUmarım gerçek değildir de kimsenşn vicdanını sömürmüyordur canım. Gerçekse kanıtlansın isterim.
İsmi berivan sanırım bana kartını attıKonusmadik bana telefon numarani adını soyadını verdin ama seni hiç aramadim.
Şuan aradım seni ama telefonun çalmiyor neden ?
Bana da kartını attı banka kartınıKanitlasin tabii.ama @CekiLinBenDoktorum aramis
Nasil yani ne alakaBana da kartını attı banka kartını
Para yardımı yapacaktımNasil yani ne alaka
@Mune böyle konularda yardımcı olmamızın bir yolu var mı ?
Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?
Yardıma ihtiyacı olanlar için bir bölüm oluşturulamaz mı ?