Yasal hakkin. Dilekçe vermissin. Yapmazsa bir dilekçe de ilçe milli eğitime verirsin olur biter.
Bi konunuz daha vardi sanirim. Bu adama cok sinir oldum. Sikayet edip sustursaniza ya..
Okullar açıldı çeşit çeşit öğretmen içerikli konular tavan yaptı.
Normalde 3 saat olan süt izninin sadece yarım saati kullanan bir öğretmene fırsatcı diyen müdür neyin kafasını yaşıyor acaba? Neyle suçluyor seni dengesiz adam.
O senin yasal hakkın ve elbette kullanacaksın.
Benim zamanımda 1,5 saattı ancak geçen sene bu saatler değişti sanırım.en son 5 sene önce süt izni kullandım.Bilmediğim için soruyorum 4 saat çalışan bir öğretmenin yasal süt izni 3 saat mi ? Yoksa haftalık falan mı bu süre .
Bi de ogrenciler ne yapıyorlar öğretmen yokken başka öğretmen mi geliyor ?
Bilmediğim için soruyorum 4 saat çalışan bir öğretmenin yasal süt izni 3 saat mi ? Yoksa haftalık falan mı bu süre .
Bi de ogrenciler ne yapıyorlar öğretmen yokken başka öğretmen mi geliyor ?
Günlük 3 saat. Öğretmen yokken sorumluluk idarede oluyor. 3 yıldır böyle
3 ders saati de mi?Günlük 3 saat. Öğretmen yokken sorumluluk idarede oluyor. 3 yıldır böyle
Hocam o zaman 3 saati kullanın, bu yasal hakkınız.Arkadaşlar öğretmenim,bugün müdürümle tartıştık ve ben sonrasında sinirden ağladım.Derdimi anlatmak istiyorum sadece size.
4 aylık bebeğim var. Hakkımız olan süt izni bebek altı aylık olana kadar günde 3 saat sonraki 6 ayda da 1.5 saat.
Okul saatim 13,00-17,00( ikili eğitim olduğu için tüm ilçede 4 saat,normalde 5 saat) önceden konuştuk stajer gelince alın süt izni diye(iki kişiyiz isteyen).
Stajer geldi dilekcemi yazdım, bu arada ben sadece son yarım saat kullanmak istiyorum. Bana hakkınız ama fırsatçılık yapıyorsunuz erken cikmak icin tarzı konuştu. Kimsenin diyalog kuramadığı bir müdür olduğu için tartışmak istemedim. 1 saat erken cikiyorsunuz bisey demiyoruz diyor ki ben ilk tayin geldigimde normal saatlerde olsun istiyorum dedigimde her okul böyle 5 saatlik efor sarfet hocam dendi.Aciklama yapmak zorunda olmadigim icin müdüre aciklama yapmadim çünkü yonetmelikte anneye istedigi saatte izin verilir diyor ve bu konuda konusmaya utaniyorum.daha birsürü şey dayanamayip cevap verdim tartismaya döndü olay. Benim çocuğum emmiyor bende 3 saatte bir sağıyorum, gece bile kalkıp sağıyorum. Yetmiyor zaten gittikçe azalıyor. 12.30 da sağıyorum 3 saat sonra 15.30 da sağmam gerekiyor,etkinlik zamanına denk geldiği için 16:30-17.00 için süt izni aldım. Diyebilirsiniz yarım saat daha bekleyebilirsjn diye ben korkuyorum kesilmesinden sütümün,zaten 16:45 te çocukları yollamaya başlıyoruz.
Yok anasınıfıHocam o zaman 3 saati kullanın, bu yasal hakkınız.
Sınıf öğretmeni misiniz?
Hayır ilk 6 ay 3 saat.ders saati degil3 ders saati de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?