Müdürden nefret ediyorum

Allah yardimciniz olsun bende okul onceciyim bagimsiz anaokulunda calisiyorum gecen sene bir zumrem 3 saatlik iznini kullandi su anda bende dogum iznindeyim basladigimda bende kullanacam ki kullanan arkadas ucretsiz izne ayrilacakti mili egitim müdürümüz kendisi teklif etti evde oturup bunalma gelir 2 saat durur gidersin sanada degisiklik olur demisti yonetmeliktede bu sekilde geciyor hocam bu bizim hakkimiz ins istediğiniz gibi olur

Yönetmeliğe baktı o da böyle bir hakkımız var bu yüzden dilekçemi almak zorunda kaldı.

Ben de oyle biliyorum mesela benim de kizom ilk 6 ayda iken sabah 8 den oglen 2 te kadar okuldaydim. Öğretmenler tam gün çalışmadığı için süt izni onlarda diğer memurlara uygulandığı gibi uygulanmıyor.

neden 3 saat birden kullanmıyosun? ben olsam hakkımı sonuna kadar kullanırım .

Canım o senin yasal hakkın hiç kafana takma sen süt veriyorsun böylece gereksiz insanlar yüzünden sütun kesilmesine.

süt izni bize hiç kullandırmadılar.'zaten yarım gün çalışıyorsunuz.tüm gün çalışanlar için o dediler.'okulda bir tek rehberlik öğretmeni kullandı.yarım gün işe geldi,derslerede girmek zorunda değil diye.iki ayrı okul da da kullanamadım ben.aynı dönemde bebeği olan arkadaşlarım da kullanamadı.

`