Müdürden nefret ediyorum

Allah yardimciniz olsun bende okul onceciyim bagimsiz anaokulunda calisiyorum gecen sene bir zumrem 3 saatlik iznini kullandi su anda bende dogum iznindeyim basladigimda bende kullanacam ki kullanan arkadas ucretsiz izne ayrilacakti mili egitim müdürümüz kendisi teklif etti evde oturup bunalma gelir 2 saat durur gidersin sanada degisiklik olur demisti yonetmeliktede bu sekilde geciyor hocam bu bizim hakkimiz ins istediğiniz gibi olur

Yönetmeliğe baktı o da böyle bir hakkımız var bu yüzden dilekçemi almak zorunda kaldı.

Ben de oyle biliyorum mesela benim de kizom ilk 6 ayda iken sabah 8 den oglen 2 te kadar okuldaydim. Öğretmenler tam gün çalışmadığı için süt izni onlarda diğer memurlara uygulandığı gibi uygulanmıyor.

neden 3 saat birden kullanmıyosun? ben olsam hakkımı sonuna kadar kullanırım .

Canım o senin yasal hakkın hiç kafana takma sen süt veriyorsun böylece gereksiz insanlar yüzünden sütun kesilmesine.

süt izni bize hiç kullandırmadılar.'zaten yarım gün çalışıyorsunuz.tüm gün çalışanlar için o dediler.'okulda bir tek rehberlik öğretmeni kullandı.yarım gün işe geldi,derslerede girmek zorunda değil diye.iki ayrı okul da da kullanamadım ben.aynı dönemde bebeği olan arkadaşlarım da kullanamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…